فعال شدن سامانه ثبت تخلفات ساکن خودروها در تهران

شنبه 11 اسفند 03 ساعت 16:48
فعال شدن سامانه ثبت تخلفات ساکن خودروها در تهران

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران از راه‌اندازی سامانه ثبت تخلفات ساکن خودروها در ۲۵ نقطه پایتخت خبر داد.

حمید برادران اعلام کرد که این سامانه به گونه‌ای طراحی شده تا بتوانیم ترافیک پایان سال را بهتر مدیریت کنیم. در همین راستا، تعدادی از نقاط شهر تهران به دوربین‌های مرتبط با این سامانه مجهز شده‌اند. این دوربین‌ها به‌طور خودکار تخلفات مانند توقف‌های غیرمجاز و پارک دوبل را شناسایی و پلاک خودروها را ثبت می‌کنند.

وی افزود که تخلفات ساکن خودروها شامل مواردی مانند پارک در مکان‌های ممنوع و توقف‌های نامناسب است.

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران ادامه داد که با راه‌اندازی این سامانه، دیگر نیازی به حضور فیزیکی پلیس نخواهد بود. فعال شدن این سامانه در ۲۵ نقطه از پایتخت، به بهبود جریان ترافیک کمک خواهد کرد و به‌عنوان نمونه، پروژه در نقاطی مانند بلوار میرداماد، ۲۰ متری افسریه و میدان آزادی به‌طور پایلوت اجرا خواهد شد.

برادران همچنین درباره وضعیت دوربین‌های موجود در محدوده‌های طرح ترافیک و آلودگی هوا گفت که تا پایان سال ۱۴۰۳، تمامی آنها نوسازی خواهند شد. وی خاطرنشان کرد که از هفته آینده، پیامک‌های مربوط به ورود به محدوده‌ها و انواع تخلفات به‌طور لحظه‌ای برای شهروندان ارسال خواهد شد تا پس از بررسی و تعیین کد، جریمه‌ها از طرف پلیس مشخص شود.

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar