ایران خودرو سامانه اطلاعات مکانی GIS را راه‌اندازی کرد

یکشنبه 13 مرداد 98 ساعت 11:19
ایران خودرو سامانه اطلاعات مکانی GIS را راه‌اندازی کرد

شرکت صنعتی ایران خودرو با بهره‌گیری از دانش و توانایی داخلی و لزوم توجه به منابع انرژی در سازمان، به سیستم مختصات جهانی متصل شد و سامانه اطلاعات مکانی GIS   را راه‌اندازی کرد.

امروزه با توجه به هزینه‌های بالای ایجاد، نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های انرژی و تجهیزات تأمین‌کننده انرژی‌ها و همچنین گران بودن منابع انرژی و لزوم دقت در برآورد هزینه‌های مالی در کمپانی‌های بزرگ تولیدی، به‌کارگیری سیستم اطلاعات مکانی GIS اهمیت و جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است.

بر مبنای این گزارش، ایران خودرو با توجه به وسعت بالای سایت مرکزی (مساحت تقریبی ۳۰۰ هکتار)  و دارا بودن تجهیزات گسترده و ارزشمند تولیدی متمرکز در این سایت، ضرورت تأمین و نگهداری صحیح منابع تولیدکننده انرژی و پیچیدگی و گستردگی شبکه‌های توزیع انرژی (بالغ بر ۷۰۰ کیلومتر)  به عنوان سرمایه‌های مالی و تولیدی، سامانه اطلاعات مکانی GIS را راه اندازی کرده است.

این سامانه در سال ۹۷ با همت و همکاری مدیران معاونت خدمات فنی و معاونت مهندسی سازمان و سیستم‌ها وکوشش کارشناسان مجرب و متعهد در این گروه پیاده سازی و سامانه تحت وب آن عملیاتی شد و تا به امروز توانسته در شناسایی و مکان‌یابی صحیح شبکه‌های انرژی و در اختیار قرار دادن  اطلاعات عمومی ابنیه و ساختمان‌ها، کانال‌های انرژی در سایت پلان شرکت به طور آنلاین، کمک شایانی به مجریان تعمیرات و نگهداری کرده و با ارائه اطلاعات صحیح و بروز شده، از بروز حوادت و تخریب‌های احتمالی هنگام حفاری‌ها جلوگیری کند.

همچنین این سیستم در آینده می‌تواند با توسعه قابلیت‌های کنونی در شناسایی و کنترل نت ساختمان‌ها و ابنیه و تاسیسات داخلی، حوزه مدیریت شهری، نظارت بر تجهیزات و ماشین آلات صنعتی خاص در گروه، کنترل دارایی‌ها و همچنین فرآیند جابجایی خودروهای تولیدی ایران خودرو درجهت حفظ و نگهداری سرمایه‌های شرکت صنعتی ایران خودرو اثربخشی بالایی داشته باشد.

با به‌کارگیری این سیستم، ایران خودرو به اولین گروه خودروسازی تبدیل می‌شود که از سامانه اطلاعات مکانی در جهت افزایش بهره وری و نگهداری سرمایه‌های خود استفاده می‌کند.

لازم به ذکر است، سامانه اطلاعات مکان (GIS)، سیستمی رایانه مبنا، متشکل از سخت‌افزار، نرم‌افزار و داده است که کاربر برای اخذ، ذخیره‌سازی، بهنگام‌سازی، پردازش، ویرایش‌و‌نمایش انواع اطلاعات مکانی و مکان‌مرجع، از آن بهره گرفته و انجام پردازش‌های بسیار سخت و زمان‌گیر با آن برای کاربران تسهیل می‌شود.

ایکوپرس

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar