از زمان درخواست کارت سوخت، سهمیه آن حفظ میشود
سخنگوی شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی گفت: از زمانی که متقاضی درخواست کارت سوخت میدهد، تا زمان صدور کارت برای فرد سهمیه آن محفوظ میماند.
فاطمه کاهی در مورد نگرانی هایی که برای تعلق نگرفتن سهمیه کارت سوخت به فرد متقاضی، اظهار کرد: همان میزان سهمیه ای که به انواع کارت سوخت تعلق می گیرد، شامل حال این دسته از کارت ها هم می شود و نگرانی در این رابطه وجود ندارد.
وی با ذکر اینکه تا کنون به بسیاری از تقاضاها در این مورد پاسخ داده شده است، تصریح کرد: زمانی که برای صدور کارت سوخت صرف می شود ارتباطی با عدم تخصیص سهمیه ندارد و سهمیه کارت های سوخت محفوظ است.
نحوه پیگیری کارت هوشمند سوخت
متقاضیان کارتهای هوشمند سوخت ابتدا باید وارد سایت www.epolice.ir شده و سپس بر روی گزینه کارت سوخت کلیک کنند. بعد در قسمت پیگیری صدور کارت سوخت نسبت به وارد کردن نوع و شماره پلاک خودرو اقدام و روی گزینه پیگیری کارت سوخت کلیک کنند.
در این قسمـت، شماره مرسوله پستی نمایان میشود که با کلیک روی گزینه شرکت پست که به رنگ آبی نوشته شده، وارد سامانه رهگیری مرسولات میشوید و با فعال کردن گزینه جستوجو، وضعیت کارت سوخت مشخص میشود.
متقاضیان به منظور اطلاع دقیق از وضعیت کارت سوخت هم با کلیک روی گزینه مشاهده جزئیات کامل مرسوله میتوانند از آخرین وضعیت کارت خود باخبر شوند. همچنین افرادی که کارت سوخت آنها از سال ۱۳۹۴ صادر و در باجههای معطله پست مانده، میتوانند در قسمت رهگیری مرسوله پستی آن را پیگیری کنند و با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر و کارت و سند خودرو به اداره پست مورد نظر خود مراجعه و کارت سوخت خود را دریافت کنند.
اگر کارت سوخت مربوط به خودروهای نوشماره و یا ثبتنامی در سایت دولت همراه (GSB) باشد، مالکان باید مبلغ مصوب شده را بابت هزینه صدور کارت سوخت به متصدی تحویل دهنده کارت سوخت بپردازند.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی اعلام کرده که متقاضیان در صورتی که در این خصوص سوال داشته باشند، میتوانند به پورتال این شرکت با آدرس WWW.NIOPDC.IR مراجعه یا با شماره پاسخگویی ۰۹۶۲۷ تماس بگیرند.
ایسنا
دیدگاه بگذارید
اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد