معرفی پیکاپ جک T9

بروزرسانی در: شنبه 28 بهمن 02 ساعت 11:49
معرفی پیکاپ جک T9

به تازگی، کمپانی جک اعلام کرده است پیکاپ جک T9 را در دو نسخه دیزلی و الکتریکی به بازار استرالیا عرض خواهد کرد. این نسخه ها از نظر ظاهری نیز با نمونه های قبلی T9 تفاوت دارند.

جک T9 یا جک هانتر نام پیکاپی از کمپانی جک است که پس از T8 به بازار چین عرضه شده و توانسته آمار فروش خوبی را برای شرکت رقم بزند.

طراحی ظاهری جک T9

نسخه جدید جک T9 در بخش دماغه خودرو به نسبت قبل تفاوت فاحشی را به لحاظ بصری نشان می دهد. چراغ های جلو مانند نسخه قبلی و به سبک و سیاق زبان طراحی جدید جک مانند X7 یا همان KMC K7، به صورت پکیج دو قسمتی طراحی شده اند و یک نوار ضخیم پلاستیکی اطراف آن ها را در بر گرفته است. جلوپنجره خودرو برخلاف قبل دیگر خطوط افقی ندارد و نوشته JAC هم از روی آن حذف شده است. گرافیک داخلی جلوپنجره جک T9 در ورژن جدید به حالت خطوط کرومی عمودی در آمده است و نوشته HUNTER  بر پیشانی آن خودنمایی می کند. کاپوت حالتی کاملا عضلانی دارد و نسبت به جک T8 شکل و شمایل استخوانی تری را برای هانتر به ارمغان آورده است.

در نمای جانبی تقریبا با همان جک T8 یا KMC T8 مواجه هستیم با این تفاوت که یک نوار پلاستیکی اطراف گلگیر ها و پایین قسمت بار را فرا گرفته است. چراغ های عقب نیز از گرافیک به روز تری برخوردار شده اند.

 

نمای داخلی جک هانتر

داخل جک T9 با طراحی کاملا مدرنی مواجه هستیم. مانیتور خودرو و پنل آن شکل و شمایل عمودی به خود گرفته اند و تریم داخلی خودرو دو رنگ بوده و در بخش هایی از آن طرح چوب بکار رفته است. طراحی غربیلک فرمان و کلاستر خودرو نیز از سطح و سگمنت یک پیکاپ به واقع فراتر است‌.

در زمینه امکانات ایمنی و رفاهی نیز جک T9 دارای موارد چشمگیری همچون دریافت ۵ ستاره ایمنی از  ANCAP، هفت عدد ایربگ، سیستم ترمز اضطراری، سیستم هشدار برخورد از جلو، رادار بین خطوط، رادار نقطه کور، رادار عبور از پشت خودرو، کروز کنترل تطبیقی، دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم پایش باد تایرها، شارژر وایرلس، سانروف، صندلی جلوهای برقی و… است.

ابعاد جک T9

جک T9 دارای طول، عرض و ارتفاعی به ترتیب برابر با ۵۳۳۰، ۱۹۶۵ و ۱۹۲۰ میلی متر است و فاصله محوری آن هم ۳۱۱۰ میلی متر اعلام شده است.

 

مشخصات فنی

جک T9 در بخش فنی به انواع پیشرانه های ۲ لیتری توربوشارژ بنزینی و ۲ لیتری توربودیزل مجهز است و به زودی یک نسخه الکتریکی نیز برای آن ارائه می شود. نمونه توربودیزل این پیکاپ قادر به تولید بیشینه قدرت ۱۶۸ اسب بخار و بیشینه گشتاور ۴۱۰ نیوتن متر است که عدد قابل توجهی محسوب می شود و این اعداد برای نمونه بنزینی هم به ترتیب ۱۸۷ اسب بخار و ۲۹۰ نیوتن متر هستند. گیربکس این خودرو نیز یک نمونه شش دنده دستی و یا هشت سرعته اتوماتیک ساخت ZF می باشد. نحوه انتقال قدرت این پیکاپ هم مانند T8 به صورت دو دیفرانسیل با حالت های مجزای چرخ های عقب، چهار چرخ سبک و سنگین است. قابلیت یدک کشی این پیکاپ هم ۳۵۰۰ کیلوگرم می باشد. سیستم تعلیق عقب T9 از نوع فنر شمش است و این پیکاپ مانند T8 قابلیت نصب انواع کیت های زیربندی را هم دارد.

 
 

احتمال حضور در بازار ایران

با توجه به بالا گرفتن تب پیکاپ های اتومات در ایران و از طرفی عرضه پیکاپ های اتوماتیک جدیدی چون بهمن  G9، فوتون تونلند G7 و کلوت اتوماتیک، بعید نیست کرمانی ها نیز برای عقب نماندن از بازار پیکاپ های اتوماتیک، به سراغ نسخه ۲ لیتری توربو بنزینی T9 با گیربکس ۸ سرعته ZF برود و در این صورت شاهد رقابت جذابی بین این خودرو و بهمن G9 و فوتون G7 خواهیم بود.

اسب بخار

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar