معایب ام وی ام ۱۱۰ سه سیلندر
ام وی ام 110 سه سیلندر یک هاچبک اقتصادی و کوچک است که با تکیهبر شرایط فروش مناسب، مصرف سوخت بهینه و ابعاد بسیار جمعوجور خود در بدو ورد به بازار ایران توانست فروش قابل توجهی را تجربه کند. این خودرو در کنار تمامی خوبیهای خود، از معایب متعدد نیز برخوردار است که در این مقاله از سری مقالات مشاوره خرید سایت Z4CAR قصد داریم به آنها بپردازیم؛ لطفا در ادامه با ما همراه باشید.
ام وی ام ۱۱۰ یا چری QQ یک هاچبک کوچک شهری از شرکت چری است که نخستین نسل آن از سال ۲۰۰۳ روی خط تولید قرار گرفت. این خودرو نمونه چینی هاچبک محبوب کرهای یعنی دوو ماتیز است که این خودرو نیز در کشورمان حضور پررنگی داشت. ام وی ام ۱۱۰ از سال ۱۳۸۴ توسط مدیران خودرو به ایران وارد شد و تا سال ۱۳۹۵ روی خط تولید قرار داشت. این خودرو با ارزانترین خودروهای بازار نظیر پراید به رقابت پرداخت، اما معایب ام وی ام ۱۱۰ مانع از آن شدند که این هاچبک کوچک چینی بتواند در رقابت با حریفان ایرانی موفق ظاهر شود.
MVM 110 توسط مدیران خودرو با تیپبندی رنگارنگی به بازار عرضه شد. مدلهای مختلف این خودرو از پیشرانههای سه سیلندر یا چهار سیلندر بهره میبردند و حتی میتوانستید این هاچبک چینی را با گیربکس اتوماتیک نیز سفارش دهید. با این وجود گستردگی معایب ام وی ام ۱۱۰ باعث شد تا این خودرو آن طور که انتظار میرفت در بازار داخلی موفق ظاهر نشود. این خودرو در ابتدا به واسطه شهرت خوب دوو ماتیز در کشورمان به دوو ماتیز چینی ملقب شد و مشتریان زیادی را از گروه جوانان و بانوان به سوی خود جلب کرد، با این وجود در گذر زمان و درک تفاوت کیفی میان ام وی ام ۱۱۰ و دوو ماتیز، مشتریان از این خودرو رویگردان شدند.
ارائه شرایط منعطف فروش نقطه قوت اصلی MVM 110 در مقابل سایر رقبای داخلی بود که به این خودرو کمک کرد تا در ابتدای ورود به بازار فروش موفقی داشته باشد. بدون شک اگر این شرایط فروش متنوع نبود، ام وی ام ۱۱۰ نمیتوانست حضور خوبی در ایران داشته باشد و زمینه برای توسعه سبد محصولات مدیران خودرو فراهم نمیگردید. شرایط فروش اقساطی مدیران خودرو با گذشت ۱۵ سال از ورود این شرکت به حوزه خودروسازی ایران همچنان پابرجاست و به مصرفکنندگان ایرانی امکان داده تا از خودروهای روز کشور چین بهرهمند شوند.
در این مقاله از سایت Z4CAR قصد داریم مهمترین معایب ام وی ام ۱۱۰ مورد نقد و بررسی قرار دهیم. این خودرو حضور پررنگی در ایران داشته و به همین دلیل نسخههای کارکرده ام وی ام ۱۱۰ در بازار به وفور یافت میشوند. همین مورد موجب شده تا هاچبک کوچک چینی به گزینه خرید بسیاری از ایرانیان تبدیل شود؛ بنابراین ضروری است که معایب ام وی ام ۱۱۰ را به دقت مورد بررسی قرار دهیم و با آنها آشنا شویم. لطفا تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
ایمنی پایین
MVM 110 یک خودرو اقتصادی و ارزانقیمت بوده و علاوه برآن سازنده آن نیز یک شرکت چینی است. این مورد را نیز در نظر بگیرید که این محصول در سالهای ابتدایی فعالیت شرکت چری توسعه یافته و از استانداردهای بالایی بهرهمند نیست. تمام این موارد در کنار هم تشکیل معضلی به نام ایمنی پایین را میدهند که یکی از معایب ام وی ام ۱۱۰ است.
البته این خودرو نسبت به رقیب وطنی خود یعنی پراید ایمنتر است و در تصادفات بهتر ظاهر میشود، با این وجود همچنان سطح ایمنی پایین ام وی ام ۱۱۰ برای مالک نگران کننده خواهد بود. پیشنهاد میشود در صورت خرید این خودرو به هیچ عنوان از ام وی ام ۱۱۰ برای ترددهای بین شهری استفاده نکنید و تنها از این خودرو برای مسیرهای درون شهری بهره بگیرید.
کیفیت ساخت
همانطور که در پاراگراف قبل گفته شد، MVM 110 هنگامی ساخته شد که شرکت چری در ابتدای راه خود قرار داشت و بیشتر به کپی کاری اقدام میکرد. از سوی دیگر به دلیل ارائه قیمتی رقابتی شرکت چری مجبور بود تا حد ممکن از هزینه ساخت خودرو بکاهد و خودرویی ارزان قیمت را روانه بازار کند. نتیجه کار عرضه محصولی به شدت اقتصادی با قطعات ارزانقیمت بود که در کوتاه مدت دچار مشکلات فنی و کیفی متعددی میشد؛ بنابراین میتوان گفت که کیفیت پایین ساخت نیز یکی دیگر از معایب ام وی ام ۱۱۰ به شمار میرود.
قطعات خودرو زودتر از موعد نیاز به تعویض پیدا خواهند کرد و علاوه برآن ادوات پلاستیکی داشبورد در کوتاه مدت به سر و صدا خواهند افتاد. حال ام وی ام ۱۱۰ گزینهای برای خرید در بازار خودروهای دست دوم محسوب میشود و بهتر است تا در صورتی که قصد خرید این خودرو را دارید، مدت زمان بیشتری را به جستجو در بازار و یافتن نمونههای سالم آن اختصاص دهید.
قطعات یدکی گرانتر از رقبا
اصلیترین رقبای ام وی ام ۱۱۰ در بازار ایران محصولات خانواده پراید هستند. تمامی این خودروها محصولاتی ارزانقیمت به شمار میروند که در گذشتهای نه چندان دور گزینه خرید اصلی اقشار کم درآمد، جوانان و بانوان بودند. البته این خودروها اکنون به نرخهای چندبرابری دست یافتهاند و دیگر خودروهای مقرون به صرفهای نیستند، بلکه گزینههای اجباری و نامطلوب خرید برای قشر متوسط محسوب میشوند.
نخستین موردی که هنگام تولید خودروهای اقتصادی و ارزانقیمت باید رعایت شود، قیمت پایین قطعات یدکی و در دسترس بودن خدمات فنی است. متاسفانه این مساله در خصوص این هاچبک چینی وجود ندارد و گرانی قطعات یدکی یکی از عمده معایب ام وی ام ۱۱۰ در مقایسه با خودروهای همردهای همچون پراید است. در شرایط فعلی بازار و با افزایش همه روزه قیمت قطعات خودرو و سرویسهای جانبی، مقرون به صرفه بودن قیمت خدمات و قطعات برای خریداران اهمیت بالایی دارد. از این رو ام وی ام ۱۱۰ نمیتواند محصولی باشد که با جیب اغلب مالکان این خودرو سازگاری داشته باشد.
قیمت بالاتر نسبت به خودروهای همرده
یکی از مهمترین معایب ام وی ام ۱۱۰ که در خصوص اکثر محصولات مدیران خودرو نیز به چشم میخورد، قیمت بالاتر آنها نسبت به خودروهای همرده است. متاسفانه قیمت MVM 110 در مقایسه با محصولات خانواده پراید بالاتر بود و به همین علت مدیران خودرو با استفاده از شرایط فروش اعتباری با اقساط بلندمدت اقدام به فروش این خودرو میکرد. ام وی ام ۱۱۰ همواره نسبت به پراید از فروش کمتری برخوردار بود و در مقایسه با محصول سایپا چندان قوی ظاهر نشد.
حال نیز که مدتی است تولید ام وی ام ۱۱۰ متوقف شده، قیمت این خودرو در نمونههای کارکرده همچنان بالا به نظر میرسد. البته نسخه سه سیلندر ام وی ام ۱۱۰ به مراتب از باقی نمونههای این هاچبک جمع و جور ارزانتر بوده و گزینه بهتری برای خرید محسوب میشود.
کلام آخر
در آخر میتوان گفت که MVM 110 سه سیلندر یک هاچبک اقتصادی و کوچک است که با وجود مصرف سوخت بهینه و ابعاد بسیار جمع و جور خود میتواند یکی از خودروهای محبوب کسانی باشد که برای رفت و آمدهای روزمره خود به دنبال خودرویی با چنین مشخصاتی هستند. مطمئنا در صورتی که مدیران خودرو میتوانست این خودرو را با قیمت مناسبتری به بازار عرضه کند یا این که امکانات بیشتری برای آن در نظر بگیرد، ممکن بود بازار خرید و فروش این خودرو کمی گرمتر باشد.
تولید این خودرو در سال ۱۳۹۷ به اتمام رسید و در حال حاضر در رنج قیمتی نمونههای دست دوم ام وی ام ۱۱۰، منطقیترین انتخاب پراید ۱۱۱ خواهد بود. دسترسی راحت به خدمات و قطعات، بازار خرید و فروش پررونق، فضای جادارتر و همچنین پیشرانه توانمندتر همگی جزو برتریهای پراید ۱۱۱ هاچبک در مقایسه با ام وی ام ۱۱۰ سه سیلندر محسوب میشود. در آخر اگر نظری درباره موارد مطرح شده در این مقاله دارید، لطفا نظرات خود را با ما و دیگر مخاطبان Z4CAR به اشتراک بگذارید.
نویسنده: سعید رنجبر
دیدگاه بگذارید
19 دیدگاه ها برای "معایب ام وی ام ۱۱۰ سه سیلندر"
Vc
جمع کنید باو .
هر چی باشه از اگل پراید ایرانی که بهتره
پراید صد شرف داره به این این سه سیلندر اصلا راه نمیده پراید ۴ سیلندره ۱۳۰۰ سی سی این ۸۰۰ حالت خوبه پراید قدرت دیگه داره در مقابل این مثل اسباب بازی دست بچه هاست تا ماشین
وزن ماشینم در نظر بگیر و بهینه بودن موتورش
این حرف شما درسته ولی من mvm 550 دارم سال ۹۴ گرفتم تنها مشکلش فقط کمک ها هستش وگرنه کابین بعد ۴ سال و این همه کارکرد خیلی قرص کیپ هستش و اصلا صدا نمیده و قدرت خوبی هم داره ۱۴۰hp کاش در مورد mvm 110 جدید ها هم مینوشتید تا از معایب و مزایای اون هم با خبر میشدیم مرسی از سایت و کانال خوبتون
کسی که ماشین خارجی سوار شه حتی چینی رو وقتی ایرانی رو دیدنی واقعا فکر میکنه ۳۰ سال برگشته عقب