پژو ۲۰۶ و ۲۰۷ به سامانه EMS یورو ۵ ارتقاء یافتند
عضو انجمن قطعه سازان با اشاره به ارتقاء سیستم مدیریت موتور ( EMS) از استاندارد یورو ۴ به یورو۵ اعلام کرد: با طراحی این سیستم مصرف سوخت و سطح آلایندگی خودرو مطابق با استاندارد یورو ۵ به حداقل ممکن میرسد.
امین الله کرمان پور در یک جلسه خبری اظهار داشت: تولید انبوه نخستین نمونه سیستم کنترل مدیریت موتور ( EMS ) از بهمن ماه ۹۴ توسط شرکت صنعتی غرب استیل با سرمایه گذاری در حدود ۱۵ میلیون یورو آغاز و همچنان ادامه دارد.
وی گفت : سیستم کنترل مدیریت موتور ( EMS ) مجموعه پیچیدهای از نرم افزارهاست که بر روی یک سخت افزار نصب و در بازار تحت عنوان کامپیوتر خودرو شناخته میشود؛ با طراحی این نرم افزار میتوان تمامی سنسورها و عملکردهایی که در موتور و خودرو وجود دارد سازگار و یکپارچه نمود و کنترل بهینه و بازدهی حداکثری را به موتور خودرو بخشید.
این مدیر صنعتی در ادامه یاد آور شد : گروه غرب استیل به عنوان مجموعهای بزرگ قطعه سازی در حال حاضر قطعات فلزی بدنه گوناگون خودروهای ایران خودرو و قطعات ریخته گری وتولید شاسی خودروهای مختلف، مجموعه تجهیزات و سامانه دوگانه سوز خودروهای داخلی و مجموعه کامل سیستم مدیریت موتور خودرو ( EMS) را برای خودروسازان داخلی تأمین میکند.
کرمان پور تصریح کرد : از سال ۹۵ چندین پروژه دیگری در این شرکت قطعه سازی اجرایی شده است که آخرین پروژهای که توسط ایران خودرو هم عملیاتی شده ارتقاء سطح آلایندگی خودروها از یورو ۴ به یورو ۵ است که در هفتههای گذشته توسط ایران خودرو هم رونمایی شد.
در ادامه این جلسه حبیب هاشمی فرد، مدیر مهندسی این گروه صنعتی قطعه سازی اظهار داشت : سیستم مدیریت موتور ( EMS) 16 قطعه دارد که مهمترین آنها ECU یا همان کامپیوتر خودرو و سیستم ضد سرقت یا ایموبلایزر است.
وی ارتقاء سیستم EMS از یورو ۴ به یورو ۵ را یکی چند پروژههای مهم این گروه صنعتی در جریان تحریم اعلام کرد و افزود : گروه صنعتی غرب استیل به عنوان نخستین و تنها شرکت داخلی توانست با سرمایهای بالغ بر ۲ میلیون یورو این پروژه را اجرایی و خودروهای گروه پژو ۲۰۶ و ۲۰۷ را به سامانه EMS یورو ۵ ارتقاء دهد.
وی تاکید کرد : سامانه استاندارد یورو ۵ دو اقدام در حوزه کاهش مصرف سوخت و کاهش آلایندگی را انجام میدهد که در حوزه کاهش مصرف سوخت در خودروهای گروه ۲۰۶ چیزی در حدود ۸ درصد و آلایندگی به طور میانگین ۳۰ درصد کاهش را به دنبال خواهد داشت.
تأمین و تولید کروز کنترل پژو ۲۰۷ توسط یک گروه قطعه سازی
این مدیر صنعتی در ادامه به پروژه داخلی سازی کروز کنترل پرداخت و گفت: کروز کنترل یا سامانه تثبیت سرعت خودرو است که هدف آن علاوه بر راحتی راننده ،کاهش مصرف سوخت هم است که در وضعیت تحریم به خاطر عدم تأمین این سامانه در دو خودرو دنا و پژو ۲۰۷ ، پروژهای در این زمینه تعریف و گروه صنعتی غرب استیل توانست ظرف مدت ۹ ماه و با سرمایه گذاری ۱.۲ میلیارد تومان این سامانه را کاملاً داخلی سازی نموده وهم اکنون قادر به تحویل سامانه کروز کنترل برای خودروهای ۲۰۷ است.
هاشمی فرد همچنین طراحی و تأمین ECU و EMS برای موتور ملی که بر روی ۳ خودرو دنا ، سمند و دنا پلاس را پروژه دیگری در این گروه صنعتی عنوان و یادآوری کرد : هم اکنون این پروژه تا ۸۵ درصد پیشرفت داشته است و تا خرداد ۹۹ آماده تحویل به خودروسازان خواهد بود.
به گفته وی این پروژه در ۲ فاز تأمین EMS برای موتور تک سوز بنزینی و در فاز دوم تحویل EMS برای موتورهای دوگانه سوز خواهد بود.
در ادامه این نشست خبری امید یادگاری مدیر بازرگانی گروه صنعتی غرب استیل اظهار داشت : گروه قطعه سازی غرب استیل از سال ۹۴ تولید EMS را برای تولیدات ایران خودرو با ۳ درصد آغاز کرد و در سال ۹۶ و ۹۷ این رقم به ترتیب به حدود ۵.۵ و ۱۳ درصد در تولیدات ایران خودرو رسید و در سال جاری این سهم را به حدود ۱۴ و نیم درصد افزایش یافت و پیش بینی میشود تا پایان امسال این سهم به حدود ۱۶ درصد برسد ضمن اینکه این شرکت صنعتی آمادگی داریم تا سهم و ظرفیت تأمین EMS را به حدود ۳۰ درصد تولیدات ایران خودرو افزایش دهد.
وی در ادامه دشواری تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی، اعمال جریمه بابت دیرکرد تسویه ارزی از طرف این بانک به دنبال بلوکه شدن حسابهای شرکت از طرف کونلون بانک چین و همچنین زمانبر شدن ثبت سفارشها و مشکلات ترخیص اقلام از طرف گمرک را از جمله مشکلات پیش روی تولید برشمرد و گفت : انتظار میرود دولت و بانک مرکزی حمایت و همراهی بیشتری را با واحدهای قطعه سازی در رفع این مشکلات داشته باشند.
استارت پروژه داخلیسازی دریچه گاز برقی از سال ۹۹ در غرب استیل
وی همچنین به پروژه داخلیسازی دریچه گاز برقی در این گروه صنعتی اشاره و عنوان کرد : از اواخر پاییز ۹۹ این پروژه اجرایی میشود که کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی ارزبری را به دنبال خواهد داشت.
این مدیر صنعت قطعه سازی در ادامه در مورد تأثیر ارتقاء استاندارد یورو ۴ به یورو ۵ در قیمت تولیدات خودروسازان گفت : در ارتقای استاندارد یورو۴ به یورو۵ هیچ افزایش قیمتی در سیستم مدیریت موتور خودروها انجام نگرفته است، چون که برای انجام تغییرات در آن هزینهای بابت تولید تحت لیسانس پرداخت نکردهایم.
یادگاری یادآوری کرد: این گروه قطعه سازی ۲ میلیون یورو سرمایه گذاری برای ارتقاء استاندارد یورو ۴ به یورو ۵ را با هدف حفظ سبد فروش خود اجرایی کرده است و از این رو هیچ افزایش قیمتی را در اجرای این پروژه در تولیدات نخواهیم داشت.
پرشین خودرو
دیدگاه بگذارید
1 دیدگاه برای "پژو ۲۰۶ و ۲۰۷ به سامانه EMS یورو ۵ ارتقاء یافتند"
دروغ چرا میگن من پژو ۲۰۷ دارم یورو ۵ ۱۰ تا برا صد کیلومتر مصرف داره دستگاه هم زدم درست نشد