جک S5 جدید

بروزرسانی در: سه شنبه 24 بهمن 02 ساعت 15:38
جک S5 جدید

بررسی جک S5 جدید

جک S5 از سال ۹۳ و ابتدا با گیربکس دستی به ایران آمد. سپس در سال ۹۵، کرمان موتور نسخه اتوماتیکش را هم به بازار آورد. نسخه‌ای که زمان بیشتری در خط تولید کرمان موتور باقی ماند و توانست فروش بسیار خوبی را در بازار ایران تجربه کندو محبوبیت زیادی را بین ایرانی ها، هنوز هم داراست اما اواخر سال ۹۹ بود که شرکت کرمان موتور اعلام کرد که قصد دارد نسخه فیس لیفت یکی از پرفروش ترین محصولات خود یعنی JAC S5 با پیشرانه ای متفاوت و ظاهری بروز تر از نسخه قبل تحت عنوان جک S5 فیس لیفت (JAC S5 NEW) به بازار خودروی ایران عرضه کند. جالب است بدانید این فیس لیفت سالها قبل روی این خودرو پیاده شده بود ولی به تازگی کرمان موتور آنرا به بازار ایران آورده است.

نمای ظاهری

شاخص ترین و بارز ترین تفاوت جک S5 جدید نسبت به نسخه قبل جلو پنجره این خودروست که به صورت مشکی یک دست با خطوطی کرومی طراحی شده. به غیر از جلو پنجره تنها موردی که نسبت به نسخه قبل تغییر کرده مه شکن های این خودروست که به صورت LED در آمده اند. البته که سپر S5 جدید نیز باز طراحی شده و جزئیاتی تغییر کرده اند. در نمای بغل و عقب هیچ تغییری در جک S5 جدید رخ نداده و همان طراحی قدیمی را دارد. با انتشار تصاویر این نسخه جدید در فضای مجازی انتقادات بسیاری در مورد طراحی جک S5 جدید عنوان شد و طراحی آن به مذاق بسیاری از مشتریان کرمان موتور خوش نیامده است.

کابین و امکانات رفاهی

داخل جک S5 جدید هم بدون هیچ تغییری مانده و همان داشبورد و کابین مدل قدیمی تر را شاهد هستیم. یک مانیتور بزرگ بهمراه سایه بان معروفش که در بالای داشبورد قرار دارد و در زیر آن بخش کنترل تهویه مطبوع خودرو جا خوش کرده اند که همگی اینها ما را یاد طراحی های سابق هیوندای می اندازد.

نسخه جدید جک S5 همراه با سطح قابل قبولی از تجهیزات رفاهی و ایمنی عرضه می‌شود که بیش‌تر آن‌ها در نسخه قبلی نیز در دسترس بود. از جمله تجهیزات رفاهی و ایمنی جک S5 فیس ‌لیفت می‌توان به مواردی نظیر سانروف، گرمکن آینه ‌های کناری، آینه ‌های کناری تاشونده برقی، سنسور نور (اتولایت)، چراغ ‌های روشنایی در روز، کامپیوتر سفری، تنظیم برقی صندلی راننده به همراه حافظه، سیستم ترمز ضد قفل ABS به همراه توزیع کننده الکترونیکی نیروی ترمز EBD، سیستم ترمز کمکی هیدرولیکی HBA، سیستم کنترل پایداری ECS، ترمز پارک برقی EPB، سامانه کنترل سرعت خودرو در سرازیری HDC، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی HAC، کروز کنترل، ۴ کیسه هوای ایمنی (راننده، سرنشین جلو، جانبی)، نمایش فشار باد تایرها TPMS، فرمان برقی، دکمه ‌های کنترلی روی فرمان، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه، سنسور پارک جلو و عقب، دوربین دنده عقب، سیستم مولتی مدیا به همراه نمایشگر لمسی و درگاه USB و بلوتوث، سنسور باران، گرمکن شیشه جلو، استارت دکمه‌ای، سامانه ورود بدون کلید و... اشاره کرد.

بررسی و مشخصات فنی

مهمترین و بارزترین موردی که در جک S5 جدید تغییر کرده زیر کاپوتش قرار دارد! یک موتور ۵/۱ لیتری ۴ سیلندر مجهز به فناوری توربوشارژر به جای موتور ۲ لیتری تنفس طبیعی قبلی را گرفته که توان تولید ۱۷۴ اسب بخار قدرت و ۲۵۱ نیوتن متر گشتاور را دارد. جعبه دنده ای که روی جک S5 جدید قرار گرفته هم همان جعبه دنده نسخه قدیمی آن است که یک گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک دو کلاچه میباشد. کم شدن حجم موتور و اضافه شدن توربوشارژر نکات مثبتی از جمله کم شدن مصرف سوخت و کم شدن استهلاک خودرو را در بر داشته است.

برتری پیشرانه جدید جک S5 جدید را باید در فناوری پاشش مستقیم سوخت به کار رفته در آن پیدا کرد. هنگام معرفی موتور های انژکتوری، سامانه پاشش سوخت موسوم به MPI نیز معرفی شد که معایب سیستم سوخت‌رسانی کاربراتوری را مرتفع ساخت و بازدهی بالاتر، سوخت‌رسانی یکنواخت ‌تر و کاهش مصرف سوخت را به همراه داشت اما اخیر با معرفی سامانه پاشش مستقیم سوخت که به اختصار GDI نامیده می‌شود تحول بزرگی در عملکرد و مصرف سوخت موتور ‌های بنزینی ایجاد شده است. GDI نوعی از سامانه تزریق سوخت است که بیشتر در موتور های دو زمانه و چهار زمانه بنزینی استفاده می‌شود. در این سیستم بنزین تحت فشار بالا قرار داده شده و از طریق ریل سوخت و سوزن ‌ها به صورت مستقیم با فشار بالا به داخل محفظه احتراق هر سیلندر تزریق میشود. بنابراین در این سیستم در بالای هر سیلندر یک انژکتور قرار گرفته که تزریق سوخت را به صورت مستقیم انجام می‌دهد. کاهش مصرف سوخت و آلایندگی و افزایش راندمان از ویژگی‌های این سامانه است.

در موتور های GDi می‌توان اثر خنک ‌کنندگی پاشش سوخت، سطح آلاینده ‌ها و زمانبندی پاشش را کنترل کرد بنابراین مدیریت این پیشرانه‌ ها به مراتب پیشرفته ‌تر است. پیشرانه TGDI نیز در واقع همان پیشرانه‌های بنزین سوز با قابلیت پاشش مستقیم سوخت به داخل هر سیلندر است که به سیستم پرخوران توربوشارژ نیز مجهز شده است. ترکیبی از ورود هوای پرفشار و دارای چگالی بالایی از اکسیژن و همچنین پاشش سوخت پر فشار به داخل محفظه سیلندر میتواند بالاترین راندمان و در عین حال مصرف سوخت بهینه را برای یک موتور احتراق داخلی بنزین سوز به ارمغان آورد.

مصرف سوخت ترکیبی ۸.۶ لیتر در صد کیلومتر و حداکثر سرعت ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت را با جک S5 فیس لیفت تجربه خواهید کرد. مطابق ادعای کرمان موتور و اعداد اعلام شده در کاتالوگ رسمی جک S5 فیس لیفت، عملکرد پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو تفاوت چندانی با موتور ۲ لیتری نسخه سابق ندارد اما حداکثر گشتاور خودرو در دور پایین‌تری در دسترس خواهد بود که این مساله منجر به بهبود شتاب اولیه خودرو شده است.

ارزش خريد جک S5 جدید

قیمت جک S5 فیس لیفت با پیشرانه 1.5 لیتری توربو در چین از حدود 100 هزار یوان شروع میشود و در نمونه های فول چیزی در حدود 120 الی 130 هزار یوان قیمت میخورد، با توجه به قیمت جک S5 فیس لیفت در بازار آزاد میتوان ارزش خرید مناسبی را برای این خودرو در نظر گرفت.

10
0 6

رقبای جک S5 جدید

جک S5 فیس لیفت با توجه به مشخصات فنی و بازه قیمتی اعلام شده اش توسط کرمان موتور، باید در بازار خودروی ایران با خودروهای چینی دیگری مثل و ام وی ام X55 مدیران خودرو، هایما S7 توربو و تیگو 5 توربو به رقابت بپردازد.

 


مشخصات فنی جک S5 جدید

حجم موتور 1499 سی سی
نوع موتور توربو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 6 سرعته اتوماتیک دوکلاچه DCT
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 16
قدرت 161 اسب بخار در 5500 دور بر دقيقه
گشتاور 251 نيوتن متر در 1500-4500 دور بر دقيقه
حداکثر سرعت 190 کيلومتر بر ساعت
سیستم سوخت رسانی پاشش مستقیم سوخت GDI
سیستم تعلیق جلو مک فرسون فنرپیچشی مستقل
سیستم تعلیق عقب فنرپیچی چند اتصالی مستقل
طول 4475 میلیمتر
عرض 1840 میلیمتر
ارتفاع 1680 میلیمتر
فاصله محوری 2645 میلیمتر
وزن 1505 کیلوگرم
فاصله زیر خودرو تا زمین 170 میلیمتر
رینگ و لاستیک جلو 225/55R18
رینگ و لاستیک عقب 225/55R18
حجم باک 55 لیتر
استاندارد آلایندگی يورو 5

عکس جک S5 جدید

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar