ایلان ماسک قیمت محصولات تسلا را کاهش می‌دهد

بروزرسانی در: پنج شنبه 1 آذر 97 ساعت 13:08
ایلان ماسک قیمت محصولات تسلا را کاهش می‌دهد

کمپانی تسلاموتورز به منظور کاهش تبعات منفی جنگ تجاری چین و آمریکا اعلام کرده که قصد دارد قیمت خودروهای الکتریکی خود را در بازار چین کاهش دهد.

تسلا موتورز که یکی از بزرگترین کمپانی‌های آمریکایی فعال در زمینه خودروسازی و فناوری محسوب می‌شود که فعالیت و اهداف بلند پروازانه‌ای در این خصوص داشته است، در حل حاضر بزرگترین رقیب خودروسازان مطرح جهان مانند فولکس واگن، بی ام و، بنز، تویوتا، هیوندای و غیره محسوب می‌شود، چون که با تولید و عرضه خودروهای الکتریکی لوکس و قدرتمندی که توان پیمایش نسبتاً بالایی دارند، توانسته است سهم قابل توجهی از بازار خودروهای دوستدار محیط زیست و پاک را از آن خود کند و قدرت دیگر رقیبان را به چالش بکشاند.

بر اساس گزارش رویترز، اکنون تسلاموتورز اعلام کرده است که می‌خواهد قیمت محصولاتش مانند خودروهای تسلا مدل اس و مدل ایکس را در چین بعنوان بزرگ‌ترین بازار خرید خودروهای برقی و الکتریکی به میزان ۱۲ تا ۲۶ درصد کاهش دهد تا بتواند از آثار منفی جنگ تجاری بین چین و ایالات متحده آمریکا بکاهد و بدین ترتیب بزرگترین بازار مصرف کننده خود را در جهان حفظ کند.

تسلاموتورز با اتخاذ این سیاست و استراتژی جدید می‌خواهد که قانون افزایش تعرفه‌های گمرکی و واردات خودرو را که توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا وضع شد، دور بزند و بدین ترتیب آمار فروش خود را همچنان بالا نگه دارد.

در غیر این صورت، تسلاموتورز هم مانند خیلی دیگر از خودروسازان متحمل ضرر و زیان بزرگی می‌شد و تاوان تنش‌های سیاسی این دو کشور را به گفته کارشناسان و تحلیلگران بازار خودرو، کمپانی‌های خودروسازی باید بدهند ولی بدین ترتیب ایلان ماسک، مدیرعامل و مؤسس کمپانی آمریکایی تسلاموتورز یادآوری کرده است که با کاهش ۱۲ تا ۲۶ درصدی در قیمت نهایی خودروهای مدل اس و مدل ایکس تسلا، این محصولات با قیمت مقرون بصرفه و مناسب‌تری برای مصرف کنندگان چینی عرضه و ارائه خواهند شد.

بازار چین با توجه به جمعیت بسیار بالا و تنوع در سلیقه و قدرت خرید مردم همواره برای کمپانی‌های گوناگون مانند تکنولوژی و خودروسازی از اهمیت خاص و بسزایی برخوردار بوده است و از دست دادن سهم کوچکی از بازار مصرف و خرید این کشور برای کمپانی‌های یاد شده می‌تواند ضرر و زیان‌های بسیاری را برای آنها به بار بیاورد.

وی در گفتگویی با گزارشگر رویترز همچنین گفت که ما با این کار می‌خواهیم مصرف کنندگان و متقاضیان چینی را همچنان برای خود حفظ کنیم تا بازار به دست رقیبان ما نیفتد.

چندی پیش بود که خبر جدیدی منتشر شد و نشان می‌داد تسلاموتورز با مقامات شانگهای به توافقی در مورد احداث و راه اندازی یک کارخانه اختصاصی تولید خودروهای تسلا دست یافتند که این اولین کارخانه این خودروساز خارج از خاک ایالات متحده آمریکا بود. این کمپانی بزرگ و جاه طلب با یک سرمایه گذاری ۲ میلیارد دلاری کارخانه گیگافاکتوری خود را در چین راه اندازی کرد و اکنون به نظر می‌رسد که می‌خواهد اولین خودروهای تولیدی خود را در این کارخانه جدید از متقاضیان چینی سفارش بگیرد.

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar