رانندگان تاکسی بر روی خودروی شخصی فعالیت میکنند!
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران با اشاره به اینکه فضای رقابتی تاکسیهای رسمی و اینترنتی منصافانه نیست، گفت: به خاطر اجرای قوانین سختگیرانه زیادی از رانندگان، تاکسی را کنار گذاشته و بر روی خودروی شخصی فعالیت میکنند.
علیرضا قنادان، مدیرعامل تاکسیرانی تهران در ارتباط با مشکلات رانندگان تاکسی در تهران اظهار داشت: طبق برنامه ریزیها همه ساله از محل بودجه عمومی بودجهای به حوزه حملونقل عمومی اختصاص مییابد لذا قوانین سختگیرانهای در مورد حمل و نقل عمومی از جمله تاکسیها وجود دارد.
وی افزود: تاکسیرانی و شهرداری در خیلی از موضوعات تاکسیها به طور کامل اختیار ندارند از جمله مباحث مربوط به سن فرسودگی و معاینه فنی تاکسیها چون که همه این ضوابط بر اساس مصوبه دولت انجام میگیرد و در حملونقل عمومی اصل موضوعات ایمنی و میزان آلایندگی خودروها مورد توجه قرار دارد.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران ادامه داد: این در حالی است که یک ناوگان موازی با تاکسیرانی فعالیت میکند و هیچ کدام از استانداردهای لازم که رانندگان تاکسیهای رسمی باید داشته باشند را ندارند. این سیاست دوگانه و یک بام و دو هوا در برنامههای حملونقل عمومی درست نیست و موجب بروز دلسردی رانندگان تاکسی از فعالیت شده است.
قنادان با اشاره به اینکه ما مشکلی با رقابتی بودن فعالیت تاکسیهای رسمی و غیر رسمی نداریم، گفت: متأسفانه رقابت تاکسیهای اینترنتی نسبت به تاکسیهای رسمی منصفانه و عادلانه نیست چون که برای یک طرف قوانین سختگیرانه وجود دارد و برای طرف مقابل هیچ قانونی در نظر گرفته نشده است.
وی تصریح کرد: بتازگی بعضی از رانندگان تاکسی، تاکسیهای خود را کنار گذاشته و بر روی خودروهای شخصی کار میکنند همچنین رانندگان تاکسیهای اینترنتی ۶۰ تا ۷۰ درصد سفرهای آنها در پیک ترافیک است که در ازای آن مبلغی نزدیک به دو برابر از مسافر دریافت میکنند.
مدیرعامل تاکسیرانی تهران بیان داشت: همچنین در بهار امسال نرخ کرایههای تاکسی نزدیک به ۲۰ درصد افزایش یافت و در مواردی که در بعضی از خطوط رانندگان یک درصد بالاتر از نرخ مصوب دریافت کرده بودند ما مجبور به پاسخگویی و انجام بحثهای فرسایشی شدیم و این در حالی است که حتی یک نهاد هم در مورد تاکسیهای اینترنتی کنترلی ندارد.
قنادان به مقایسه شرایط و ضوابط تاکسیهای رسمی و غیررسمی پرداخت و گفت: تاکسیهای رسمی مجبور به اخذ معاینه فنی ۲ تا ۴ بار در سال هستند و بابت پروانه تاکسیرانی از آنها ۷۰ هزار تومان دریافت میشود همچنین سن فرسودگی خودروهای آنها نباید ۱۰ سال بیشتر باشد و هزینه بیمه شخص ثالث آنها هم بیش از ۲۵ درصد گرانتر است.
وی گفت: از سویی رانندگان تاکسیهای رسمی نباید دوشغله باشند و استفاده از پراید برای تاکسی هم ممنوع است همچنین اعمال قوانین شورای شهر، شهرداری، فرمانداری، محیط زیست و سازمان تاکسیرانی و ... بر فعالیت آنها تأثیر دارد اما هیچ یک از این شرایط برای خودروهای تاکسی با پلاک شخصی نیست.
مدیرعامل تاکسیرانی تهران از مسؤولین و دستاندرکاران کشور درخواست کرد که حمایتهای لازم را از رانندگان تاکسی انجام دهند و اگر قرار است تاکسیهای غیررسمی هم فعالیت داشته باشند قوانین مشابه تاکسیهای رسمی برای آنها در نظر گرفته شود.
فارس
راهاندازی تاکسیهای اینترنتی در شهرداری تهران
زورمان به تاکسیهای اینترنتی تاکنون نرسیده است
دیدگاه بگذارید
اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد