۷ دلیل برای خرید سوزوکی گرند ویتارا
اگر در بازار فعلی کشورمان به دنبال خرید یک شاسی بلند کوچک مناسب آفرود، با کابینی جادار، موتوری قوی، امکانات و تجهیزات خوب و ایمنی عالی میگردید، ما گرند ویتارا را به شما پیشنهاد میکنیم
شاسی بلندها در تاریخ صنعت خودروی دنیا همواره اهمیت بسیار زیادی داشتهاند. خودروهایی که به دلیل ابعاد بزرگ، فضای کابین زیاد و ارتفاع از سطح زمین بیشتر، برای جادههای خاک و آفرود، مدلهای مناسبی هستند. البته باید متذکر شد که عنوان Sport Utility Vehicle یا همان SUV، تا دهه ۸۰ میلادی چندان در میان مردم مرسوم نبود و از مدلهایی این چنینی بیشتر با اسامی مانند ۴ Wheel Drive یا استیشن واگن یاد میشد. ولی اگر به تاریخ صنعت خودرو نگاه کنید، مدلهایی مانند دوج WC53 مدل ۱۹۴۲، جیپ ویلیز مدل ۱۹۴۹، لندروور مدل ۱۹۴۸ و چندین خودروی دیگر را میتوان به عنوان نخستین شاسی بلندهای تاریخ معرفی کرد.
در کشور ما ایران هم خودروهای شاسی بلند همواره محبوبیت بالایی میان مردم داشتهاند. طی سالهای اخیر، همان طور که می دانید، با ظهور سگمنتی جدید در بازار به نام کراس اورها که نوعی زیر شاخه شاسی بلندها حساب میشوند، محبوبیت این نوع خودروها بسیار بیشتر هم شده است. همان طور که می دانید، در تعریف کلی شاسی بلند به خودرویی می گویند که شاسی و اتاق آنها جدا از هم هستند. در این مدلها، خودرو معمولاً به یک شاسی نردبانی مجهز است و اتاق و دیگر اجزای آن مانند پیشرانه، سیستم انتقال قدرت و سیستم تعلیق روی آن نصب میشوند. در کراس اورها، اوضاع اندکی متفاوت است. معماری کراس اورها که به اصطلاح، به آن یونیبادی هم گفته میشود به گونهای میباشد که شاسی و اتاق به هم متصل هستند. به طور کلی، کراس اورها روی پلت فرم سواری ساخته میشوند.
در کشور ما، از زمان قبل از انقلاب شاهد حضور شاسی بلندهای آمریکایی و ژاپنی بسیار خوبی در بازار بودهایم. خودروهایی مانند انواع مدلهای جیپ، شورولت سابربن، شورولت بلیزر و بسیاری مدلهای دیگر، همواره محبوبیت بسیار زیادی در نزد مردم داشتهاند. در دهه ۶۰ که مصادف با دوران جنگ تحمیلی هم بود، دیگر کمتر میتوانستید مدلهای آمریکایی را در بازار بیابید و خودروهای شاسی بلند ژاپنی مانند انواع مدلهای تویوتا و نیسان، در این بخش یکه تازی میکردند. گل سرسبد شاسی بلندهای دهه ۷۰ هم نیسان پاترول بود که در مدلهای مختلف، در ایران مونتاژ هم شد. با آغاز دهه ۸۰ شمسی که همزمان بود با افزایش محبوبیت و فروش شاسی بلندها و کراس اورها در بازارهای جهانی مختلف، خودروسازهای داخلی هم به فکر وارد کردن چنین مدلهایی به بازار افتاده بودند.
سال ۱۳۸۵ بود که زمزمههایی شنیده میشد مبنی بر این که ایران خودرو قصد دارد یک شاسی بلند جدید سوزوکی را وارد بازار کشورمان کند. منطقی، مدیرعامل وقت ایران خودرو در مصاحبهای اعلام کرد که پروژه شاسی بلند ایران خودرو از سال ۸۳، به منظور افزایش سهم شرکت از ابزار و تکمیل سبد محصولات، در دستور کار قرار گرفته و ایران خودرو با کمپانیهای مختلفی وارد مذاکره شده بود. نهایتاً، در فروردین ۱۳۸۵، ایران خودرو تعداد ۱۹۰ دستگاه سوزوکی گرند ویتارا را وارد بازار کرد. طبق برنامه، گرند ویتارا قرار بود از شهریور همان سال وارد خط تولید ایران خودرو خراسان شود. قیمت پیشنهادی ایران خودرو برای گرند ویتارا بین ۳۰ تا ۳۲ میلیون تومان بود تا زنگ خطر، برای امثال موسو، رونیز، سرانزا و پاجرو به صدا دربیاید. نهایتاً، فروردین سال ۱۳۸۶ خط تولید سوزوکی گرند ویتارا در ایران خودرو خراسان، با ظرفیت تولید ماهانه هزار دستگاه افتتاح شد.
با ورود گرند ویتارا به بازار، شاهد استقبال خوبی از سوی مردم بودیم. خریدارانی که به دنبال خرید یک شاسی بلند کوچک، با امکانات به روز و مناسب، دو دیفرانسیل و با کیفیت ژاپنی بودند. شرایط در بازار برای سوزوکی گرند ویتارا به خوبی پیش میرفت، ولی کرهایها هم از سویی دیگر بیکار ننشسته بودند. عرضه مدلهای مختلف هیوندای توسان و کیا اسپرتیج میتوانست زنگ خطری برای ایران خودرو و سوزوکی گرند ویتارا باشد. از سویی دیگر، یکی از ایرادهای بسیار بد گرند ویتارای ایران خودرو، موتور ضعیف ۲ لیتری آن بود که پاسخ گوی نیاز خیلی از مشتریها نبود. به همین دلیل و با کم کاری مسئولان ایران خودرو، سوزوکی گرند ویتارا به تدریج سهم خوب خود در بازار را به رقبای کرهای خود باخت. ایران خودرو که اوضاع را بسیار بغرنج میدید، به فکر چاره افتاد و سوزوکی گرند ویتارا را با یک موتور ۲.۴ لیتری وارد بازار کرد. بعدها در سال ۱۳۹۶ هم شاهد عرضه مدل فیس لیفت نسل سوم سوزوکی گرند ویتارا بودیم که در مقاله مشاوره خرید امروز، قصد داریم نقاط قوت و مزایای آن را بررسی کرده و دلایلی برای خریدن آن مطرح کنیم. اگر موافق باشید، قبل از رسیدن به این موارد بیایید نگاهی به مشخصات فنی کلی آن بیندازیم.
سوزوکی گرند ویتارا به یک موتور ۲.۴ لیتری ۴ سیلندر خطی ۱۶ سوپاپ، با نسبت تراکم ۱۰.۵ بر یک و ۱۶۹ اسب بخار نیرو در ۶۹۰۰ دور در دقیقه و ۲۲۷ نیوتن متر گشتاور در ۳۸۰۰ دور در دقیقه مجهز شده است. گرند ویتارا با کمک یک گیربکس ۴ دنده اتوماتیک به تمام چرخهای خود ارسال میکند. با داشتن سیستم انتقال قدرت دو دیفرانسیل ۴ حالته (۴WD)، سوزوکی گرند ویتارا تواناییهای آفرود نسبتاً خوبی هم دارد. پیشرانه ۲.۴ لیتری آن با داشتن استاندارد آلایندگی یورو ۴، طبق اعلام ایران خودرو مصرف سوختی برابر با ۱۲.۵ لیتر به ازای هر صد کیلومتر در شهر، ۸.۱ لیتر به ازای هر صد کیلومتر در جاده و ۹.۷ لیتر به ازای هر یکصد کیلومتر در سیکل ترکیبی دارد.
این خودرو با داشتن ابعاد بدنهای برابر با ۴۵۰۰ میلی متر طول، ۱۸۱۰ میلی متر عرض، ۱۶۹۵ میلی متر ارتفاع و ۲۶۴۰ میلی متر طول بین دو محور، همان طور که گفته شد جزء سگمنت شاسی بلندهای کوچک دسته بندی میشود. وزن خالص آن بدون سرنشین، با مخزن سوخت پر و بدون تجهیزات اضافی برابر با ۱۵۶۷ کیلوگرم میباشد. سوزوکی گرند ویتارا طبق اعلام ایران خودرو در کاتالوگ، حداکثر سرعتی برابر با ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت داشته و قادر است ظرف ۱۲ ثانیه سرعت خود را از صفر به صد کیلومتر بر ساعت افزایش بدهد. باک سوزوکی گرند ویتارا ظرفیت ۶۶ لیتر بنزین داشته و قسمت بار آن، ظرفیتی برابر با ۳۹۸ لیتر دارد.
قبل از ورود به بحث بررسی مزایا و نقاط قوت این خودرو، باید متذکر بشویم که موارد مطرح شده در مطلب مشاوره خرید امروز وب سایت زوم فور کار، تنها در صورتی که جزء دغدغههای شما به هنگام خرید یک شاسی بلند کوچک دو دیفرانسیل باشد برایتان مفید فایده خواهد بود. اکنون با داشتن ذهنیتی کلی در مورد سوزوکی گرند ویتارا، اگر موافق باشید، بیایید به بررسی دلایل خرید آن بپردازیم. لطفاً در ادامه مطلب با ما همراه شوید.
۱ – موتور قوی
برای خودرویی تقریباً ۱.۵ تنی، وجود یک پیشرانه قوی از بنزین باک هم واجبتر است! همان طور که قبلاً هم گفتیم، سوزوکی گرند ویتارا وقتی که توسط ایران خودرو نخستین بار وارد بازار کشور شد، به یک پیشرانه ۲ لیتری نسبتاً ضعیف با ۱۴۰ اسب بخار نیرو و ۱۸۳ نیوتن متر گشتاور مجهز بود. سال ۱۳۸۹ ایران خودرو با عرضه سوزوکی گرند ویتارا مجهز به موتو ۲.۴ لیتری، تلاش کرد تا بخشی از کاهش فروش شدید خود در برابر رقبای کرهای را جبران کند. اتفاقی که تاثیرگذار هم بود. این پیشرانه جدید ۲.۴ لیتری، ۱۶۹ اسب بخار قدرت در ۶ هزار دو در دقیقه و ۲۲۷ نیوتن متر گشتاور در ۳۸۰۰ دور در دقیقه تولید میکند. اگر چه سوزوکی گرند ویتارا شتاب اولیه خوبی ندارد، ولی به طور کلی، مخصوصاً برای مسافرت و همچنین سفرهای شهری، با توجه به شتاب ثانویه خوب خودرو، مدلی مناسب محسوب میشود. در طراحی گرند ویتارا، شرکت سوزوکی بیشتر روی داشتن تواناییهای آفرود بهتر تمرکز کرده و به نوعی میتوان گفت، داشتن شتاب اولیه خوب برای آنها اولویت نبوده است.
۲ – طراحی بدنه متین و باوقار
بخش طراحی خودرو بدون شک، تنها جایی است که سلیقههای مختلف میتوانند نظرات متفاوتی در مورد آن داشته باشند، به همین دلیل، حتی اگر خیلیها موافق نباشند، ولی از نظر ما سوزوکی گرند ویتارا یک طراحی بدنه زیبا، متین، باوقار و کاملاً پخته دارد. بیایید نگاهی کلی به بخشهای مختلف طراحی بدنه بیندازیم. در قسمت جلو، شاهد یک طراحی بسیار زیبا، اسپرت و تهاجمی هستیم که بدون شک، شکل طراحی و ترکیب چراغهای جلو، جلوپنجره و سپر جلو در این امر نقشی کلیدی داشته است. چراغهای جلو همان حالت طراحی مستطیلی شکل بزرگ خود از مدل قبل فیس لیفت را حفظ کردهاند، ولی جلوپنجره خودرو، با دو میله افقی که در مرکز پهنتر میشوند و لوگوی بزرگ سوزوکی روی آن نصب شده، متفاوت بوده و زیباتر شده است. طراحی سپر جلو هم بسیار خوب و هماهنگ با دیگر بخشهای قسمت جلو میباشد. دو چراغ مه شکن در گوشههای سپر و یک دریچه ورودی هوای بزرگ در مرکز آن از جمله موارد قابل توجه دیگر هستند. کاپوت خودرو هم طراحی نسبتاً سادهای داشته و شاهد دو خط روی آن هستیم که به چراغهای جلو متصل میشوند. اگر از کنارهها به خودرو نگاه کنیم، اولین مواردی که جلب توجه میکنند گلگیرهای باددار، رینگهای بزرگ و ارتفاع از سطح زمین قابل توجه خودرو میباشند که ظاهری قدرتمند به سوزوکی گرند ویتارا بخشیدهاند. روی بدنه شاهد خطوط طراحی خاصی نیستیم در این بخش، خودرو طراحی نسبتاً سادهای دارد. وجود دریچه هوا روی گوشه سمت دربهای کاپوت جلو همچنین جلوه خاصی دارند. در بخش عقب، طراحی خودرو فوق العاده ساده است و ما را به یاد برخی از شاسی بلندهای چینی قدیمی بازار ایران میاندازد! در این قسمت، قابل توجه ترین مورد شاید لاستیک یدک خودرو باشد که در قابی بسیار بزرگ، روی درب عقب نصب شده است. چراغهای عقب طراحی ساده و به قول بعضیها وانت مانند دارند و در زیر آنها، شاهد دو چراغ مه شکن هستیم.
۳ – امکانات، تجهیزات و آپشن های خوب
در کلاس خودرویی که سوزوکی گرند ویتارا حضور دارد، برای موفقیت در بازار و جلب توجه مردم و خریداران، الزاماً باید امکانات و آپشن های خوبی در اختیار آنها قرار دهید. ایران خودرو هم با همین هدف، این خودرو را با تجهیزات خوبی روانه بازار کرده است. تجهیزاتی که برخی از آنها در رقبای مستقیم سوزوکی گرند ویتارا هم گاها وجود ندارند و برای داشتن آنها، باید سراغ مدلهای گران قیمتتر بازار بروید. از مهمترین امکانات، تجهیزات و آپشن های این خودرو میتوانیم مواردی مانند فرمان هیدرولیکی، چرمی و کلیدهای کنترل روی فرمان (MFC)، سیستم تهویه اتوماتیک با صفحه دیجیتال، سیستم صوتی رادیو/CD / MP3 /DVD، مانیتور LCD هفت اینچ لمسی برای سرنشینان جلو و امکان پخش از روی کارت SD و فلش، امکان برقراری ارتباط بلوتوث، تنظیم ارتفاع نور چراغ جلو از داخل اتاق، مه شکن جلو (هالوژن) و عقب، آینههای جانبی برقی تاشونده راهنما دار مجهز به گرم کن، شیشه بالابر برقی جلو و عقب، تریم خاکستری، زه کرومی روی دربها و جلو پنجره و سپر جلو جدید، رینگ ۱۷ اینچ آلومینیومی، صندلیهای چرمی مجهز به گرم کن، کامپیوتر سفری، کروز کنترل، تکیه گاه دست راننده و سرنشین با قابلیت تنظیم، جک هیدرولیک درب موتور، سیستم رهیاب، سان روف، استارت بدون کلید و چند مورد دیگر را مطرح کنیم.
۴ – ایمنی بسیار خوب
خودروهای ژاپنی همواره از ایمنی بسیار خوبی برخوردار بودهاند و سوزوکی گرند ویتارا هم از این قاعده مستثنی نیست. جالب است بدانید بر خلاف اکثر خودروهای مونتاژی در ایران، این خودرو توسط موسسه ایمنی یوروانکپ تست تصادف شده که در ادامه، به توضیح آن خواهیم پرداخت. در تست تصادف سوزوکی گرند ویتارا که روی مدل ۲۰۰۷ این خودرو انجام شده (نسل فعلی موجود در ایران)، در بخش محافظت از سرنشین بالغ گرند ویتارا ۴ ستاره یا ۳۰ امتیاز، در بخش محافظت از سرنشین کودک ۳ ستاره یا ۲۷ امتیاز و در بخش محافظت از عابر پیاده ۳ ستاره یا ۱۹ امتیاز کسب کرده است. در تست تصادف از جلو یا شاخ به شاخ سوزوکی گرند ویتارا عملکرد قابل قبولی از خود نشان داده و در بخش تصادف از کنارهها، این خودرو توانسته حداکثر امتیاز را دریافت کند. از نظر تجهیزات ایمنی و سیستم ترمز، باز هم سوزوکی گرند ویتارا خوب ظاهر شده است. این خودرو در محور جلو و عقب به ترمزهای دیسکی خنک شونده مجهز میباشد. از برخی موارد ایمنی و امنیتی قابل توجه آن میتوان سیستم ترمز ضد قفل (ABS)، سیستم توزیع متعادل نیروی ترمز (EBD)، کیسه هوای ایمنی ۲ عدد برای راننده و سرنشین، ۲ عدد جانبی نصب شده برای سرنشینان جلو، ۲ عدد پردهای نصب شده برای سرنشینان جلو و عقب، سیستم ضد سرقت خودرو (ایموبلایزر)، کمربند ایمنی جلو سه نقطهای قفل شونده با قابلیت تنظیم ارتفاع + پیش کشنده و محدود کننده نیرو، ۳ عدد کمربند سه نقطهای قفل شونده عقب، سیستم اتوماتیک قطع سوخت در هنگام تصادف، قفل مرکزی لمسی، قفل دربها با پاسخ فلاشر، قفل زاپاس بند و هشدار دهنده دنده عقب با قابلیت نمایش فاصله با مانع و یکی دو مورد دیگر را نام برد.
۵ – کیفیت ساخت خوب
بدون شک همه خودروهای ژاپنی، کیفیت ساخت بسیار خوب و بالایی دارند. این موضوع را به وضوح میتوان در تمامی مدلهای ژاپنی وارداتی دید. اگر برخی تاثیرات منفی خطوط تولید ایران خودرو روی کیفیت ساخت سوزوکی گرند ویتارا را فاکتور بگیریم، این خودرو کیفیت ساخت بسیار خوبی، حداقل در مقایسه با برخی رقبای چینی خود دارد و از نظر کیفیت قطعات، بدنه و همچنین استهلاک، نباید قطعاً نگرانیهای زیادی در مورد سوزوکی گرند ویتارا داشته باشید.
۶ – کابین جادار
در مورد طراحی کابین سوزوکی گرند ویتارا ما بحثهایی داریم که در مقاله معایب و دلایل نخریدن آن به طور مفصل خواهیم گفت. ولی از نظر ما، هر چقدر هم که کابین آن طراحی بی روح، قدیمی و همچنین متریال بی کیفیتی داشته باشد، ولی جادار بودن آن میتواند یکی از نقاط قوت اصلی این خودرو محسوب شود. فضای پا برای سرنشینهای عقب بسیار خوب میباشد، هرچند، فضای سر برای بعضی از سرنشینهای بالغ قدبلند میتواند اندکی آزار دهنده باشد. سه سرنشین بالغ به راحتی میتوانند روی ردیف عقب صندلیها بنشینند. به همین دلیل، برای حتی یک خانواده ۵ نفره، سوزوکی گرند ویتارا میتواند انتخابی فوق العاده محسوب شود.
۷ – تواناییهای آفرود بالا
همان طور که در بخش معرفی کلی خودرو گفتیم، سوزوکی گرند ویتارا به سیستم انتقال قدرت دو دیفرانسیل چهار حالته مجهز شده و همین، تواناییهای آفرود بسیار خوبی در اختیار آن قرار داده است. به دلیل اورهنگ های کوتاه سوزوکی گرند ویتارا، این خودرو زاویههای حمله و فرود بسیار خوبی داشته و همین، آن را به گزینهای مناسب برای آفرودهای نه چندان سخت تبدیل میکند. گیربکس این خودرو همچنین دنده سنگین هم دارد و این موجب میشود تا سوزوکی گرند ویتارا بتواند با گشتاور بیشتری وارد جادههای آفرود بشود. از سویی دیگر، شاسی سفت خودرو باعث افزایش استحکام پیچشی خودرو شده و همین یکی دیگر از مواردی است که به عملکرد بهتر آن در آفرود کمک میکند. خودرو در محور جلو و عقب مجهز به دف لاک نیست و البته نمیتوان این موضوع را با توجه به قیمتی که خودرو دارد خیلی به عنوان یک ایراد مطرح کرد. فاصله کف خودرو از زمین ۲۰۰ میلی متر است، زاویه حمله (جلو) ۲۹ درجه، زاویه فرود (عقب) ۲۷ درجه و زاویه رمپ (بین اکسلها) ۱۹ درجه است، اعدادی که برای یک خودروی آفرودی که بیشتر برای رانندگی شهری طراحی شده بسیار خوب محسوب میشوند.
سخن پایانی
ما در این مطلب تمام سعی خود را کردیم تا بتوانیم به صورت جامع و کامل، به بیان مزایا و نقاط قوت سوزوکی گرند ویتارا بپردازیم. خودرویی که به عنوان یکی از قدیمیترین شاسی بلندهای بازار ایران، هنوز هم طرفداران خاص خود را داشته و از فروش خوبی برخوردار است. به طور خلاصه بخواهیم بگوییم، اگر در بازار فعلی کشورمان به دنبال خرید یک شاسی بلند کوچک مناسب آفرود، با کابینی جادار، موتوری قوی، امکانات و تجهیزات خوب و ایمنی عالی میگردید، بدون شک باید سوزوکی گرند ویتارا را در صدر لیست خودروهای مدنظر خود قرار بدهید.
بدون شک هیچ خودرویی بدون عیب و ایراد نیست و به همین دلیل، ما قصد داریم در آیندهای نزدیک، در مطلبی جداگانه و مفصل، به بررسی نقاط ضعف و ایرادهای سوزوکی گرند ویتارا پرداخته و دلایلی برای نخریدن آن معرفی کنیم. در صورتی که برای خرید شاسی بلند جدید خود عجلهای ندارید، پیشنهاد ما به شما این است که تا زمان انتشار مقاله مشاوره خرید دوم سوزوکی گرند ویتارا از سایت زوم فور کار صبر کرده و با اطلاعات و آگاهی کامل در مورد مزایا و معایب این خودرو، نسبت به خریدن یا نخریدن آن اقدام نمایید. همچنین یک بار دیگر باید تذکر بدهیم که موارد مطرح شده در این مطلب تنها به شرط این که از جمله دغدغههای شما باشند برایتان مفید خواهند بود.
در پایان، اگر نظری در مورد مقاله مشاوره خرید امروز، موارد مطرح شده در آن و یا وب سایت زوم فور کار به طور کلی دارید، حتماً از طریق راههای ارتباطی با ما تماس بگیرید. اگر قبلاً تجربه رانندگی با سوزوکی گرند ویتارا را داشتهاید، یا هم اینک مالک این خودرو هستید، بسیار خوشحال خواهیم شد تا نظرات خود را در مورد این خودرو، برای افزایش آگاهی ما و دیگر مخاطبان وب سایت زوم فور کار مطرح نمایید.
دیدگاه بگذارید
30 دیدگاه ها برای "۷ دلیل برای خرید سوزوکی گرند ویتارا"
من قصد خرید اینو دارم با تحقیق زیاد البته ؛ ۷ سال چینی داشتم ذله شدم واقعا دور چینی نرین تعصب کشکی هم نکشین پای زرق و برق الکی ماشین چینی!! فقط جلد و بدنه قشنگ دارن و بس مقایسه مسخره اییه کسی بیاد چینی رو با ژاپنی تاخت بزنه !
من در حدود ۶ سال سوزوکی گرند ویتارا دارم و با این پولی که برای این خودرو قرار دادم واقعا نمیشه بهتر از این رو خرید…. فقط ای کاش قطعات یدکی اش ارزون تر بود با این وضعیت دلار که ما داریم
من ۶ ساله دارم سوزوکی سوار میشم خداشاهده هر ماشینی قبل اون رو بیشتر از ۸ ماه نتونستم تحمل کنم به هزاران دلیل اما از وقتی ویتارا سوار شدم به حدی تمام خواسته هامو بر آورده کرده که حتی به فکر تعویضشم نیستم حتی اگه ایراد موتوری هم پیدا کنه یه موتور براش میخرم اما تعویضش نمی کنم رفقا خواشا سمت چینیا نرید بخدا که یه هزار تومنی هم ارزش ندارن درمورد هیچکدوم از ژاپنیا نمیتونم نظر بدم فقط میتونم بگم ویتارا بخری بردی
سلام دوستان هر ماشینی را نباید با هر ماشینی مقایسه کرد نسبت به قیمت روز ماشینا قیمتش بالاست و لی در مجموع خوبه و بیشتر ماشین با کلاسی برا ما ایرانیا هست چون بهترش وارد کشورمون نمیشه ضمناا این ماشین پیر مردی هست و سن پاینا نم یپسندنش ولی واقعا بجز سپر عقبش که با کوچکترین برخورد شکسته میشه واقعا ماشن خوش سواری هست در صورت ظرفیت کامل سواری یک یا دونفره خوبی نداره ضمنا یکم مصرفش بالایه
من چند سالی مدل ۹۰ کلاس ۱۰ داشتم از وقتی توسان ۲۰۱۰ خریدم پشیمون شدم
سلام اقا مهدی عزیز
ممنون از اینکه تجربه ارزشمندتون رو با ما و همراهان زدفورکار به اشتراک گذاشتید.
ایکس ۳۳ بهتر از این تاریخ مصرف گذشتس بعدشم کی میگه این برای افروده؟ این ماشین ای اس پی نداره برای افرود فقط پاژن و پاترول خوبه
جدف شما رو به مرغ پخته بگی می خنده اول تحقیق کن اایکس ۳۳ که اصلا کمک افرود نداره با یک بدنه مثل پراید. داری فرغون با هواپیما مقایسه می کنی
سلام سلیم زاده. شما چطور نمی دونی ایکس ۳۳ چینی اصلا کمک سبک و ستگین نداره. ویتارا مثل پاترول کمک افرود داره. اول تحقیق کنی بد نیستا
شما سوار همون x33بشو صحبت نکن
چینیتو سوار شو زر نزن.
ماشبن افرود باید کمک سبگ و سنگین داشته باشه که ویتارا داره. ولی اگر منظورت مقایسه هست بله افرودهای قوی تر هم داریم ویتارا برای شهر و افرود و برف عالیه حالا شما همون چینی سوار شو فشار نیار بهداعصابت
سلام،من یه موتور ۲۰۰۰ دارم، خواستم بدونم که میشه موتور ۲۴۰۰ روش بذارم. یعنی موتور تعویض بشه از ۲۰۰۰ به ۲۴۰۰
بله میتونی تعویض کنی ولی کلی باید بدوی و وقت تلف کنی تا تاییدیه بگیری و تو سند قید شه وگرنه موقعه فروش کسی ازت نمیخره تعویض پلاکم نمیشه هرچند ارزش نداره این خودروی اصلا شاسی بلند نیست کراس اوره شهریه
بابا چرا بدن تحقیق حرف می زنید ویتارا دودکمک افرود داره مثل پاترول و لندکروز و پرادو
داداش میخوایی ماشینتو بندازی؟ ما سال ۸۸ خریدیم ۶۰میلیون این ماشینو بعدشم الان ارزش خرید اصلا نداره صد رحمت به پاژن و پاترول اوقت شما الان دارین میگین ۵۹۰ بشین تا بیان بخرن ازت این ماشین مال بیست سال پیشه و بیشتر از ۴۰۰میلیون ارزش نداره اونم فقط برای اونا که عشق طبیعتن وگرنه کسی نگاش نمیکنه با ۵۹۰ میشه بهترین هرورو خرید با کلی وسایل
الان پراید ۳۰۰ میلیونه بعد سوزوکی ۴۰۰ میلیون؟؟! چه جوک خنده داری
اکر دنبال وسایلی اره چینی بخر اگر دنبال ماشین با اصالتی ویتارا بخر. ضمنا اولین سال تولید ۹۶ هست و تکنولوژی ۱۵ سال اخیر که از بسیاری ماشین های روز دنیا سواری و ایمنی بالاتری داره بهتر تحقیق کنی
آخه مدل ۱۳۸۷ ۲ لیتری بود و از سال ۸۹ ۲.۴ لیتری اومده بعد چطور شما ۲.۴ مدل ۸۷ داشتید و چجوری در سال ۱۳۸۷ ۵۹۰ میلیون به این دادید اون موقع ۵۰ تومن بود
با ۵۹۰میلیون سال ۸۷ خریدی و از ۸۷ داری؟
من اول ۹۶ تحویل گرفتم و هیچ بازرسی دوره ای هم نبردم به استثنا احساس صدای نامعلوم بین سرعت ۶۰ تا ۸۰ هیچگونه ایراد در آن ندیده ام..فکر کنم تا ده سال دیگر هم ایراد نداشته باشد،(اگر جرات کنم به جایی مراجعه کنم وبرای رفع صدا اقدام کنم وهمچنین روغن دفرانسیل هارا عوض کنم)..نمی دانم به کجا مراجعه کنم که نگران نباشم
سلام
بهترین مرکز قابل اطمینان همان نمایندگی های ایرانخودرو هستند و من توی تهران همیشه نمایندگی مرکزی یادگار امام مراجعه میکنم
با سلام .سوزوکی گراند ویتارا مدل ۹۷ دارم که اردیبهشت ۹۷از نمایندگی تحویل گرفتم.
ماشین از همان روزهای اول یه زوزه ای روی دیفر جلو وقتی سرعت به ۸۰ تا میرسید،شنیده میشد. سر و صدای اضافی هم داخل اتاق داره،اونجوری هم تبلیغات میکنن ماشین خوبی نیست،چون میدونستم گرون میشه خریدم وگرنه بخاطر ژاپنی بودنش نبود که خریدمش.
اگر ماشین ژاپنی باشه این اتفاقات نمی افتاد،
تصور بنده اینست که قطعات ماشین هندی باشه(سوزوکی ماروتی هند).
از نظر موتوری که فوقالعادست،هیج جا کم نمیاره،فقط شک به ژاپنی بودنشه.