افزایش ۱۵۳ درصدی شمار خودروهای کشور طی ۱۲ سال اخیر

چهارشنبه 10 مهر 98 ساعت 12:22
افزایش 153 درصدی شمار خودروهای کشور طی 12 سال اخیر

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از افزایش ۱۵۳ درصدی شمار خودروهای کشور طی ۱۲ سال اخیر خبر داد.

سردار سید کمال هادیانفر در دوازدهمین نشست نیروی انتظامی با وابستگان نظامی و افسران رابط بین کشورهای خارجی مستقر در تهران که پیش از ظهر امروز در شهرک آزمایش برگزار شد اظهار کرد:‌ امروز تصادفات رانندگی به یکی از معضلات جدی در سطح جهان بدل شده است. به طوری که برابر آمارهای سازمان بهداشت  جهانی در سالی که پیش یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در سراسر جهان در تصادفات رانندگی جان خود را ا زدست داده‌اند و بیش از ۵۵ میلیون نفر هم مصدوم یا معلول شدند.

وی با ذکر اینکه در کشور ما هم تصادفات رانندگی مساله‌ای مهم و کاهش آن جزء اولویت‌های پلیس است گفت: بیش از ۲۱۷ هزار کیلومتر راه در کشور ما وجود دارد که ۴۵ درصد آن جزو راه‌های اصلی است. امروز در این حجم از راه و معبر دیگر نمی‌توان با نیروی انسانی و نیروی گشتی کنترل و انضباط ترافیکی را اجرا کرد.

هادیانفر با ذکر  این که پلیس راهور برای  افزایش انضباط ترافیکی طرح‌هایی را دارد گفت: حرکت بین خطوط، ساماندهی عابران پیاده، ساماندهی موتور سیکلت‌ها و ... از جمله این موارد است.

هادیانفر در بخش دیگری از سخنان خود و آمارهایی از شمار خودروها، موتور سیکلت‌ها، گواهی‌نامه‌های رانندگی و جان باختگان تصادفات رانندگی پرداخت و گفت: از سال ۸۵ تا ۹۷ شمار خودروها در ایران ۱۵۳ درصد، شمار موتور سیکلت‌ها ۱۲۰ درصد و تعداد گواهی‌ نامه‌های رانندگی ۱۰۲ درصد رشد داشته‌ است و این در حالی است که شمار  جان باختگان حوادث رانندگی در کشورمان به  ازای هر دو هزار خودرو که یک استاندارد بین‌المللی است ۳۷.۶ درصد کاهش داشته است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی نرخ جانباختگان حوادث رانندگی در سال ۲۰۱۳ را ۷.۵ نفر در دنیا اعلام کرد و گفت: این نرخ در اروپا ۲.۷ ، در آسیا ۱۰.۹ و در ایران ۶.۷ به ازای هر ۱۰ هزار وسیله نقلیه است که این آمار در سال ۲۰۱۸ در کشور ما به عدد ۴.۹ رسیده است.

هادیانفر با ذکر این که سوانح ترافیکی در ایران به ازای هر جانباخته نزدیک به ۵ میلیارد تومان خسارت بر جای می‌گذارد گفت: ما برای حل این مسائل تلاش کردیم تا از ظرفیت همیاران پلیس کمک بگیریم. در همین راستا ۱۱ میلیون دانش آموز به عنوان همیار پلیس فعال هستند و بالغ بر ۱۰۰ هزار معلم هم به عنوان فرهنگ یار ترافیک با پلیس مشارکت دارند.

به گفته هادیانفر، تمرکز پلیس به سمت حرکت به سوی پلیسی هوشمند، بوده و با تخلفات برخوردی هدفمند انجام می‌دهد.

ایسنا

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar