ماجرای اعلام قیمت محصولات سایپا در لبنان چیست؟
شرکت خودروسازی سایپا در واکنش به انتشار فراگیر گزارش خبری، ویدئویی شبکه الجدید لبنان از فروش محصولات این خودروساز در کشور لبنان اعلام کرد که این ویدئو مربوط به سال ۹۵ است که به تازگی اما با ترجمه و تحلیل اشتباه در شبکههای اجتماعی بازنشر شده است.
در سالهای اخیر شرکت خودروسازی سایپا در جهت توسعه بازارهای صادراتی و افزایش صادرات غیرنفتی کشور، فروش محصولات خود در کشورهای دیگر را در دستور کار قرار داده و با همکاری شریک تجاری خود در لبنان تعدادی از محصولات سواری و تجاری خود را در بازار این کشور عرضه کرد.
شبکه الجدید لبنان در گزارشی که چهار سال پیش از نمایندگی سایپا در این کشور تهیه کرد، به محصولات متنوع سواری و تجاری و شرایط منعطف فروش نقدی و اعتباری این خودروها به شهروندان لبنانی در آن سال ها پرداخت اما ویدئوی این گزارش در روزهای گذشته و با ترجمه و تفسیری اشتباه در شبکه های اجتماعی کشور بازنشر شده است.
براساس اعلام سایپا قیمت محصولات این شرکت خودروسازی در سال ۹۵ در کشور لبنان از ۸۴۰۰ دلار برای پراید تا ۱۹هزار و ۲۰۰ دلار برای چانگان جهت مشتریان لبنانی متغیر بوده و هیچ خودرویی به قیمت ۱۵۰۰ دلار عرضه نشده است. آنچه که در گزارش شبکه الجدید در سال ۹۵ توسط نماینده سایپا در لبنان بیان می شود این است که هر شهروند لبنانی که ماهیانه ۱۵۰۰ دلار درآمد کسب می کند یا حقوق ماهیانهای معادل ۱۵۰۰ دلار داشته باشد، توانایی پرداخت اقساط خودرو را خواهد داشت و لذا می تواند این خودروها را به طور اقساطی از طریق بانک های عامل لبنانی یا مستقیماً از نمایندگی سایپا در لبنان خریداری کند.
شرکت خودروسازی سایپا در مورد اطلاعات و توضیحات نادرستی که به همراه این ویدئو منتشر شده هم از هموطنان عزیز می خواهد که بدون اطمینان از درستی محتوا، هیچ پیامی را باور و بازنشر نکنند. چون تفسیرهای این چنینی در فضای مجازی بعضا یا از روی عدم آگاهی و اشتباه و یا عامدانه و در راستای اهداف سیاسی و ضدامنیتی است.
ایران جیب
دیدگاه بگذارید
3 دیدگاه ها برای "ماجرای اعلام قیمت محصولات سایپا در لبنان چیست؟"
آخه فلان فلان شده، کدوم خری میاد ۸۴۰۰ دلار خارج کشور بده به پراید ذپرتی؟؟! شما ملت رو چی فرض کردین؟
وقتی طرف میتونه ماشین دست دوم اروپایی چندسال کارکرد با نصف این قیمت بگیره اونجا که مثل ایران انحصار نیست.
چوپان دروغگو
متخصص تکذیب و ماسمالی:مدیران و مسئولان،آخرش هم همه چیزو امنیتی میکنن