مقایسه صنعت خودرو با موشک سازی و جواب مدیرعامل سایپا
در یکی دو سال اخیر و پس از بروز مشکلات گسترده در صنعت خودرو و ایرادات گسترده کمی و کیفی در تولید خودروهای داخلی سوالاتی در خصوص تفاوت صنعت خودرو و صنایع موشک سازی به وجود آمد و وارد رسانه های کشور شد.
این سوال به خصوص پس از ابراز تمایل نهادهای نظامی برای ورود به صنعت خودرو و انتقال سرریز تکنولوژی های موشکی به این صنعت، بارها و بارها از سوی مقامات نظامی، سیاسی و دولتی مطرح شد.
هر چند سوال ها در قالبی متفاوت مطرح میشد اما مضمون همگی آنها یک چیز بود.
چرا در حالی که صنایع نظامی ما با تکیه بر توانمندی داخلی موفق به ساخت موشک های پیشرفته شدند اما این پیشرفت در صنعت خودرو رخ نداده است؟
هر چند بسیاری از رسانه ها و کارشناسان در حد توان خود سعی در تشریح تفاوت های این دو صنعت داشتند اما هیچ گاه مدیران رده بالای صنعت خودرو به این سوال نپرداختند.
برای اولین بار مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با ارائه توضیحاتی در این خصوص و تفاوت های موشک سازی و خودروسازی نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.
محمدعلی تیموری که در جمع تعداد زیادی از قطعه سازان ایرانی سخن میگفت با اشاره به سوالات زیادی که همواره در خصوص اینکه چرا در صنایع موشکی موفق هستیم اما در خودروسازی خیر؟ تصریح کرد: اولین تفاوت این است که در صنایع نظامی و موشکی، انسان های متعهد، متخصص و ایثارگر مشغول فعالیت هستند که جانشان را هم می دهند و این روحیه را باید در صنعت خودروسازی نیز تقویت کنیم و انسان هایی را انتخاب کنیم که این روحیه را داشته باشند و جانشان را برای تولید بدهند.
وی از تفاوت در فضای کسب و کار بی صنعت خودروسازی و صنایع موشکی به عنوان دومین تفاوت یاد کرد و افزود: فضای کسب و کار صنعت خودرو آرام نیست اما در صنایع نظامی محیط آرام و ۱۰۰درصد تمرکز برای تولید و پیشرفت است.
مدیرعامل گروه سایپا " مقوله امنیت" را سومین نکته در تفاوت این دو صنعت عنوان کرد و گفت: در صنایع موشکی کالایی که امنیت مردم را تامین میکند میتواند اقتصادی نباشد اما خودروساز باید کالایی تولید کند که مردم حق انتخاب آن را دارند. بنابراین وظیفه داریم انسان های متعهد، متخصص و ایثارگر پرورش دهیم تا ضمن ایجاد احساس آرامش در صنعت خودرو، بتوانند تولیدات اقتصادی را عرضه کنند که ضمن قیمت مناسب و کیفیت خوب، به موقع تحویل مشتریان نیز شود.
پرشین خودرو
دیدگاه بگذارید
51 دیدگاه ها برای "مقایسه صنعت خودرو با موشک سازی و جواب مدیرعامل سایپا"
واقعا راست گفته! این عزیزان دارن نهایت تلاش رو میکنن که ماشینهای با کیفیت رو با قیمتی کاملا متاسب به دست مردم برسانند! داغانید آقا داغان
تو ۴۲ سال دوتا ایثارگر نبودن تو خودرو؟ حالا هستن یا نه؟
بجای دوتا ۲۰۰ تا بودند ، اولا کافی نیست وثانیا با همین دویست تا ایثارگر و خط شکن و نابغه کار به اینجا رسیده که بنظر بنده که خودم عمری در صنعت کشور (البته در رشته دیگری ) کار ومدیریت کرده ام ، وضعیت خیلی هم بد نیست ، قلم اغلب در دست افراد خیلی با انصافی نیست و گرنه خودرو دنا وسمند و تارا وشاهین و. . . . . کیفیت نسبتا قابل قبولی هم دارند .
همه اینها توجیه هست.
علت هم در کارگر و خرید مردم بیچاره نیست.
علت این همه نابسامانی مدیران رانتی هستند
جالبه طلبکار هم هستن می گویند طبقذقیمت جهانی ارزان می دهیم حقوق را جهانی بده حرفت صحیح دوم واردات آزاد جهانیذهستددیگه
اگر نظر من را دوست داشته باشید در مورد موشک و سایپا بدانید لزوم استفاده از موشک های نقطه زن برای ایران خودرو و سایپا اولین چیزیه که به ذهنم میرسه
به نظرمن بایدخودروسازی روازاین مدیران متعهدودلسوزمردم گرفت وبدست جوانهایی دادکه امنیت و اقتصادحالیشون باشه وغرق در دزدی وفسادو*** نباشن….این مدیران متعهد دلسوز رو به زباله دان بریزید شاید مردم نفس راحتی کشیدند
اره ایشون راست میگن صنایع موشک سازی برای امنیت مردم ولی خودرو سازی برای کشتن مردم البته داخل ایران ولی خارج خودرو سازی برای امنیت مردم .اگرخودشون بزارین توی ماشینهای تولیدیشو وتست تصادف بگیرن اونقدر زبان ندارن
تلویحا اشاره دار مدیران صنایع خودروسازی به فکر منافع خودشان هستند نه مردم
چرت و پرتی گفته
اگر اون افرادی که شما میفرمائید که جانشان رو برای تولید میدن بیان رو کار که دیگه امسال شما نمیتونید مدیر عامل باشید
چرا این بزگوار از فسادهای هزاران میلیاردی دو شرکت خودرو سازی علی خصوص شرکت های تابعه حرفی نزدن ایا هدف از خودرسازی تنها باید کسب منفعت باشد یا ارایه محصول با کیفیت به روز و مشتری پسند خوب بود ایشان در مورد لایه های فساد واردات قطعه های بیکیفیت از چین و ماچین هم صحبت کنند. اصلا این روحیه کهکفتن در خودشون وجود داره یا صرفا شعاره