۵۰ درصد شکایات خودرویی به خاطر تأخیر در تحویل خودرو است

سه شنبه 16 مهر 98 ساعت 14:13
50 درصد شکایات خودرویی به خاطر تأخیر در تحویل خودرو است

صادقی گفت: بیش از ۵۰ درصد از شکایات خودروسازی‌ها به خاطر تأخیر در تحویل خودرو مربوط می‌شود.

یدالله صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در جلسه خبری که با موضوع عملکرد ۶ ماه این سازمان برگزار شد اظهار کرد: ما وظایف گوناگونی در این سازمان بر عهده داریم، در زمینه استقرار صنایع جدید محدودیت شعاع ۱۲۰ کیلومتری را داریم بنا‌براین امکان استقرار شرکت‌ها بسیار محدود است و به صنایعی می‌توانیم اجازه کار بدهیم که در استاندارد‌های تعیین شده بگنجد. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به وبسایت سازمان تقاضای سرمایه گذاری را ارسال کنند که تا کم‌تر از یک هفته بررسی و ارسال می‌شود.

او با تاکید بر استعلام محیط زیست گفت: این موضوع در شهرک‌های صنعتی کمی‌اسان‌تر است، ولی در دیگر بخش‌ها نیاز به بررسی دارد. ما در ۶ ماهه اول سال ۹۸، ۴۲۷ مورد جواز تأسیس ارائه کردیم که نسبت به مدت مشابه سال پیش ۱۸ درصد رشد داشته است؛ توجه داشته باشید که بخشی از این جواز‌ها به سرعت تأسیس می‌شود.

صادقی با تاکید بر صدور جواز به شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: با هماهنگی‌هایی که با معاونت علمی انجام شده است ۱۷ مورد جواز صادر شده است؛ مجموعاً ۱۹۳۳ مورد ثبت شده که نزدیک به ۹۰۰ مورد از این جواز‌ها پیشرفت فیزیکی دارند؛ توجه ما روی طرح‌هایی با پیشرفت بیش از ۶۰ درصد است که مجموع شمار آن‌ها به بیش از ۲۴۰ مورد می‌رسد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به نیاز سازمان به به بودجه برای پیشرفت فیزیکی تشریح کرد: منابع داخلی بانک‌ها است و منابعی برای نیازمندی‌های بخش صنعت در نظر گرفته شده است؛ بتازگی طرح رونق تولید به بانک‌های عامل ابلاغ شده است که در این راستا وام با سود ۱۸ درصد به متقاضیان ارائه می‌شود؛ این بودجه‌ها برای تکمیل واحد‌ها، بازسازی و نوسازی و سرمایه در گردش برای احیای شرکت‌ها هزینه می‌شود.

او تصریح کرد: ستاد تسهیل و رونق تولید تشکیل شد که به ریاست استاندار و دبیری سازمان صنعت استان تهران اداره می‌شود؛ هدف این سازمان رفع مشکلات شرکت‌ها و رفع موانع تولید و سرمایه گزاری است؛ در ۶ ماهه اول ۹۵ نشست، ۱۹۱۷ مورد مصوبه برای رفع مشکلات تولید کنندگان با سازمان تأمین اجتماعی، بانک‌ها و دیگر دستگاه‌های خدمت رسان داشتیم که مشکلات واحد‌ها را برطرف می‌کرد. بیش از ۵۰ درصد واحد‌ها صنعتی به مشکلات مالی اختصاص پیدا می‌کند بنابراین موضوعات مالی نیاز به پی‌گیری داشت.

صادقی با تاکید بر اهمیت تغییر و به روزرسانی در واحد‌های تولیدی بیان کرد: امسال ۲۲۴ مورد تغییر و صدور مجوز را به همراه داشتیم و ۴۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه گزاری صنعتی انجام گرفته است؛ این نشان دهنده نیاز واحد‌های صنعتی به بودجه و سرمایه مالی است تا بتوانیم در راستای رونق تولید قدم برداریم. این پرونده‌ها به پایداری اشتغال ۵۸ هزار نفر کمک خواهد کرد که نشان‌دهنده اهمیت این کار است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت تهران در خصوص معادن گفت: بیشتر معادن استان تهران در زمینه‌های مصالح ساختمانی فعال هستند و با توجه به مسائل زیست محیطی محدودیت بیشتری نسبت به دیگر استان‌ها داریم؛ امسال ۲۴ مورد پروانه برای معادن صادر کردیم که برای ۴۰۶ نفر اشتغال ایجاد کرد.

او در خصوص کنک به بازرگانان گفت: ۷۱ هزار مورد از متقاضیان واحد‌های مورد بررسی قرار گرفت و نزدیک به ۳ هزار پرونده باقی مانده است؛ این پرونده‌ها حداکثر بعد از ۱۰ روز بررسی می‌شود، اما به دنبالان هستیم که این عدد به ۳ روز برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar