مشخصات رانا پلاس اعلام شد

بروزرسانی در: چهارشنبه 26 آبان 00 ساعت 10:40
مشخصات رانا پلاس اعلام شد

رانا پلاس نمونه فیس لیفت و ارتقای یافته رانا LX بوده که در بحث امکانات رفاهی و تا حدی در بخش ظاهری به روزتر شده است.

رانا پلاس به پیشرانه ۱٫۶ لیتری ۱۶ سوپاپ TU5 مجهز است. این پیشرانه ۱۰۵ اسب بخار را با گشتاور ۱۴۲ نیوتن متر تولید می کند و جعبه دنده ۵ سرعته دستی قدرت را به چرخ های جلوی این سدان کلاس B می رساند. پیشرانه رانا پلاس دارای استاندارد آلایندگی یورو ۵ است و تا حدی گازهای مضرر کمتری نسبت به نمونه یورو ۴ دارد.

امکانات رانا پلاس

رانا پلاس به دو کیسه هوا مجهز است و ترمزهای دیسکی را در قسمت جلو دارد. همچنان شاهد هستیم که شرکت سازنده برنامه ای برای بازگرداندن ترمزهای عقب دیسکی به خانواده رانا و پژو ۲۰۶ صندوقدار ندارد و در نمونه جدید رانا هم از ترمز کاسه ای در محور عقب استفاده نموده است. در رانا پلاس ترمزهای ABS، EBD و BA وجود دارد و فرمان پذیری از طریق سیستم هیدرولیک سابق انجام می شود.

 

مشخصات رانا پلاس اعلام شد

 

مشخصات رانا پلاس اعلام شد

 

رانا پلاس در بخش گرافیک چراغ های جلو و عقب، جلو پنجره، رنگ دستگیره ها و زه جانبی، نوع صندلی ها، آینه های جانبی، تریم داخلی، غربلیک فرمان و جلو آمپر با نمونه قبلی تفاوت دارد. در حال حاضر مجموعه صندلی های پژو ۲۰۷i بر روی رانا پلاس نصب می شود و این خودرو غربیلک فرمان مشابه به ۲۰۷i را دارد. کروز کنترل، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، طرح فیبر کربن کنسول میانی و داشبورد، سیستم پخش USB و بلوتوث بدون CD، شیشه های جلوی و عقب برقی، آینه های جانبی برقی و… از امکانات رانا پلاس است.​

 

مشخصات رانا پلاس اعلام شد

 

 

مشخصات رانا پلاس اعلام شد

 

رانا پلاس چه تفاوتی با رانای معمولی دارد؟

در رانا پلاس گرافیک چراغ های جلو و عقب تغییر کرده است. همچنین جلو پنجره، رنگ دستگیره ها، آینه های جانبی، دسته دنده، غربیلک فرمان و تریم داخلی به روزتر شده است.

مشخصات فنی رانا پلاس چیست؟

این خودرو به پیشرانه ۱٫۶ لیتری TU5 مجهز است. این پیشرانه با استاندارد آلایندگی یورو ۵ بر روی رانا پلاس نصب می شود و ۱۰۵ اسب بخار با گشتاور ۱۴۲ نیوتن متر را به جعبه دنده ۵ سرعته دستی منتقل می کند

رانا پلاس چه امکاناتی دارد؟

۲ کیسه هوا، ترمزهای دیسکی جلو، ترمز کاسه ای عقب، کروز کنترل، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، رینگ فولادی، سنسور پارک عقب، صندلی های مشابه به پژو ۲۰۷i، شیشه ها و آینه های برقی و… از  امکانات رانا پلاس است.

رانا پلاس رقیب چه خودروهایی است؟

رانا پلاس در بحث فنی (نه بحث قیمتی) در کلاس سدان های B قرار دارد. در این دسته خودروهایی مانند پژو ۲۰۶ صندوقدار، پژو ۲۰۷i صندوقدار، ساینا، یاریس صندوقدار و… قرار دارند. اما در بحث قیمتی رانا پلاس رقیب سمند LX، پژو ۲۰۶ صندوقدار، پژو ۲۰۶ تیپ ۵ و پژو پارس سال است.

اسب بخار

بیشتر بخوانید : 

رانا پلاس اتوماتیک به بازار می آید.

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

1 دیدگاه برای "مشخصات رانا پلاس اعلام شد"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
هادی خرم نیا
مهمان
ببینید دوستان من نظرم رو قبلا یک بار مفصل در مورد این خودرو توضیح دادم اینبار با نزدیک به ۲ سال استفاده روزمره از این خوردرو نظرم رو حول محور فنی خودرو بصورت کامل ذکر میکنم امیدوارم که مورد توجه دوستان قرار بگیره: همینطور که اکثرا متوجه شدید شایدم نشدید! بدلیل الزام استفاده از یورو ۵ اجباری روی تمامی خودروهای تولید داخلی از پایین رده مثل ساینا و تیبا و کوییک بگیر تا بالارده مثل خودروهای مونتاژ چینی و دنا و تارا و… و به دلیل اینکه برای رسیدن به یورو ۴ و ۵ نیاز به بروزآوری پیشرانه خودرو هست… بیشتر