تشکیل کمیته‌های تخصصی بررسی مشکلات در صنعت قطعه سازی

شنبه 16 شهریور 98 ساعت 12:46
تشکیل کمیته‌های تخصصی بررسی مشکلات در صنعت قطعه سازی

مدیرعامل شرکت صنعتی ایران خودرو از تشکیل کمیته‌های تخصصی بررسی مشکلات کمیت و کیفیت در صنعت قطعه سازی با همکاری تشکل‌ها خبر داد و گفت: برای ایجاد شفافیت در فرآیند تولید مقرر شد انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرو ایران در نشست‌های مشترک با ساپکو، ساز و کاری برای انتخاب قطعه سازها، نحوه پرداخت، تعیین سهمیه هر قطعه ساز و قیمت گذاری اعلام کند.

انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودرو کشور در نشست با مدیرعامل شکت صنعتی ایران خودرو بسته پیشنهادی چندبخشی جبران کسری نقدینگی در صنعت خودرو به روش‌های تخصصی را ارائه کرد.

در این جلسه، مدیرعامل شرکت صنعتی ایران خودرو ضمن استقبال از همراهی انجمن و تشکل‌های مرتبط با خودروسازی برای رفع مشکلات جاری، دستور بررسی کارشناسی و اجرای پیشنهادات ۸ بندی ارائه شده از طرف انجمن همگن قطعه سازان را صادر کرد.

فرشاد مقیمی با ذکر این که مشکلات امروز یک شبه ایجاد نشده که بخواهد یک شبه هم حل شود گفت: مسائل قابل حل است و با اجرای الزامات آن و در کنار یکدیگر می‌توانیم از تمامی آن عبور کنیم. از جایی باید آغاز کنیم که بیشترین اثرگذاری را در روند مسائل داشته باشد.

وی اولویت اصلی امروز ایران خودرو را جلب رضایت ذینفعان دانست و گفت: هدف اصلی ما این است که شرایط تولید را بهبود بخشیم و با تکمیل خودروهای کف، سرمایه‌های قابل توجهی که بلوکه شده را وارد چرخه تولید کنیم. وی با اشاره به ابلاغ مفاد مصوب برای اصلاح رابطه با قطعه سازان گفت: به دنبال این هستیم که رابطه با قطعه سازان را برمبنای شاخص‌های عملکردی و مالی به صورت کاملاً شفاف و نظام مند ساماندهی کنیم.

وی اضافه کرد: چرخه تولید باید منجربه توسعه قطعه ساز و خودروساز شود. توسعه محصول یکی از وظایف اصلی ما است.

مقیمی تصریح کرد: فرآیند ساماندهی به وضعیت موجود را با ساز و کاری دقیق دنبال و یقیناً نتایج خوبی هم کسب خواهیم کرد. با نیروی انسانی متخصص و متعهد صنعت خودرو باید نشان دهیم همه در کنار هم هستیم و با تشریک مساعی از ظرفیت و پتانسیل یکدیگر برای تحقق اهداف استفاده می‌کنیم.

وی با تاکید بر شفاف سازی و کار در فضای سیستماتیک و فرآیندی گفت: همه ذینفعان باید بر نتایج عملکرد و اقدامات ما دسترسی داشته باشند. قطعه سازان شریک تجاری ما هستند و باید در جریان امور تولید قرار بگیرند، همانطور که خودروساز باید در جریان شرایط تولید قطعه ساز قرار بگیرد.

وی از تفاهم با گمرک برای تسهیل در امور و فرآیندهای گمرکی مربوط به ایران خودرو خبر داد و گفت: تفاهمات انجام گرفته شامل زنجیره تأمین ایران خودرو هم می‌شود و قطعه سازان می‌توانند از نتایج این تفاهم منتفع شوند.

مقیمی پشتوانه پول ملی کشور را فعالیت اقتصادی صنعتگران و تولیدکننده‌ها دانست و تصریح کرد: مردم انتظار دارند تا با ارتقای بهره وری، دانش و تکنولوژی محصول با کیفیت مناسب، قیمت رقابتی و خدمات پس از فروش شایسته عرضه کنیم.

وی تنها راه نجات کشور را توجه به توان داخل و داخلی سازی تولید دانست و گفت: حتماً مسائل جاری را پشت سر خواهیم گذاشت، از جمله مهم‌ترین آن تکمیل خودروهای ناقص و تأمین نقدینگی تولید است. با همدلی و همراهی هم می‌توانیم از مسائل پیش روی با موفقیت عبور کنیم.

وی همچنین بر استمرار جلسات تخصصی با تشکل قطعه سازان در موضوعات مبتلابه و تشکیل کمیته‌های ویژه برای رفع کامل مشکلات و مسائل تاکید کرد.

در این جلسه، قائم مقام ارشد مدیرعامل ایران خودرو ضمن استقبال از برگزاری نشست‌های مشترک با قطعه سازان گفت: دچار چرخه معیوبی در تولید قطعه و خودرو هستیم و باید با همراهی و کمک به یکدیگر به عنوان شریک تجاری از این وضعیت بحرانی عبور کنیم.

عباس ملکی طهرانی افزود: مدیرعامل شرکت صنعتی ایران خودرو تلاش‌های شبانه روزی برای رفع مسائل دارد و باید با حمایت و پشتیبانی شبکه تأمین و مسئولان ذیربط در کشور بتوانیم مشکلات را حل کنیم.

محمدرضا نجفی منش رئیس انجمن تخصصی صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازان خودرو کشور هم با اعلام حمایت از مدیرعامل شرکت صنعتی ایران خودرو گفت: وظیفه ما خدمت و کمک به صنعت خودرو است.

وی افزود: در گذشته کمیته‌هایی مثل قیمت گذاری، قراردادها،‌ بررسی مشکلات کیفیت و کمی در انجمن وجود داشت و این آمادگی وجود دارد تا این کمیته‌ها احیا شده و به خودروسازی کمک کند.

نجفی منش تصریح کرد: ما تمام قد در کنار مدیرعامل ایران خودرو برای بهبود این صنعت ایستاده‌ایم تا تصویر ذهنی جامعه از صنعت خودرو ارتقا یابد. از این صنعت دفاع می‌کنیم تا آن را به جایگاهی که شایسته است برسانیم.

ایساکو

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar