نگاهی به سریع‌ترین خودروهای زیر ۱۰۰ میلیونی بازار

بروزرسانی در: جمعه 18 آبان 97 ساعت 00:36
نگاهی به سریع‌ترین خودروهای زیر 100 میلیونی بازار

بدون شک، شمار زیادی از متقاضیان خودرو در بازار داخلی ایران در پی انتخاب یک خودروی سریع و پر شتاب هستند و رانندگی هیجانی را بیشتر از بقیه حالات دوست دارند.

در این مطلب قصد داریم به بررسی خودروهای پر سرعت کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان در بازار داخلی ایران به بپردازیم تا بتوانیم هرچه بیشتر در انتخاب این نوع خودروها به متقاضیان نام برده شده، کمک کنیم. (شایان ذکر است که ترتیب خودروهای نام برده شده در این مطلب به طور تصادفی بوده و بعضی مدل‌های کارکرده هم در این فهرست حاضر هستند. همینطور، معیار سریع‌ترین خودرو در این قسمت، شتاب اولیه و حداکثر سرعت است)

سمند سورن توربو

یکی از سریع‌ترین خودروهایی که می‌توان با بودجه‌ای کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان در بازار داخلی ایران تهیه نمود، سمند سورن توربو نام دارد. سورن توربو به دست شرکت صنعتی ایران خودرو به عنوان مدل قوی‌تر سورن معمولی تولید می‌شود و دارای یک موتور چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ توربوشارژ با حجمی مساوی با ۱.۷ بوده که این پیشرانه می‌تواند قدرتی مساوی با ۱۵۰ اسب بخار و گشتاوری مساوی با ۲۱۵ نیوتن متر را تولید نماید.

شتاب اولیه این خودرو حدود ۹ ثانیه و حداکثر سرعت آن نزدیک به ۲۱۰ کیلومتر در ساعت اعلام شده است.

دنا پلاس توربو

از دیگر خودروهایی چابک که می‌توان با بودجه‌ای کمتر از ۱۰۰ میلیون تهیه نمود، دنا پلاس توربو نام دارد. دنا پلاس توربو هم یکی دیگر از خودروهای تولیدی شرکت صنعتی ایران خودرو بوده و از همان موتور چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ توربوشارژ با حجمی مساوی با ۱.۷ لیتر بهره می‌برد. این پیشرانه قادر به تولید قدرتی مساوی با ۱۵۰ اسب بخار و گشتاوری مساوی با ۲۱۵ نیوتن متر است.

شتاب اولیه دنا پلاس توربو حدود ۹.۵ ثانیه و حداکثر سرعت آن نزدیک به ۲۱۰ کیلومتر در ساعت است.

ام جی ۳۶۰ توربو

از دیگر خودروهای سریع که نام آن در این فهرست به چشم می‌خورد، ام جی ۳۶۰ توربو است. ام جی ۳۶۰ توربو در گروه خودروسازی آذربایجان یا همان آذویکو تولید و عرضه می‌شود و از یک موتور چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ توربوشارژ با حجمی مساوی با ۱.۵ لیتر بهره می‌برد که این پیشرانه قادر به تولید قدرتی برابر با ۱۳۰ اسب بخار و گشتاوری برابر با ۲۱۰ نیوتن متر است.

شتاب اولیه این خودرو برابر با ۹.۷ ثانیه اعلام شده و حداکثر سرعت آن نزدیک به ۲۰۰ کیلومتر در ساعت است.

آریزو ۵ توربو

یکی دیگر از خودروهای سریع که می‌توان به بودجه‌ای کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان تهیه کرد، چری آریزو ۵ توربو نام دارد. آریزو ۵ توربو به دست گروه صنعتی مدیران خودرو تولید و عرضه می‌شود و از یک موتور چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ توربوشارژ با حجمی مساوی با ۱.۵ لیتر بهره می‌برد که این پیشرانه قادر به تولید قدرتی برابر با ۱۴۷ اسب بخار و گشتاوری برابر با ۲۱۰ نیوتن متر است.

شتاب اولیه این خودرو برابر با ۹.۶ ثانیه اعلام شده و حداکثر سرعت آن نزدیک به ۲۰۰ کیلومتر در ساعت است.

۵-هایما S5 (کارکرده)

یکی دیگر از خودروهای موجود در این فهرست که نام آن به عنوان یک مدل پر شتاب در این فهرست به چشم می‌خورد، هایما S5 است. هایما S5 یک شاسی بلند شهری بوده و به دست گروه صنعتی ایران خودرو مونتاژ و ارائه می‌شود. این خودرو از یک موتور چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ توربوشارژ با حجمی برابر با ۱.۵ لیتر بهره می‌برد که این پیشرانه قادر به تولید قدرتی برابر با ۱۶۱ اسب بخار و گشتاوری برابر با ۲۲۳ نیوتن متر است.

شتاب اولیه این خودرو نزدیک به ۱۱.۳ الی ۱۱.۵ ثانیه اعلام شده و حداکثر سرعت آن تقریباً ۱۸۰ کیلومتر در ساعت است.

(شایان توجه است که با بودجه ۱۰۰ میلیون تومان، هم اکنون می‌توان مدل ۱۳۹۶ این خودرو را به طور کارکرده تهیه نمود)

جک S5 کارکرده

از دیگر خودروهای چینی در این فهرست که نام آن چند سالیست به عنوان یک خودروی سریع مطرح می‌شود، جک S5 است جک ای ۵ به دست شرکت صنعتی کرمان خودرو تولید و ارائه می‌شود و از یک موتور چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ توربوشارژ با حجمی برابر با ۲.۰ لیتر بهره می‌برد که این موتور قادر به تولید قدرتی برابر با ۱۷۴ اسب بخار و گشتاوری برابر با ۲۶۵ نیوتن متر (در مدل اتومات) است.

شتاب اولیه این خودرو حدود ۱۰ ثانیه اعلام شده و حداکثر سرعت آن نزدیک به ۱۸۵ کیلومتر در ساعت است.

(شایان توجه است که با بودجه معین شده، فقط می‌توان مدل ۱۳۹۶ و کارکرده این خودرو را تهیه نمود)

ام جی ۶

یکی دیگر از خودروهای چینی و پر شتاب موجود در این فهرست، ام جی ۶ است. ام جی ۶ در سالیان گذشته به دست گروه مدیا موتور (نماینده برند ام جی در کشور) وارد بازار داخلی شد و توانست محبوبیت نسبتاً زیادی را هم به دست آورد. این خودرو دارای یک موتور چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ توربوشارژ با حجمی مساوی با ۱.۸ لیتر بوده گه این پیشرانه قادر به تولید قدرتی مساوی با ۱۶۰ اسب بخار و گشتاوری مساوی با ۲۱۵ نیوتن متر است.

شتاب صفر تا صد این مدل مساوی با ۸.۵ ثانیه بوده و حداکثر سرعت آن نزدیک به ۲۰۸ کیلومتر در ساعت اعلام شده است.

(شایان توجه است که با بودجه معین شده، فقط می‌توان مدل ۲۰۱۴ و کارکرده این خودرو را تهیه نمود)

کیا سراتو سایپا

از دیگر خودروهای سریع که نام آن در این فهرست به چشم می‌خورد، سراتو سایپا است. کیا سراتو به دست شرکت صنعتی سایپا مونتاژ و به بازار داخلی ایران عرضه می‌شود و از یک موتور چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ با حجمی مساوی با ۲.۰ لیتر بهره می‌برد که این پیشرانه قادر به تولید قدرتی برابر با ۱۵۶ و گشتاوری برابر با ۱۹۴ نیوتن متر است.

شتاب صفر تا صد این خودرو حدود ۱۰.۵ ثانیه و حداکثر سرعت آن نزدیک به ۲۱۰ کیلومتر در ساعت است.

(شایان توجه است که با این بودجه، فقط می‌توان مدل ۱۳۹۵ کارکرده این خودرو را تهیه نمود!)

نیسان ماکسیما

نهایتاً، آخرین خودرویی که نام آن به عنوان یک خودروی سریع در این فهرست به چشم می‌خورد، نیسان ماکسیما است. ماکسیما به دست گروه پارس خودرو (زیر مجموعه گروه صنعتی سایپا) در حد فاصل سال‌های ۱۳۸۱ الی ۱۳۹۱ مونتاژ و به بازار خودرویی کشور ارائه شد. این خودرو از یک موتور شش سیلندر ۲۴ سوپاپ با حجمی مساوی با ۳.۰ لیتر بهره می‌برد که این پیشرانه قادر به تولید قدرتی مساوی با ۲۲۷ اسب بخار و گشتاوری برابر با ۲۸۸ نیوتن متر است.

شتاب صفر تا صد این مدل حدود ۸.۱ ثانیه و حداکثر سرعت آن ۲۵۰ کیلومتر در ساعت است.

(شایان توجه است که با این بودجه، فقط می‌توان مدل ۱۳۸۵ الی ۱۳۸۸ نیسان ماکسیما را تهیه نمود)

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

31 دیدگاه ها برای "نگاهی به سریع‌ترین خودروهای زیر ۱۰۰ میلیونی بازار"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
احمد
مهمان

از همه ی این ماشین ها فقط ماکسیما خوبه مال یک شرکتی است که ماشین های خود را به تمام نقاط جهان ارسال میکند و همیشه درحال تلاش هستند که ماشین هاشون رو بهتر کنن

mmd aqa
مهمان

پس کو ال نود؟ قیمتش ۵۰ تومنه بدون توربو شتاب صفر تا صدش ۱۰/۲ثانیس!