ابتلای تاکسیرانان به بیماری کرونا افزایش یافت
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور گفت: بر اساس آخرین آمار اعلام شده از طرف سازمان تاکسیرانی، تعداد تاکسیرانان مبتلا به بیماری کرونا در کشور از ۴۰۰ نفر افرایش یافته است.
مرتضی ضامنی مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور اظهار داشت: با توجه به پروتکل گام دوم مبارزه با کرونا ویروس، مصوب وزارت بهداشت در مورد طرح الزامات فاصله گذاری اجتماعی و سلامت محیط کار در ناوگان تاکسیرانی شهری کشور، رانندگان تاکسی همکاری بسیار مطلوبی در رابطه با سوار کردن حداکثر ۳ مسافر در تاکسی خود داشتهاند.
وی افزود: در حوزه حمل و نقل با کاهش ۷۰ درصدی مسافرگیری و به تبع درآمد رو به رو هستیم بر اساس پروتکلهای وزرات بهداشت در حوزه تاکسی یک نفر مسافر کم شده، یعنی ۲۵ درصد دیگر از درآمد تاکسی را کاستهایم .
ضامنی گفت: در صورت تداوم این طرح لازم است نسبت به تعیین تکلیف کرایه یک نفر مسافر حذف شده اقدام لازم به عمل آید، در صورتی که مبنای محاسبه کرایه در تاکسی از چهار نفر به سه نفر تبدیل شود، میتوان این طرح را که باعث افزایش سلامت مسافرین میشود ادامه داد در غیر این صورت با توجه به اینکه هم اکنون بار این موضوع بر دوش راننده است، نمیتوان انتظار داشت که تداوم داشته باشد. در واقع با این روش تاکسیها یک مسافر کمتر سوار میکنند و مسافران هم کرایه یک نفر حذف شده را به صورت سرشکن به عنوان هزینه سلامت پرداخت میکنند.
وی ادامه داد: بر اساس همین پروتکلها استفاده از لوازم ایمنی ( ماسک و دستکش-ضدعفونی مستمر و جداسازی کابین راننده از مسافر) برای رانندگان ناوگان عمومی الزامی شده است، این پروتکلها در حالت حداقلی روزانه بین ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان برای رانندگان هزینه مازاد تولید میکند.
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور با ذکر اینکه استفاده از تجهیزات حفاظت فردی مانند دستکش، ماسک و مواد ضد عفونی توسط رانندگان الزامی است ادامه داد: نیاز روزانه در این بخش حداقل ۴۰۰ هزار ماسک و ۴۰۰ هزار جفت دستکش و ۲۰۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده است و دستگاههای متولی تأمین این محصولات باید نیاز حوزه حمل و نقل عمومی شهری کشور را در چارچوب الزامات تعریف شده تأمین کنند تا بتوان نسبت به اجرایی کردن این موارد اقدام لازم انجام شود. همچنین در شهرهای دارای زیرساختهای پرداخت الکترونیک، دریافت و پرداخت کرایه باید به طور غیر نقدی و با استفاده از نرم افزارهای موجود انجام شود.
وی بیان داشت: بر اساس آخرین آمار اعلام شده از طرف سازمانهای تاکسیرانی تا کنون ۴۵۰ نفر از رانندگان تاکسی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند که ۳۲ نفر از آنها فوت کردهاند.
ضامنی در رابطه با حمایت از رانندگان تاکسی در بحران کرونا گفت: دولت قبول دارد که حمل و نقل عمومی به عنوان یک بخش اولویت دار باید دیده شود بر همین اساس فهرستی از رانندگان حمل و نقل عمومی که مشمول دریافت حمایت هستند با امضای وزیر کشور برای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شد، که امیدواریم با تسریع فرایند اجرایی توسط آن وزارتخانه هر چه سریعتر رانندگان بتوانند از این حمایتها بهره مند شوند.
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی از تمامی نهادهای حامی از آسیب دیدگان کرونا خواست تا رانندگان حوزه حمل و نقل عمومی را در اولویت کمکهای خود قرار دهند، زیرا ضمن کاهش بیش از ۷۰ درصدی درآمد رانندگان این گروه از افراد ناگزیر به ارائه خدمات هستند و بر اساس اعلام وزارت بهداشت یکی از مشاغلی است که فعالین آن شدیداً در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند.
فارس
دیدگاه بگذارید
اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد