کارت سوخت سدی برای واردات مجدد بنزین
دی ماه سال پیش بود که واردات بنزین متوقف و از خروج یک میلیارد دلار سرمایه کشور جلوگیری شد؛ این در حالی است که با توجه به افزایش مصرف بنزین کارشناسان پیشبینی میکنند که اگر این روال ادامه یابد، ممکن است ایران مجدداً وارد کننده بنزین شود ولی از طرف دیگر کارت سوخت میتواند سدی برای این عمل باشد.
راهاندازی فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس، پرونده واردات بنزین را بست و ایران در تولید بنزین خودکفا شد؛ این اتفاق در حالی افتاد که پیش از خودکفایی در تولید بنزین، روزانه ۱۲ میلیون لیتر بنزین وارد میشد. اخیراً هم دولت برای اینکه کنترل مصرف را در دست داشته باشد، طرح کارت هوشمند سوخت را احیا کرد.
آنطور که مسوولان نفتی اعلام کردهاند، سوخترسانی از ۱۳ روز دیگر تنها با کارت سوخت شخصی انجام میگیرد؛ حسین آقایان کارشناس حوزه انرژی در این مورد گفت: باتوجه به این که میزان مصرف بنزین در تیرماه امسال نسبت به سال اخیر ۱۲ درصد رشد داشته است، ممکن است که سال آینده شاهد واردات دوباره بنزین به داخل کشور باشیم.
وی با ذکر اینکه احیای کارت سوخت میتواند سدی باشد برای واردات دوباره بنزین، اظهار کرد: استفاده از کارت سوخت شخصی و نظارت بر میزان مصرف، بدون شک مانع ازدیاد مصرف بنزین میشود.
این کارشناس افزود: در بحث قاچاق هم احیای کارت سوخت میتواند تاثیرات مثبتی را برجای بگذارد و با اجرای این طرح، پیشبینی میشود که میزان قاچاق تاحد قابل توجهی کاهش یابد.
کارت سوخت را جدی بگیرید
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در آخرین اطلاعیه خود اعلام کرد که با توجه به اجرای مصوبات دولت و مجلس شورای اسلامی برای الزامی شدن عرضه بنزین با استفاده از کارت هوشمند سوخت شخصی از بیستم مردادماه امسال، لازم است مالکان خودرو و موتورسیکلت که دارای کارت هوشمند سوخت شخصی هستند، به منظور شناسایی مشکلات احتمالی و کسب اطمینان خاطر از صحت عملکرد کارت سوخت، ظرف ۱۰ روز آینده حداقل یک نوبت سوختگیری از طریق کارتهای سوخت شخصی خود انجام دهند و در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی، موارد را به سامانه ۰۹۶۲۷ اطلاع دهند.
طرح الزام استفاده از کارت سوخت شخصی با اولویت کلان شهرهای تهران، کرج، تبریز و اصفهان، اجرایی خواهد شد.
ایسنا
دیدگاه بگذارید
اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد