نقد و بررسی خودروی هیوندای کونا «Kona»

بروزرسانی در: یکشنبه 13 اسفند 02 ساعت 13:37
نقد و بررسی خودروی هیوندای کونا «Kona»

مشخصات هیوندای کونا وارداتی کرمان موتور

کمپانی شناخته‌شده‌ی هیوندای دست به عرضه‌ی کوچک‌ترین مدل شاسی‌بلند خود زده است که به نظر می‌رسد بتواند جایگاه خاصی را در کلاس کراس‌اور فوق‌فشرده از آن خود کند. این خودروی جدید کونا «Kona» نامیده شده است. اگر با سبک نامگذاری هیوندای در چند سال گذشته آشنا باشید، حتماً می‌دانید که این کمپانی از اسامی جغرافیایی برای خودروهای خود استفاده می‌کند. کونا هم در حقیقت نام منطقه‌ای غربی در جزیره‌ی هاوایی واقع در ایالات متحده‌ی آمریکا است. از این‌ها که بگذریم، مدتی است زمزمه‌ی حضور این مدل به کمک شرکت کرمان موتور در بازارهای داخلی هم به گوش می‌رسد و همین مسئله بهانه‌ای شده تا به بررسی اجمالی این مدل تازه بپردازیم و نقاط ضعف و قدرت آن را مرور کنیم. باید اضافه کرد که مطالبی که در ادامه می‌آیند مربوط به مدل استاندارد خودرو هستند که در بازارهای جهانی به فروش خواهد رسید و بررسی دقیق مدل وارداتی هیوندای کونا تنها پس از عرضه‌ی آن ممکن خواهد بود.

 

طراحی خارجی

هیوندای کونا

وقتی شاهد اولین هیوندایی هستیم که بر پایه‌ی یک پلتفرم تازه ساخته می‌شود، ناگزیر انتظار حضور یکسری از المان‌های ظاهری آینده‌ی این کمپانی در طراحی آن را داریم. هیوندای کونا در مجموع از یک ظاهر جسورانه و تهاجمی برخوردار است. بدنه‌ی پف‌کرده‌ی خودرو و برجستگی‌های روی چرخ‌ها که تا سپر جلو و عقب کشیده می‌شوند، همگی در پر رنگ‌کردن این تهاجم ظاهری موثر هستند. ممکن است ظاهر کونا در نگاه اول کمی عجیب به نظر برسد اما با بررسی آن متوجه می‌شویم که بخشی از این عجیب‌بودن به طراحی متفاوت و جدید خودرو بر می‌گردد. با این تفاسیر، باید انتظار داشته باشیم که در شاسی‌بلندهای آینده‌ی هیوندای طرح جلوپنجره‌ و چراغ‌های جلوی نسبتاً مشابهی را ببینیم؛ البته کمپانی هیوندای بیان کرده که طرح‌های آینده‌اش برای هر مدلی اختصاصی‌تر خواهد بود و قرار نیست که تمامی خودروهای خط تولید آن از یک ساختار یکپارچه در ظاهر خود بهره ببرند.

هیوندای کونا ، با ابعادی معادل ۴۱۶۵ میلی متر در طول، ۱۸۰۰ میلی متر در عرض و ۱۵۶۰ میلی متر در ارتفاع نشانگر این است که از رقبایش کمی کوچکتر می باشد .

طراحی داخلی

هیوندای کونا

داشبورد هیوندای کونا به راحتی قابل استفاده است و پوشش‌های پلاستیکی داخلی آن با دوام به نظر می‌رسند اما فضای داخلی خودرو در مجموع شما را چندان هیجان زده نخواهد کرد، حتی کابین رنگارنگ مدل‌های بالارده‌ی آن! در داخل کابین هیوندای کونا فضای فراوانی برای سرنشینان در نظر گرفته شده است اما در نقطه‌ی مقابل، فضای بار خودرو چندان تعریفی ندارد و کیفیت مواد و پوشش‌های داخلی هم در حد ایده‌آل نیستند. به نظر می‌رسد که تلاش زیادی برای انتقال یک حس لوکس و مجلل به کابین کونا صورت نگرفته و رقبایی چون سیتروئن C3 ایرکراس عملکرد بسیار بهتری در این زمینه به نمایش گذاشتند. در بعضی از قسمت‌های داشبورد از جمله اطراف دریچه‌های ورودی هوای کابین و اهرم دنده پوشش‌های رنگی روشن به کار رفتند. متاسفانه جای مانور زیادی در زمینه‌ی کیفیت وجود ندارد؛ شاید تنها نقطه‌ی مثبت را بتوان نوار پلاستیکی قسمت مرکزی داشبورد دانست که حس نرمی دارد. جعبه داشبورد هم اگرچه عملکردی فنری‌مانند دارد اما درب آن سست و بی‌دوام به نظر می‌رسد. از سوی دیگر، کارآیی داشبورد کونا بسیار سر راست و بی‌دردسر است و قسمت‌های مختلف از جمله دو دستگیره‌ی بزرگ سیستم تهویه به راحتی در حین رانندگی قابل استفاده هستند.

 

سیستم سرگرمی

هیوندای کونا

بگذارید سرراست بگوییم، اگر کیفیت نمایشگر خودرو و جذابیت رنگی آن برایتان اهمیت دارد، از مدل‌های پایه‌ی کونا چشم‌پوشی کنید چرا که این مدل‌ها از یک نمایشگر LCD پنج اینچی استفاده می‌کنند که علاوه بر ظاهری از مد افتاده، استفاده از آن در طی رانندگی دشوارتر از نمایشگر‌های لمسی بزرگ مدل‌های بالاتر کونا است. خوشبختانه حتی مدل‌های پایه‌ی کونا هم از امکانات رفاهی مناسبی برخوردار هستند که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به کنترل‌های تعبیه‌شده بر روی فرمان خودرو برای تعویض موسیقی، ایستگاه رادیویی و تنظیم صدا اشاره کرد. اگر کمی کمتر نگران جیب خود باشید و بیشتر هزینه کنید، صاحب یک نمایشگر ۷ اینچی بزرگ می‌شوید که نه تنها از نظر کیفیت رنگ و ابعاد برتر است بلکه از دو پلتفرم اندروید اتو «Android Auto» و اپل کارپلی «Apple Carplay» هم پشتیبانی می‌کند؛ در نتیجه شما می‌توانید به راحتی سیستم مسیریابی ماهواره‌ای و یا اپ‌های موسیقی خود را از نمایشگر کونا دنبال کنید.

هیوندای کونا - نمایشگر سر بالا

مشتریانی که همچنان راضی به نظر نمی‌رسند، می‌توانند یک قدم فراتر رفته و از نمایشگر ۸ اینچی این مدل استفاده کنند که از هر لحاظ بهترین است. گرافیک این سیستم پویا بوده و شما می‌توانید به راحتیِ استفاده از گوشی هوشمند خود، در میان منوهای آن جابه‌جا شوید. لازم به گفتن نیست که این سیستم هم اندروید اتو و اپل کارپلی را پشتیبانی می‌کند. نکته‌ای که ارزش گفتن دارد، نمایشگر سر بالا «HUD» است که در مدل‌های بالای کونا به چشم می‌خورد. این نمایشگر اطلاعاتی مثل سرعت و جهت‌های مسیریابی ماهواره‌ای را در راستای دید شما بر روی شیشه‌ی جلو نمایش می‌دهد و در نتیجه شما مجبور نیستید که هر بار برای به دست آوردن این اطلاعات کاربردی چشم خود را از روی مسیر بردارید.

 

 

 

 

کاربری و فضای داخلی

هیوندای کونا فضای کافی برای یک خانواده‌ی جوان را دارد اما گزینه‌های جایگزین آن در بازار حجم باری بیشتر، تنظیماتی متنوع‌تر برای صندلی‌های عقب و فضای بهتری برای سرنشینان عقب ارائه می‌کنند.

فضای سرنشینان

هیوندای کونا

حتی مدل‌های پایه‌ی کونا هم بازه‌ی تنظیمات فراوانی برای صندلی راننده و غربیلک فرمان دارند و در نتیجه صرفنظر از فیزیک بدنی راننده، هر کسی می‌تواند موقعیت رانندگی مطلوب خود را در کونا پیدا کند. فضای سر این مدل در داخل کابین بسیار سخاوتمندانه بوده و تنظیم ارتفاع صندلی‌ها را موثرتر می‌کند. شما می‌توانید آپشن‌هایی مثل پشتی کمری قابل‌تنظیم الکتریکی را هم به خودروی خود اضافه کنید که تأثیر به‌سزایی در جلوگیری از کمر دردهای ناشی از رانندگی طولانی‌مدت دارد. همچنین مدل‌های بالای کونا صندلی‌های قابل‌تنظیم الکتریکی همراه با سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی مناسب دارند که به راحتی هر چه بیشتر سرنشینان در طول رانندگی کمک می‌کند.

شاید تا به اینجای کار به نظر برسد که همه چیز خوب پیش‌رفته است اما اگر صحبت را به صندلی‌های عقب ببریم، شرایط کمی تغییر خواهد کرد! ردیف عقب صندلی‌های کونا فضای کافی برای سرنشینان بزرگسال را در اختیارشان قرار می‌دهد و فضای سر تحسین‌برانگیزی دارد اما کمبود تنظیمات مختلفی که در مدل‌هایی چون سیتروئن C3 ایرکراس به چشم می‌خورند، در آن احساس می‌شود. شاید لازم باشد یادآوری کنیم که صندلی‌های عقب سیتروئن می‌توانند به صورت کشویی به سمت عقب بروند تا فضای پای بیشتری ایجاد کنند و یا می‌توانند کاملاً خوابیده و فرصت استراحت و درازکشیدن در طول یک مسیر طولانی را در اختیارتان قرار دهند.

 

محفظه‌های داخلی

هیوندای کونا جای کافی برای وسایل شما را در داخل کابین در نظر گرفته است تا جایی که حتی می‌توانید روی دو بچه با تمام اسباب و وسایل بازی آن‌ها حساب کنید. جعبه داشبورد به اندازه‌ای بزرگ است که می‌تواند به راحتی یک بطری آب ۱.۵ لیتری را ببلعد. همچنین در محفظه‌ی پایین زیرآرنجی وسط هم جایی کافی برای یک قوطی آب‌میوه وجود دارد، هر چند همانطور که پیش‌تر هم گفتیم جای تأسف دارد که درب هر دوی این محفظه‌ها سست و بی‌دوام است.

بر روی کنسول مرکزی یک سطح سینی‌شکل برای قرارگرفتن گوشی هوشمند وجود دارد که با قابلیت ارتباط AUX و USB (و شارژ بی‌سیم «Wireless» در مدل‌های بالاتر) تکمیل شده است. همچنین در این بخش یک جفت جالیوانی و یک جا کارتی هم به چشم می‌خورند. اگر به مجموعه‌ی تمام این‌ها، پاکت‌های بزرگ درب جلو و پاکت‌های کمی کوچکترِ درب عقب، یک نگه‌دارنده‌ی عینک آفتابی در سقف و یک گیره در پشت سایه‌بان را هم اضافه کنید، هیوندای کونا در عمل جایی برای حرف و حدیث در این زمینه باقی نخواهد گذاشت.

 

فضای صندوق عقب

هیوندای کونا صندوق عقب بزرگی که می‌توان از یک مدل شاسی‌بلند کوچک انتظار داشت را ارائه نمی‌کند. حجم فضای بار این مدل در صورت استفاده از چرخ زاپاس ۳۳۴ لیتر و در غیر اینصورت ۳۶۱ لیتر خواهد بود. این اعداد را در کنار فضای بار ۵۲۰ لیتری سیتروئن C3 ایرکراس در حالتی که صندلی‌ها کاملاً به سمت جلو کشیده شده باشند، بگذارید تا تفاوت را احساس کنید. با این حال، تجهیزات جالب‌توجهی در صندوق عقب کونا به چشم می‌خورند که به عنوان نمونه می‌توان به سطح قابل‌تنظیم صندوق عقب خودرو که فضای کافی برای قرارگرفتن یک کیف کوچک را در زیر خود دارد، و حلقه‌هایی که برای نگهداری خرید‌هایتان سودمند هستند، اشاره کرد.

صندلی‌های عقب کونا امکان تقسیم با نسبت ۶۰:۴۰ را دارند؛ در نتیجه شما می‌توانید در کنار حمل دو سرنشین یک شی بلند را هم در کنار آن‌ها جای دهید. در حالتی که هر دو صندلی را بخوابانید، حداکثر فضای بار شما بسته به استفاده یا عدم استفاده از چرخ زاپاس به ۱۱۱۶ یا ۱۱۴۳ لیتر خواهد رسید. همانطور که گفته شد، این حجم برای یک شاسی‌بلند کوچک چندان فوق‌العاده نیست اما خوشبختانه صندلی‌ها می‌توانند به صورت کامل خوابانده شوند و در نتیجه جای‌دادن وسایلی مثل یک دوچرخه در داخل فضای بار بسیار راحت‌تر خواهد بود.

 

تجربه‌ی رانندگی

هیوندای کونا

هیوندای کونا خودروی مفرحی برای رانندگی در مسیرهای خارج‌شهری بوده و در سرعت‌های بزرگراهی هم بسیار آرام است اما پیشرانه‌ی بزرگ آن ممکن است کمی پر سر و صدا به نظر برسد و متاسفانه تنها همین مدل است که با سیستم تعلیق عقب نرم‌تری عرضه می‌شود.

 

عملکرد و مصرف سوخت

انتخاب هیوندای کونا به عنوان شاسی‌بلند مورد علاقه‌تان شما را با دو انتخاب روبه‌رو می‌کند: پیشرانه‌ی ۱.۶ لیتری توربوشارژری یا پیشرانه‌ی ۲.۰ لیتری که هر دو از نوع بنزینی هستند. البته برخی از مدل‌های اروپایی این خودرو با یک پیشرانه‌ی سه سیلندر ۱.۰ لیتری هم عرضه می‌شوند که مصرف سوخت قابل‌قبولی دارد.

به عنوان انتخابی بهینه، پیشرانه‌ی ۱.۰ لیتری با ۱۲۰ اسب بخار توان معقولانه به نظر می‌رسد. ممکن است نتوانیم آن را سریع بدانیم اما این مدل حسی از سرعت را به شما می‌دهد که بسیار بهتر از شتاب ۱۲ ثانیه‌ای صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت آن است. البته در سراشیبی‌های تند یا زمانی که خودروی خود را تا خرخره از سرنشینان و وسایل پر کرده‌اید، باید انتظار ضعف قدرتی این پیشرانه را داشته باشید. اما در حقیقت این مصرف سوخت خودرو است که پیشرانه‌ی کوچکتر را به انتخابی قابل‌قبول تبدیل می‌کند. مصرف سوخت ترکیبی هیوندای کونا با پیشرانه‌ی ۱.۰ لیتری ۵.۴ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر رانندگی گزارش شده که در حالت واقعی می‌توان انتظار ۷.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر را از آن داشت.

در مقایسه با صدای دلنشین پیشرانه‌ی سه سیلندر کوچک کونا، پیشرانه‌ی ۱.۶ لیتری آن با ۱۷۷ اسب بخار قدرت در زمان فعالیت سنگین به طرز آزاردهنده‌ای پر سر و صدا است. صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت این پیشرانه ۷.۹ ثانیه است که سریع به نظر می‌رسد اما واکنش‌های آهسته‌ی گیربکس هفت سرعته‌ی اتوماتیک خودرو (که برای این پیشرانه استاندارد است) ممکن است در ترافیک‌های شهری مشکل‌ساز شود. مصرف سوخت کونا در این حالت به طور رسمی ۶.۷ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر رانندگی گزارش شده اما به نظر می‌رسد که مصرف واقعی آن با این پیشرانه به ۹.۴ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر رانندگی نزدیک‌تر باشد. در کنار این‌ها، پیشرانه‌ی ۲.۰ لیتری ۱۴۷ اسب بخاری هم برای مدل‌های پایه در نظر گرفته شده که با یک گیربکس اتوماتیک شش سرعته جفت می‌شود. مصرف سوخت ترکیبی کونا با این پیشرانه طبق ادعای هیوندای ۷.۲ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر رانندگی است.

 

راحتی و هندلینگ خودرو

چرخ‌زدن در کوچه و پس‌کوچه‌های شهر با هیوندای کونا لذت‌بخش خواهد بود. موقعیت رانندگی بالای خودرو که با قابلیت تنظیم ارتفاع آن جفت شده است، به این معناست که شما دیدی فوق‌العاده از جلوی خودروی خود خواهید داشت. شاید تنها نقاط کور قابل‌توجه این مدل گوشه‌های عقب آن باشند چرا که ستون‌های بزرگ و پنجره‌های جانبی کوچک عقب به واقع دید شما را در این بخش محدود کرده‌اند. همین محدودیت می‌تواند پارک عقب خودرو را کمی پیچیده کند اما اگر به مدل پایه اکتفا نکنید، می‌توانید از قابلیت دوربین عقب مدل‌های بالاتر کونا بهره ببرید که به خوبی این نقطه‌ی ضعف را پوشش می‌دهد.

هیوندای کونا

فرمان‌دهی تند و تیز کونا به شما کمک می‌کند تا به خوبی از پس پیچ و خم‌های جاده‌های شهری بربیایید اما در همین حال، عملکرد فرمان در جاده‌های خارج شهری هم فوق‌العاده مهیج است. سرنشینان کونا در هنگام عبور از پیچ‌ها به ندرت متوجه حرکات بدنه می‌شوند. در مدل‌های بالاتر کونا هم سیستم هوشمندانه‌ی تعلیق مستقل عقب، پایداری بیشتری را چه در پیچ‌ها و چه در مسیرهای پردست‌انداز برای خودرو به ارمغان می‌آورد اما متاسفانه این قابلیت فقط برای پیشرانه‌ی ۱.۶ لیتری وجود دارد. انتخاب پیشرانه‌ی ۱.۶ لیتری مزیت دیگری هم دارد و شما صاحب سیستم چهار چرخ محرک استاندارد این مدل خواهید شد؛ هر چند تا زمانی که قصد تجربه‌ی یک رانندگی آفرود را نداشته باشید، این سیستم چندان به کارتان نمی‌آید. حداکثر وزن بکسل کونا در صورت استفاده از سیستم چهار چرخ محرک به اندازه‌ی ۵۰ کیلوگرم افزایش یافته و به ۱۲۵۰ کیلوگرم می‌رسد. اما به نظر می‌رسد که این خودرو بیشتر برای رانندگی‌های شهری و خارج‌شهری به کار گرفته شود، یعنی درست همان بخشی که کونا با عایق‌بندی صوتی مناسب و صدای دلنواز پیشرانه‌اش، عملکرد قابل‌قبولی در آن داشته و سفری لذت‌بخش را برایتان خلق می‌کند.

 

ایمنی خودرو

تست ایمنی هیوندای کونا

با پیشرفت تکنولوژی‌های مربوط به صنعت خودروسازی، مسئله‌ی ایمنی روز به روز پررنگ‌تر می‌شود و می‌توان بخشی از رقابت اصلی کمپانی‌های خودروسازی را معطوف به این بخش دانست. با سابقه‌ای که کمپانی کره‌ای هیوندای در پرونده‌ی خود دارد؛ انتظارها از مدل تازه‌ی کونا بسیار بالا بوده و خوشبختانه گزارش‌ها حاکی از آن هستند که کونا به خوبی موفق شده این انتظارات را برآورده کند. مدل ۲۰۱۷ هیوندای کونا در تست‌های تصادف «موسسه‌ی ایمنی خودروهای تازه‌ی اروپا» یا به اختصار Euro NCAP شرکت داشته و موفق شده تا در مجموع پنج ستاره‌ی ایمنی کامل را از این موسسه دریافت کند؛ امتیازی که هر چند امروز در میان خودروهای جدید بیشتر شاهد آن هستیم اما دستیابی به آن نیازمند برخورداری از بالاترین استانداردهای ایمنی جهانی است. در کنار این، شاخه‌ی استرالیایی این موسسه که به عنوان ANCAP شناخته می‌شود هم به صورت مستقل هیوندای کونا را مورد بررسی قرار داده و آن را لایق پنج ستاره‌ی کامل دانسته است.

تست ایمنی هیوندای کونا

البته ناگفته نماند که خودروهای خارجی پس از ورود به بازار داخلی معمولاً برای عرضه با قیمتی مناسب‌تر، با کمبودهایی در بخش امکانات مواجه می‌شوند که گاهاً این کمبودها به مشخصه‌های ایمنی خودرو برمی‌گردد و در نتیجه ممکن است آن سطحی از ایمنی را که از خودروی اصلی شاهد هستیم، در مدل وارداتی نبینیم. اگر امتیازات هیوندای کونا را در تست‌های Euro NCAP به تفکیک بررسی کنیم، این مدل در بخش ایمنی سرنشینان بزرگسال ۸۷%، ایمنی سرنشینان کودک ۸۵%، ایمنی عابرین پیاده ۶۲% و تجهیزات و امکانات ایمنی ۶۰% نمره‌ی کلی را دریافت نموده است. این بررسی نشان می‌دهد که آسیب‌های وارده به سرنشینان در هیچ‌کدام از بخش‌ها جدی نبوده است. برای مشاهده‌ی گزارش کامل این بررسی می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

تست ایمنی هیوندای کونا

 

جمع‌بندی

هیوندای کونا

شاید حضور نام پرقدرتی چون هیوندای بتواند به تنهایی خیال ما را از خرید این خودرو راحت کند اما باید پذیرفت که در مقایسه با رقبای قدرتمند این کلاس، کونا ضعف‌های قابل‌توجهی دارد. طراحی ظاهری خودرو در مجموع واقعاً زیباست و طراحی و فضای داخلی آن هم بسیار کارآمد است؛ هر چند کیفیت پوشش‌های داخلی می‌توانست به مراتب بهتر باشد. از نظر برخورداری از فضاها و محفظه‌های مختلف، کونا حرف اول را می‌زند اما فضای بار خودرو می‌توانست کمی بزرگتر باشد. رانندگی با کونا بسیار لذت‌بخش است و اگر حاضر هستید که قدرت کمتر را با آرامش و سر و صدای کمتر معامله کنید، پیشرانه‌ی ۱.۰ لیتری این مدل در صورت عرضه در بازار داخلی می‌تواند انتخابی فوق‌العاده باشد؛ البته گذشتن از سیستم تعلیق مستقل نرم عقب که تنها بر روی مدل‌های ۱.۶ لیتری قرار گرفته، چندان ساده نیست. پیشرانه‌ی ۲.۰ لیتری هم چه از نظر مصرف سوخت و چه از نظر قدرت، حریف پیشرانه‌ی ۱.۶ لیتری این مجموعه نمی‌شود و بهتر است بگوییم که مدل ۱.۶ لیتری هیوندای کونا ارزش هزینه‌ی بیش‌تری که بابت آن می‌پردازید را دارد. از نظر ایمنی، هیوندای کونا موفق شده بالاترین استانداردهای اروپا را کسب کند و از همه‌ی تست‌های تصادف سربلند بیرون بیاید.

 

قیمت و ارزش خرید

ارزش خرید هیوندای کونا

با توجه به قیمت پایه‌ی هیوندای کونا که نزدیک به ۲۵۰۰۰ دلار می‌باشد؛ می‌توان بعضی از رقبای اصلی آن در بین شاسی‌بلندهای جدید در حال عرضه را کیا استونیک «Stonic»، سئات آرونا «Arona»، فولکس‌واگن T-Roc، مزدا CX-3، رنو کپچر «Captur»، هوندا HR-V و سیتروئن C3 ایرکراس دانست. در این میان به نظر می‌رسد که می‌توانیم سیتروئن را جزو جدی‌ترین رقبای کونا دسته‌بندی کنیم که چه از نظر کاربردی‌بودن و چه از نظر کیفیت مواد و طراحی در جایگاه بهتری نسبت به کونا قرار دارد.

 

و اما نظر شما ...

در نهایت، نظر شما درباره‌ی عرضه‌ی این مدل تازه در بازارهای داخلی چیست؟ به تصور شما رقبای کلیدی هیوندای کونا در بازار داخلی چه خودروهایی خواهند بود و آیا خرید این مدل می‌تواند انتخابی معقول باشد؟ نظرات خود را در پایین همین پست با ما در میان بگذارید.

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

8 دیدگاه ها برای "نقد و بررسی خودروی هیوندای کونا «Kona»"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
نننننن
مهمان

با دلار چندی ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون؟

کونا
مهمان

هیوندا کونا ؟!

Majid
مهمان

ما که پول نداریم موتور بخریم چی برسه به اینا

shah
مهمان

٣٠٠میلیون ؟ بخرین مبارکه

سینا
مهمان

این ماشین اگر با این پیشرانه بیاد تو بازار ایران غوغا میکنه

behrad
مهمان
شخصیت ماشین مبهمه ، ماشین باید یه چراغ کامل داشته باشه مثل اس کلاس، همچی تو یه واحد جمع شده ، با اون سه تا چراغ تو هر طرف و جای پلاکش اصلا دوستش ندارم مث جوک که اونم اونقد کج و کوله شده که اصلا مورد پسند نیس، اما chr خوبه طراحیش مهندسی شدست ولی کم کم همه ی تولید کننده ها از حیله ی چراغ های بزرررگ دارن استفاده می کنن، چه اشکالی داره ماشین شخصیتش ساده باشه و هر چقدر دقیق تر نگاهش کنی بیشتر به راز درونش پی ببری. این ماشین شخصیتش مثل کفش ورزشی و… بیشتر
Masoud Bathaei
مهمان

من که نفهمیدم چی گفتی ولی فکر کنم قرص هاتون رو با پوست میل کردید و ماشین رو با کوله پشتی اشتباه گرفتی.

احمدرضا
مهمان

فقط میتونم بگم خدا ما رو عاقبت به خیر کنه
با این ماشینای عجب غرب