برندهای اروپایی آینده خودروهای برقی را از آن خود خواهند کرد!

بروزرسانی در: جمعه 18 آبان 97 ساعت 00:36
برندهای اروپایی آینده خودروهای برقی را از آن خود خواهند کرد!

به‌نظر می رسد تسلا به عنوان پیشرو فناوری خودروهای برقی، باید هر چه سریع تر با محصولات اروپایی مقابله کند. طبق پژوهش‌های صورت گرفته غول‌های خودروسازی آلمان شامل دایملر و فولکس واگن در تولید خودروهای برقی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته اند و احتمالاً از سال ۲۰۲۱ تسلا را پشت سر خواهند گذاشت. بر اساس مطالعه و پیش بینی مؤسسهٔ مشاوره‌ای PA، تسلا در سال ۲۰۱۹ همچنان برند اول خودروهای برقی خواهد ماند؛ اما با آغاز سال ۲۰۲۱ و عرضهٔ محصولات متنوع برندهای بزرگ جهانی، کمپانی خودروسازی ایلان ماسک به رتبه هفتم نزول خواهند کرد. با توجه به این پیش بینی دایملر، بی‌ام‌و، اتحاد رنو، نیسان میتسوبیشی و فولکس واگن رتبه های اول تا چهارم طبقه بندی بهترین کمپانی‌های فعال در تولید خودروهای برقی را به خود اختصاص می دهند.

برندهای اروپایی آینده خودروهای برقی را از آن خود خواهند کرد!

در پیش بینی کارشناسان مؤسسهٔ PA، آیتم های استراتژی، فناوری باتری، فرهنگ، شبکهٔ فروش، قراردادهای مشارکت و عملکرد مالی هر کمپانی در نظر گرفته شده است. طبق گفته‌های سخنگوی PA، مشکلات تسلا در خط تولید مدل ۳ و مشخص نبودن سود دهی در این کمپانی موجب نزول این برند آمریکایی در رده بندی چند سال آینده خواهد شد. از طرفی با تولید ۲۰۰ هزار دستگاه خودروی برقی تسلا در آمریکا، اعتبار مالیاتی محصولات این کمپانی کاهش می یابد، در صورتی که محصولات مرسدس بنز، آئودی و بی‌ام‌و با اعتبار مالیاتی کامل وارد بازار آمریکا می شوند. بر اساس سیاست جدید مالیاتی آمریکا و به منظور تشویق مردم به خرید خودروهای برقی، در ۲۰۰ هزار دستگاه تولیدی اول هر برند، اعتبار مالیاتی معادل ۷ هزار و ۵۰۰ دلار منظور می شود. با عبور از مرز ۲۰۰ هزار دستگاه، هر ۶ ماه ۵۰ درصد از این اعتبار درنظر گرفته شده کاهش می یابد تا کاملاً حذف شود. طبق گفته های مقامات تسلا، در روز اول سال ۲۰۱۹، اعتبار مالیاتی محصولات این کمپانی به ۳ هزار و ۷۵۰ دلار کاهش پیدا می‌کند.

برندهای اروپایی آینده خودروهای برقی را از آن خود خواهند کرد!

جنرال موتورز نیز با تولید و فروش سه خودروی شورولت بولت، شورولت اسپارک و شورولت ولت پلاگین هیبرید به زودی با کمبود اعتبار مالیاتی مواجه می‌شود. با این تفاسیر، دو برند آمریکایی در برابر محصولات جدید و تازه نفس اروپایی‌ها که با اعتبار مالیاتی کامل فروخته می شوند، در جایگاه پایین تری جای می‌گیرند. طبق تخمین متخصصان وب‌سایت Insideevs، جنرال موتورز هم اکنون حدود ۱۸۴ هزار دستگاه خودروی تمام برقی و پلاگین هیبرید به فروش رسانده و نیسان با فروش ۱۲۱ هزار دستگاه مدل لیف دومین برندی است که در آستانهٔ کاهش اعتبار مالیاتی قرار دارد. اوایل سال ۲۰۱۸ بود که اکثریت مردم با توجه به احتمال کاهش ۵۰ درصدی اعتبار مالیاتی تسلا، از پیش خرید و ثبت سفارش مدل ۳ منصرف شدند و محصولات برندهای دیگر مانند شورولت بولت را انتخاب کردند. از سال گذشته مقامات جنرال موتورز و تسلا در حال لابی‌گری با کنگره بوده‌اند تا مانع کاهش اعتبار مالیاتی شوند؛ اما هنوز این قانون تغییری نداشته است.

برندهای اروپایی آینده خودروهای برقی را از آن خود خواهند کرد!

در چند ماه اخیر بود که یکی از مدیران ارشد جنرال موتورز با توجه به تقاضای بالای شورولت بولت و تولید بیشتر این مدل برقی، درخواست تجدید نظر در سیاست اعتبار مالیاتی خودروهای الکتریکی را داد. علاوه بر این، هفتهٔ پیش اعلام شد که تقاضا برای خرید شورولت بوت در آمریکا، کانادا و کرهٔ جنوبی بالاتر از ظرفیت خط تولید بوده است؛ بنابراین در سه ماههٔ آخر سال ۲۰۱۸، تولید این مدل تا ۲۰ درصد افزایش خواهد داشت. توماس گاتل، رئیس بخش خودروی مؤسسهٔ مشاوره‌ای PA گفت:دست یابی به استانداردهای آلایندگی و بهبود فناوری خودروهای برقی در کنار هم ممکن می شود؛ اما خودروسازان باید در عملکرد کلی سازمانی و نیروی کار نیز توسعه داشته باشند.

با این که تسلا در طول چند هفتهٔ اخیر تولید مدل ۳ را افزایش داده است، اما طبق پیش بینی کارشناسان این روند پایدار نخواهد بود. عدم تداوم تولید انبوه در کنار کاهش اعتبار مالیاتی، پیش بینی‌های کارشناسان مؤسسهٔ PA را منطقی نشان می دهد. پیش بینی رده بندی PA به صورت زیر است.

رده بندی برندهای تولیدکنندهٔ خودروهای برقی در سال ۲۰۱۹

تسلا

رنو، نیسان، میتسوبیشی

بی‌ام‌و

هیوندای، کیا

دایملر

ولوو

فولکس واگن

رده بندی برندهای تولیدکنندهٔ خودروهای برقی در سال ۲۰۲۱

دایملر

بی‌ام‌و

رنو، نیسان، میتسوبیشی

فولکس واگن

ولوو

تویوتا

تسلا

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar