شمار زیادی خودرو در کارخانه‌ها انبار شده است

سه شنبه 24 اردیبهشت 98 ساعت 11:34
شمار زیادی خودرو در کارخانه‌ها انبار شده است

رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان با اشاره به اینکه شمار زیادی خودرو در خودروسازی‌ها انبار شده است گفت: به این خودروسازی‌ها هشدار داده شده تا نسبت به فروش این خودروها اقدام کنند تا نیاز جامعه به این محصولات را کم کنند.

عباس تابش در حاشیه بازدید از سردخانه‌های خرما در جمع خبرنگاران به گفت و گو فشرده‌ای که با تولیدکنندگان و تجار بم داشت اشاره کرد و اظهار داشت: به لطف خدا توانسته‌ایم بیش از یک هزار تن خرما به قیمت ۲۳ هزار تومان به اضافه هزینه حمل آن را خریداری کرده‌ایم.

وی افزود: لطف وهمکاری تولیدکنندگان بود که توانسته با این قیمت خرما را عرضه و بازار را تنظیم کنیم تا این محصول بتواند در سفره روزه‌داران قرار گیرد.

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان به تفاهم‌نامه‌ای که با فرماندار بم و نماینده مردم شرق استان کرمان در رابطه با ممنوعیت صادرات خرما داشتیم گفت: در این تفاهم‌نامه قید شده به شرطی که بازار ماه رمضان و نیاز داخل کشور تأمین شود هیچ ممنوعیتی برای صادرات خرما وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در اعمال محدودیت صادرات، اعم از خرما و یا هر کالای دیگری اولویت اول تأمین نیاز داخلی است عنوان کرد: هر چند در شرایط کنونی تحریم، صادرات برای ما بسیار مهم است و قطعاً به صادرات چشم داریم اما اولویت اول ما تأمین نیاز داخلی است.

تابش با اشاره به ادامه کار تولید خودرو در خودروسازی بم گفت: برای تأمین قطعات خودروسازی تدابیری اندیشیده شده تا به شکل دیگر واردات قطعات داشته باشیم تا این صنعت از چرخه باز نایستد.

وی با ذکر اینکه تاکنون مقداری از قطعات وارد کشور شده و بخشی دیگر در حال وارد شدن است عنوان کرد: ظرفیتی که در ارگ جدید وجود دارد بسیار خوب است.

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان با اشاره به اینکه شمار زیادی خودرو در خودروسازی‌ها انبار شده است گفت: به این خودروسازی‌ها هشدار داده شده تا نسبت به فروش این خودروها اقدام کنند تا نیاز جامعه به این محصولات را کم کنند.

وی با ذکر اینکه اگرچه یکی دو تا از خودروسازی‌ها به خاطر تحریم نیاز آن‌ها تأمین نشده است افزود: تدابیری اندیشیده شده تا مشکلات به وجود آمده به طریقی دیگر حل شود.

تابش با اشاره به شعار سال که توسط مقام معظم رهبری رونق تولید نامگذاری شده است بیان کرد: اصل کار ما حفظ تولید و اشتغال موجود است تا بتوانیم از پیچ تحریم‌ها با موفقیت رد شویم.

رئیس سازمان حمایت از تولیدکنندگان با تاکید بر دو معیار کیفیت و قیمت منطقی به عنوان شاخص‌های اصلی مدنظر مصرف‌کنندگان گفت: برای رعایت حقوق مصرف‌کننده از طرف واحدهای تولیدی، ارزان فروشی شرط لازم است اما کافی نیست.

وی با تاکید بر اهمیت الزام تولیدکنندگان به تحویل کالای با کیفیت به مصرف‌کنندگان، افزود: اگر کالایی تولید شود که با مقررات استاندارد مطابقت داشته باشد و نیازهای اولیه مصرف‌کننده را رفع کنند مردم ترجیح می‌دهند کالای ایرانی مصرف کنند که در نهایت تولید ملی رونق پیدا می‌کند.

تابش با ذکر اینکه اگرچه دو شاخص قیمت و کیفیت برای انتخاب واحد تولیدی حامی حقوق مصرف‌کننده بیش از دیگر شاخص‌ها مد نظر شهروندان است گفت: تولیدکننده امروزی باید مقوله قیمت کالای تولید شده خود را با وضعیت کنونی ایران منطبق سازد و کیفیت را فدای قیمت نکند.

وی با اشاره به اینکه سازمان حمایت از مصرف‌کننده در تنظیم بازار به صورت متوسط روزانه قیمت ۹۲ قلم کالا را کنترل می‌کند و از نظر کمبود و مازاد تأمین کالا نظارت دارد گفت: به طور مثال برنج هندی به اندازه لازم در کف بازار داشته‌ایم.

رئیس سازمان حمایت از تولیدکنندگان با تاکید بر اینکه هیچ تغییری در قیمت تحویل خودرو به مصرف‌کننده نداشته‌ایم افزود: تدابیر افزایش فروش فوری‌ها و افزایش تحویل تعهدات عقب افتاده با افزایش تولید قیمت‌ها را تعدیل خواهد کرد.

وی با ذکر اینکه با تدابیری که برای افزایش تحویل فوری و تعهدات انجام می‌شود مشکلات برطرف خواهد شد عنوان کرد: راهکار مقابله با رشد قیمت خودرو افزایش عرضه و تحویل به موقع است و هر مصرف‌کننده‌ای که آنلاین به خودروهای پرتیراژ نیاز داشته باشد خودروی خود را به موقع تحویل خواهد گرفت.

تابش با اشاره به اینکه سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده به عنوان تنها متولی کارشناسی قیمت در کشور است افزود: دو نوع افزایش قیمت وجود دارد که یکی مربوط به گرانی کالا و دیگری گران فروشی کالاست که سازمان حمایت مسئول بخش دوم این موضوع است و گرانی کالا به خاطر عدم تأمین به اندازه محصول در بازار بوجود می‌آید.

تسنیم

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar