نخستین واکنش بازار به گرانی ۲۲ درصدی تایر

یکشنبه 20 مرداد 98 ساعت 15:43
نخستین واکنش بازار به گرانی 22 درصدی تایر

شرکت کویرتایر در تیرماه امسال نرخ فروش محصولات تایر رادیال را ۲۲ درصد افزایش داده، به صورتی که قیمت هر تن آن از ۱۸.۶ میلیون تومان به بیش از ۲۲ میلیون تومان رسیده است. همچنین مقدار فروش شرکت تولیدی کویرتایر با کاهش ۶۵ درصدی از ۲۴۰۰ تن در خرداد ماه به حدود ۸۵۰ تن در تیرماه امسال رسیده که به نظر می‌رسد ناشی از افزایش قیمت محصولات این شرکت باشد.شرکت تولیدی کویرتایر قیمت محصولاتش را در تیر ماه امسال گران کرد.

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از  تجارت‌نیوز، شرکت تولیدی کویرتایر با نماد «پکویر» از جمله شرکت‌های گروه لاستیک و پلاستیک حاضر در بورس بوده که با انتشار تازه‌ترین اطلاعیه خود بر روی سایت کدال، اقدام به اعلام گزارش اصلاحیه فعالیت ماهانه دوره یک‌ماهه منتهی به ۳۱ تیر ماه سال ۱۳۹۸ کرد.

نخستین واکنش بازار به گرانی 22 درصدی تایر

در این اطلاعیه میزان تولید و فروش شرکت تولیدی کویرتایر در تیر ماه سال ۱۳۹۸ مشخص شده است.

این شرکت لاستیک ساز که در دوم تیر ماه امسال از طرف سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، مجوز تغییر بیش از ۱۰ درصد در نرخ فروش محصولات را دریافت کرده بود، قیمت جدید فروش محصولات را در آمارهای تیر ماه اعمال کرد.

نخستین واکنش بازار به گرانی 22 درصدی تایر

بر اساس تازه‌ترین گزارش، گروه کویرتایر در تیرماه امسال قیمت فروش محصولات تایر رادیال را ۲۲ درصد افزایش داده، به طوری که قیمت هر تن آن از ۱۸٫۶ میلیون تومان به بیش از ۲۲ میلیون تومان رسیده است.

کاهش ۶۵ درصدی فروش

بر اساس گزارش عملکرد منتشره، شرکت تولیدی کویرتایر در تیرماه سال ۱۳۹۸ در مقایسه با ماه قبل (خرداد ماه سال ۱۳۹۸) با کاهش ۳۳ درصدی تولید و ۶۵ درصدی فروش همراه شده است.

مقدار فروش شرکت تولیدی کویرتایر با کاهش ۶۵ درصدی از ۲۴۰۰ تن در خرداد ماه به نزدیک به ۸۵۰ تن در تیرماه امسال رسیده است.

نخستین واکنش بازار به گرانی 22 درصدی تایر

همچنین میزان فروش شرکت تولیدی کویرتایر با رشد ۶۳ درصدی از ۴۹ میلیارد تومان در خرداد ماه به حدود ۱۸ میلیارد تومان در تیر ماه امسال رسیده است.

از زمان صدور مجوز افزایش قیمت محصولات کویرتایر تا روز شنبه، ۱۹ مرداد ماه سال ۱۳۹۸، قیمت سهام این شرکت در بازار سهام با افت ۱۱ درصدی رو به رو شده است.

در حالی که صنعت خودرویی کشور با بحران و زیان انباشته‌های کلان شرکت‌های خودرویی رو به رو بوده و این شرکت‌ها علت را افزایش بهای تمام شده محصولات و مواد اولیه عنوان می‌کنند، باید دید که صدور مجوز افزایش ۲۲ درصدی لاستیک از طرف وزارت صمت چقدر می‌تواند قیمت خودرو را در آینده تحت تأثیر قرار دهد.

تجارت نیوز

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar