مشکل واریزی‌های سایپا حل خواهد شد / مهلت واریز تا ۴۸ ساعت

دوشنبه 19 خرداد 99 ساعت 17:23
مشکل واریزی‌های سایپا حل خواهد شد / مهلت واریز تا 48 ساعت

در حالی که بعضی مشتریان منتخب طرح فروش فوق‌العاده شرکت خودروسازی سایپا در واریز وجه دچار مشکل بودند، این خودروساز اعلام کرد که مشکل پیش آمده به خاطر فرآیند مشخص شدن سهمیه نمایندگی‌های این شرکت در محل سکونت مشتریان بوده است و تا یک ساعت آینده این مشکل رفع خواهد شد؛ ضمن اینکه مهلت ۴۸ ساعته واریز از امروز لحاظ خواهد شد.

تعدادی از مشتریانی که در طرح فروش فوق‌العاده این شرکت برنده قرعه‌کشی بودند در واریز وجه دچار مشکل شده بودند و گزینه وازیر وجه برایشان فعال نبود.

این موضوع از شرکت سایپا پیگیری شد و این شرکت در پاسخ به این سؤال اعلام کرد که مشکل ایجاد شده به خاطر فرآیند آماده‌سازی و اختصاص فروش خودرو هر مشتری به نمایندگی‌های منطقه محل سکونت مشتریان بوده است. این فرآیند در حال اتمام است وتا حدود یک ساعت آینده این مشکل رفع و گزینه واریز وجه بر روی سایت فروش، فعال خواهد و  مشتریان برنده می‌توانند وجه خود را واریز و ثبت ‌نام خودروی خود را تکمیل کنند.

ضمن اینکه با توجه به اینکه مهلت واریز وجه ۴۸ ساعت از آغاز زمان ثبت‌نام (ساعت ۱۴ روز یکشنبه) بوده است، آغاز این مهلت از امروز لحاظ خواهد شد.

همچنین شرکت از کسانی که در این قرعه‌کشی برنده شده‌اند خواست تا در ساعات پایانی اقدام به واریز وجه نکرده و از همان ساعات نخست وارد شده و وجه خود را تکمیل کنند

ایسنا

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

2 دیدگاه ها برای "مشکل واریزی‌های سایپا حل خواهد شد / مهلت واریز تا ۴۸ ساعت"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
نیمه شانس
مهمان

لطفا تا۵الی ۶روزکاری فرصت برای واریزی بدین حیف نیس اسممون دراومده امافقط مشکل برای نقدکردن پول داریم

نیمه شانس
مهمان

چرا وقت برای واریزی اینقدر کم!من توقرعه کشی اسمم دراومده اما نقد ۱۵۰ میلیون دارم باید ماشینم امروز مشتری اومد معامله کنه بفروشم که پول بیاد دستم اونم مرحله میخواد خودش ۲روز وقت میبره وتاپول بیاد دستم وقت این ثبت نامم تمومه!کاش به فکر ماهایی که بخوایم پولمون نقد کنیم هم میشدن!