قیمت چانگان CS35 پلاس در بازار اعلام شد / شهریور ۱۴۰۲

بروزرسانی در: چهارشنبه 29 شهریور 02 ساعت 17:57
قیمت چانگان CS35 پلاس در بازار اعلام شد / شهریور 1402

بروزرسانی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲: پس از ۵ سال با تحویل اولین سری از خودروهای وارداتی در مدل ۲۰۲۳ به مشتریان، قیمت خودرو جدید چانگان در بازار ایران در دو تیپ مشخص شد. 

این خودرو امروز چهارشنبه ۲۹ شهریورماه ۱۴۰۲ در بازار تهران در تیپ ۳ با قیمت ۱ میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان و در مدل تیپ ۲ با قیمت ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان عرضه می‌شود که این قیمت در روزهای آینده به احتمال زیاد پایین تر خواهد آمد و در محدوده ۱/۴ میلیارد تومان قیمتگذاری خواهد شد.

شهریورماه ۱۴۰۲ و در حاشیه برگزاری اولین دوره از نمایشگاه «روایت خدمت» که به مناسبت هفته دولت از روزهای چهارم لغایت هفتم شهریورماه، میزبان عموم بازدیدکنندگان در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران بود، سرانجام با تلاش‌های فراوان معاونت فروش سایپا، اولین خودرو چانگان وارداتی با پلاک ملی، بصورت نمادین تحویل خریداران گردید.

تفاوت تیپ ۲ و تیپ ۳ چانگان CS35 جدید

شرکت خودروسازی سایپا، کاتالوگ جدید امکانات استاندارد و همچنین تجهیزات سفارشی خودرو چانگان CS35 پلاس وارداتی را منتشر نمود. نکته جالب توجه در کاتالوگ جدید چانگان، حذف ایربگ‌ جانبی از تیپ ۲ است درحالیکه در کاتالوگ قدیم این خودرو، چنین موردی ذکر نشده بود و تصور می‌کردیم که سایپا، فقط ایربگ‌های پرده‌ای را از تیپ ۲ برداشته است. ولی حالا مشخص شده که علاوه بر ایربگ پرده‌ای، ایربگ جانبی نیز از تیپ ۲ حذف شده است طوریکه تیپ ۲ مجموعا «دو ایربگ» دارد اما تیپ ۳ دارای «شش ایربگ» است.

 

بروزرسانی ۶ شهریور ۱۴۰۲: امروز طی مراسمی اولین خودروهای چانگان وارداتی CS35+ تحویل مشتریان گردید و نکته مهم این است که قیمت این کراس اوور توسط سایپا اصلاح شده است.

نام محصول قیمت قبل (میلیارد تومان) قیمت جدید (میلیارد تومان)
چانگان+CS35 تیپ۲ ۱,۲۹۰ ۱,۱۱۴
چانگان+CS35 تیپ۳ ۱,۳۵۹ ۱,۲۵۱
 

بروزرسانی ۱۱ مرداد ۱۴۰۲: شرکت سایپا با ارسال دعوتنامه تسویه حساب به مشتریان، قیمت نهایی محصول چانگان CS35 مدل ۲۰۲۳ مشخص شد.

چانگان CS35 پلاس تیپ دو : ۱.۲۹۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ سه : ۱.۳۵۹.۰۰۰.۰۰۰ تومان

 

بروزرسانی ۱۰ خرداد ۱۴۰۲: برای نخستین بار قیمت چانگان CS35 پلاس از سوی شورای رقابت تصویب و اعلام شد.

تیپ ۲ با قیمت ۸,۴۹۶,۲۸۸,۸۸۳ ریال
تیپ ۳ با قیمت ۹,۴۴۷,۷۰۸,۷۲۲ ریال 

نرخ درج شده قیمت پایه بوده و بدون محاسبه مالیات ، شماره گذاری ، بیمه و .... می باشد.

 

بروزرسانی ۲۷ فروردین ۱۴۰۲: علی تیموری با اشاره به واردات دو مدل چانگان گفت: قیمت تمام شده درب گمرک اعلام شده چانگان حدود ۹۰۰ میلیون است که با توجه به سود ۱۷ درصدی در نظر گرفته شده و محاسبه تمام هزینه ها از جمله عوارض و ارزش افزوده و غیره، قیمت تمام شده آن بیش از یک میلیارد و سیصد میلیون تومان نخواهد بود و این در حالی است که قیمت این خودرو در بازار حدود دو میلیارد و پانصد میلیون تومان خواهد بود. 

مدیرعامل سایپا در مورد افزایش قیمت های اخیر خودرو اظهار داشت: با توجه به شرایط حساس فعلی و تاکید بر موضوع مهار تورم ما از مبنای افزایش قیمت ها راضی هستیم ضمن اینکه از شورای رقابت و سازمان حمایت نیز تشکر می کنیم.

 

بروزرسانی ۷ بهمن ۱۴۰۱: سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان در نامه ای به بورس کالا قیمت پایه اولین خودروی وارداتی که قرار است روی تابلوی بورس کالا برود را اعلام کرد.

این نامه که به امضای حسین فرهیدزاده رسیده و تحویل حامد سلطانی نژاد شده است نشان می دهد بعد از بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان قیمت پایه در نظر گرفته شده برای چانگان CS35 پلاس حدود ۵۸۳ میلیون تومان تعیین شده است.

در نگاه اول به نظر می رسد قیمت پایه تعیین شده برای این خودروی کراس اوور بسیار پایین است. همین تحلیل شاید این گمانه را به ذهن مصرف کنندگان متبادر می کند که بناست قیمت های تعیین شده برای خودروهای وارداتی پایین باشد. اما اگر کمی نامه ارسالی از سوی فرهیدزاده به سلطانی نژاد را با دقت بیشتری مطالعه کنیم متوجه می شویم که قیمت پایه در نظر گرفته شده آن طور که به نظر می آید ارزان نیست.

نکته اولی که همه خودروهایی که روی تابلوی بورس کالا می روند را شامل می شوند بحث رقابتی است که میان متقاضیان برای خرید خودرو در بورس کالا در می گیرد. این رقابت است که قیمت خودورهای فروخته شده بورسی را چند برابر قیمت پایه آن می کند.

البته قیمت پایه نهایی تنها از این مسیر تعیین نمی شود و آیتم های دیگری نیز برای تعیین قیمت پایه نهایی آن باید در نظر گرفته شود.

هزینه مالیات نقل و انتقال، مالیات ارزش افزوده، عوارض شماره گذاری و بیمه شخص ثالث به قیمت نهایی اضافه خواهد شد و مشتریان نهایی باید علاوه بر قیمت پایه نهایی، هزینه های یاد شده را باید پرداخت کنند. البته این هزینه ها در عرضه محصولات خودروسازان داخلی نیز اعمال می شود.   اما در میان هزینه هایی که مربوط به خودروهای وارداتی است و به متقاضیان نهایی خودروهای ورودی تعلق می گیرد شاهد دو آیتم هستیم که روی قیمت نهایی خودروهای وارداتی بورسی بسیار اثرگذار است.

هزینه اسقاط و هزینه ۱۵ درصدی سود شرکت وارد کننده را نیز باید به قیمت نهایی این خودرو اضافه کرد. هنوز دستور العمل اسقاط خودروهای وارداتی رونمایی نشده اما اگر دولت سیزدهم بخواهد در جاده پیشین اسقاط خودروهای وارداتی حرکت کند باید متقاضی بر اساس حجم موتور خودروی وارداتی تعدادی خودروی فرسوده را از رده خارج کند یا معادل ریالی آن را به حساب مربوطه واریز کند. هزینه ۱۵ درصدی نیز که به عنوان سود وارد کننده برای خودرویی مانند چانگان CS35 پلاس حول و حوش ۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می شود.

بنابراین با توجه به هزینه های جانبی بعید از به رغم قیمت پایه تعیین شده این خودروها با قیمت نهایی کم در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

 

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar