احتمال عرضه خودروهای وارداتی در هفته جاری

شنبه 11 اسفند 03 ساعت 16:55
احتمال عرضه خودروهای وارداتی در هفته جاری

مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت از آغاز عرضه جدید خودروهای وارداتی در هفته جاری پس از دریافت مجوزهای لازم خبر داد.

مهدی ضیغمی، مدیر این طرح در نشست خبری امروز گفت: «در هفته جاری، پس از اخذ مجوزهای قانونی، عرضه جدید خودروهای وارداتی آغاز می‌شود.»

وی افزود که در این دوره، خودروهای عرضه‌شده تنوع و تعداد بالایی خواهند داشت که این امر نهایتاً بر قیمت‌ها نیز تأثیرگذار خواهد بود.

ضیغمی درباره تداوم عرضه خودروهای وارداتی در سال آینده تصریح کرد: «تمام تلاش و برنامه‌ریزی ما در وزارت صمت بر تداوم و عرضه منظم این خودروها متمرکز است.»

وی ادامه داد: «در حال حاضر، ما در حال جمع‌آوری اطلاعات از شرکت‌ها هستیم. بخش عمده‌ای از این کار انجام شده است و شرکت‌ها مدارک و مستندات مربوط به خودروها و تأمین ارز را به وزارت صمت ارسال کرده‌اند.»

ضیغمی در مورد زمان بلوکه کردن حساب‌ها از سوی متقاضیان گفت: «بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، فرآیند وکالتی کردن حساب‌های متقاضیان در هفته جاری آغاز خواهد شد.»

مدیر طرح واردات خودرو خاطرنشان کرد: «تلاش می‌کنیم ثبت‌نام نیز همانند هفته جاری انجام شود.»

وی همچنین به متقاضیان توصیه کرد برای اطلاع از زمان ثبت‌نام، به سامانه تخصیص خودروهای وارداتی به نشانی اینترنتی https://saleauto.ir/announcement مراجعه کنند.

شایان ذکر است که در مرحله پیشین طرح عرضه خودروهای وارداتی، که از ۱۷ تا ۲۲ دی ماه جاری اجرا شد، ۱۰ هزار دستگاه خودروی وارداتی در قالب ۱۶ مدل برای متقاضیان عرضه شد و حدود ۹۸ هزار نفر برای خرید آنها ثبت درخواست کردند.

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar