نقد و بررسی دنا پلاس به همراه تجربه رانندگی

دنا پلاس یکی دیگر از محصولات فیسلیفت شرکت ایرانخودرو بوده که درواقع میتوان آن را یک سمند ارتقا یافته دانست. این خودرو از مشخصات فنی یکسانی با دنا معمولی برخوردار است و تفاوت بین آنها تنها در تغییرات جزئی ظاهری و افزایش برخی امکانات رفاهی خلاصه میشود.
شرکت ایرانخودرو بزرگترین و قدیمیترین شرکت خودروسازی داخلی محسوب میشود که تاکنون توانسته بهجای طراحی و تولید خودروهای جدید و مدرن، با فیسلیفت و یا مونتاژ محصولات قدیمی سایر خودروسازان جهان به حیات خود ادامه دهد. این شرکت بهاصطلاح خودروساز، در سال 1393 پس از تبلیغات و حاشیههای فراوان، اقدام به رونمایی از محصولی به نام دنا نمود که درواقع فیسلیفتی از دومین خودرو ملی (سمند) بهحساب میآمد. طراحی جدید، امکانات مناسب و تبلیغات فراوان شرکت ایرانخودرو باعث شد تا سومین خودروی ملی این شرکت به فروش نسبتاً خوبی دست یابد. در نهایت پس از گذشت دو سال، شرکت ایرانخودرو تصمیم گرفت در پروژهای به نام X409 به بهانه پاسخگويي و احترام به انتظارات روزافزون مشتريان، با ایجاد تغییراتی در خودروی دنا و اضافه کردن برخی امکانات، محصولی جدید به نام دنا پلاس را طراحی و تولید نماید. از همین رو ایرانخودرو در دیماه سال 1395 طی مراسمی اولین دنا پلاس را به همگان معرفی نمود. سرانجام در مردادماه سال 1396 اولین نمونههای این خودرو در نمایندگیهای ایرانخودرو عرضهشده و آماده تحویل به خریداران گردید. در ادامه تیم بررسی تخصصی Z4CAR قصد دارد تجربیات خود از سواری با دنا پلاس را در اختیار شما عزیزان قرار داده و تمامی محاسن و معایب آن را بیان نماید؛ با ما همراه باشید.
طراحی ظاهری دنا پلاس
ازلحاظ فنی فیسلیفتها به سه دسته Minor Face Lift (تغییرات جزئی در ظاهر)، Major Face Lift (تغییر عمده در ظاهر) و Redesign (طراحی مجدد) تقسیمبندی میشوند. با توجه به تغییرات بسیار کمی که در دنا پلاس ایجادشده، میتوان فیسلیفت این خودرو را در دسته Minor Face Lift طبقهبندی کرد.
در نمای جلویی دنا پلاس، مهندسین ایرانخودرو توانستهاند با اضافه نمودن رنگ سیاه به بخش مرکزی سپر، جلوپنجره این خودرو را کمی بزرگتر جلوه داده و چهره خشنتری را برای این اسب ایرانی خلق کنند. فرم کلی چراغهای جلو نسبت به دنا معمولی هیچ تغییری نداشته، اما طراحی اجزای داخلی آن به لطف استفاده از دیلایتهای LED و چراغهای نئونی، کمی تغییر کرده است. بهطورکلی تغییراتی که در نمای جلویی دنا پلاس به چشم میخورد شامل طرح جدید آینههای جانبی، سانروف، حذف آنتن رادیویی، تغییر گرافیک چراغها و استفاده از جلوپنجره جدید بوده که درمجموع جذابیت بیشتری را برای این خودرو به همراه داشته است. به جرات میتوان گفت نمای جانبی دنا پلاس بیش از سایر بخشها دستخوش تغییرات شده و بهخوبی مشخص است که شرکت ایرانخودرو تمام تلاش خود را برای بهروزرسانی این بخش انجام داده است. خط افقی و کسلکنندهای که بهطور مشترک روی دربهای دنا معمولی و سمند به چشم میخورد، جای خود را به خط زاویهدار و خشنی داده است که از گلگیر جلو آغازشده و تا بخش انتهایی خودرو ادامه دارد؛ همچنین رنگ کرومی جدید دستگیره دربها در کنار طرح جدید لچکیهای انتهای شیشه عقب باعث زیبایی هرچه بیشتر نمای جانبی این خودرو شده است؛ البته نباید نقش خطوط شکسته پایین دربها را در زیباسازی نمای جانبی دنا پلاس نادیده گرفت. شکل کلی و ابعاد چراغهای عقب بدون تغییر مانده اما همانند آنچه در چراغهای جلو نیز شاهد بودیم، گرافیک آنها بهکلی تغییر کرده که باعث شده تا حدودی زیباتر از قبل به نظر برسد. نمای پشتی دنا پلاس شاید جذاب و مدرن به نظر برسد اما همانطور که پیشتر در مقاله بررسی دنا معمولی نیز به آن اشاره کردیم، طراحی آن هیچ هماهنگی با سایر بخشهای خودرو نداشته و بهنوعی جز نکات منفی طراحی دنا و دنا پلاس محسوب میگردد. از دیگر نکات منفی که در طراحی ظاهری دنا میتوان به آن اشاره کرد استفاده از رینگهای 15 اینچی است که با توجه به گلگیرهای حجیم این خودرو به نظر میرسد استفاده از رینگهایی پهنتر میتوانست زیبایی بیشتری را برای آن به همراه داشته باشد.
طراحی داخلی و امکانات رفاهی دنا پلاس
فضای داخلی دنا پلاس تفاوت چشمگیری با دنا معمولی نداشته و تقریبا همان قطعات و تجهیزاتی که در فضای داخلی دنا بهکاررفته، در کابین دنا پلاس نیز استفاده شده است. تنها تفاوت بین کابین این دو خودرو، وجود سانروف برقی است که به همراه دکمههای تنظیمات آن بر روی سقف خودرو قرار گرفتهاند. صندلیهای ردیف جلو از تنظیمات 8 جهته برقی بهره میبرند که در این رنج قیمتی آپشن کمنظیری محسوب میشود، اما متأسفانه این صندلیها عرض کمی داشته که باعث میشود کمتر کسی بر روی آنها احساس راحتی و آرامش داشته باشد. داشبورد خودرو همچون گذشته از پلاستیک خشک تیرهرنگ ساختهشده و همان طرح بهاصطلاح سوناتایی خود را حفظ نموده است؛ البته استفاده از قطعات پلاستیکی طرح چوب در بخش مرکزی داشبورد تنوع مناسبی را در نمای داخلی این خودرو به وجود آورده است. بهمنظور راحتی هرچه بیشتر راننده، كليدهاي كنترل سيستم صوتي، بلوتوث و كروز كنترل بر روی فرمان قرار دادهشده است. مکان قرارگیری ستون A بسیار نامناسب بوده که زمان رانندگی در جادههای پرپیچوخم میتواند بسیار آزاردهنده باشد. فضای پا و سر درنظرگرفتهشده برای سرنشینان جلویی در وضعیت مطلوبی قرار دارند اما با توجه به افزایش حجم داشبورد دنا پلاس در مقایسه با خودروی مادر (سمند) فضای داخلی کمی فشردهتر بوده و از همین رو فضای پا برای سرنشینان عقب نیز کمی محدودتر به نظر میرسد. دنا که لقب خودروی ملی را به دوش میکشد به امکانات متعددی چون سانروف برقی، كروز كنترل، سيستم عیبیابی هوشمند (مالتي پلكس)، نمايشگر دماي محيط، چراغ روشنکننده فضاي پايين دربهای جلو، آینههای جانبی جمعشونده برقی، سیستم مالتي مديا مجهز GPS و مانيتور لمسي 7 اینچ، چراغ روز (Daylight)، مه شکن جلو و عقب و... مجهز شده است.
مشخصات فنی دنا پلاس
همانطور که میدانید شرکت ایرانخودرو علاقه چندانی به استفاده از پیشرانه جدید در محصولات تازهوارد خود ندارد و در اغلب مواقع با هر آنچه که در انبارهای خود دارد محصولات جدیدش را روانه بازار میکند. متأسفانه دنا پلاس نیز همچون دنا معمولی از پیشرانهای بنام EF7 یا همان موتور ملی بهره میبرد که حاصل همکاری دو شرکت ایپکو و F.E.V آلمان است. این پیشرانه در مقایسه با پیشرانههایی همچون XU7، TU5 از تکنولوژی ساخت و کیفیت بالاتری برخوردار است. EF7 یک پیشرانه چهار سیلندر خطی به حجم دقیق 1646 سیسی است که توان تولید 115 اسببخار قدرت در 6300 دور بر دقیقه و 159 نیوتنمتر گشتاور در 3500 دور بر دقیقه را دارد. نیروی تولیدشده توسط پیشرانه دنا پلاس از طریق یک گیربکس 5 سرعته دستی به چرخهای جلو منتقل میگردد. طبق تستهای انجام شده توسط تیم بررسی تخصصی Z4CAR، دنا پلاس میتواند در حدود 14 ثانیه از حالت سکون بهسرعت 100 کیلومتر برسد که این عدد در مقایسه با اعداد ثبتشده توسط خودروهایی همچون سورن توربو و ال 90 بسیار ضعیف به نظر میرسد!
پیشرانه EF7، به سیستم زمانبندی متغیر سوپاپها (VVT) مجهز شده که باعث میشود دنا پلاس در مقایسه با برخی محصولات مشابه، از مصرف سوخت و آلایندگی کمتری برخوردار باشد. طبق اعلام رسمی سایت ایرانخودرو، مصرف ترکیبی دنا پلاس در هر 100 کیلومتر معادل 7.9 لیتر است که این عدد در شهر تهران و با توجه به سبک رانندگی و کیفیت بنزین میتواند تا 9 لیتر در هر صد کیلومتر نیز افزایش یابد.
سیستم تعلیق دنا پلاس
سیستم تعلیق (Suspension System) در هر خودرو مجموعهای از کمکفنرها، فنرها، بوش، طبق و... بوده که عملکرد صحیح این اجزا در کنار هم آرامش را برای سرنشینان خودرو به همراه خواهد داشت؛ همچنین این سیستم باعث افزایش میزان فرمان پذیری و پایداری خودرو نیز میشود. دنا پلاس در جلو به سیستم تعلیق مستقل مک فرسون و در بخش عقب نیز به سیستم فنر پیچشی مجهز شده است. متأسفانه سیستم تعلیق و فنربندی استفادهشده در دنا پلاس بسیار قدیمی بوده و عملکرد چندان نرمی ندارد به همین دلیل در اغلب مواقع، هنگام رانندگی با این خودرو ناهمواریهای سطح جاده را بهخوبی لمس خواهید کرد. ناکارآمدی این سیستم تعلیق، ناپایداری زیادی را در مانورهای شدید یا هنگام عبور از پیچهای تند به همراه خواهد داشت اما به نظر میرسد سیستم تعلیق و فنربندی این خودرو برای استفادههای روزمره شهری چندان هم آزاردهنده نخواهد بود. البته ناگفته نماند که تعویض لاستیکهای این خودرو با نمونههای کرهای، تاحدودی میتوان وضعیت هندلینگ این خودرو را مطلوبتر نماید.
ایمنی دنا پلاس
از حدود 80 سال پیش تاکنون تمامی شرکتهای معتبر خودروسازی جهان پس از ساخت نمونههای اولیه خودروهای خود اقدام به بررسی امنیت محصولات خودکرده و پسازآن تا حد امکان ضعفهای امنیتی آن را برطرف میکردند؛ اما متأسفانه در ایران هیچ موسسه ایمنی معتبری چون NHTSA، EURONCAP و ... وجود ندارد تا امنیت خودروهای تولید و مونتاژ شده در داخل را مورد آزمایش قرار دهد؛ به همین دلیل عمده محصولات موجود در بازار ایران (مخصوصا خودروهای زیر 100 میلیون تومان) فاقد گواهیهای ایمنی معتبر هستند. دنا پلاس بهعنوان یک سدان شهری و با قیمتی در حدود 60 میلیون تومان از امکانات ایمنی فراوانی بهره میبرد که ازجمله آنها میتوان به ترمزهای ديسكي خنك شونده در جلو، ترمزهای ديسكي عقب، ترمزهای ABS و EBD، سيستم ضد سرقت (ايموبيلايزر)، سيستم هشداردهنده مركزي ورود غیرمجاز، دوربين ديد عقب، هشداردهنده موانع عقب، قفل مركزي با ريموت كنترل راديويي، كمربندهاي ايمني جلو سهنقطهای باقابلیت تنظيم ارتفاع، 4 عدد کیسه هوا (راننده و سرنشين جلو و جانبي) و... اشاره کرد. شاید ایرانخودرو توانسته باشد با اضافه کردن برخی امکانات، این محصول قدیمی خود را ایمن جلوه دهد، اما باید قبول کرد که دنا پلاس در اصل همان پژو 405 است که در حدود 30 سال پیش بر روی خط تولید شرکت پژو فرانسه قرار داشته است؛ از همین رو نهتنها دنا پلاس بلکه اغلب محصولاتی که شرکت ایرانخودرو اقدام به تولید یا مونتاژ آنها مینماید (سمند، سورن، پارس،SLX ...) ازلحاظ ایمنی در وضعیت نامشخصی قرار داشته و اعتماد به آنها کار بسیار سختی خواهد بود. با این وضعیت بعید به نظر میرسد سدانهای تکراری این کمپانی در سطحی باشند که حتی بتوانند در آزمونهای موسسه ایمنی چین (CNCAP) نتایج مطلوبی کسب کنند.
تجربه رانندگی با دنا پلاس
شاید با شنیدن کلمه پلاس که به انتهای اسم دنا اضافهشده، تصور کنید دنا پلاس در کنار تغییرات اندکی که تجربه کرده است به قابلیت ورود و استارت بدون کلید نیز مجهز شده باشد، اما متأسفانه بعد از سوارشدن در این خودرو متوجه خواهید شد که برای روشن کردن آن همچنان به استفاده از سوئیچ نیازمند هستید و خبری از استارت دکمهای نیست. در فضای داخلی جز سانروف سایر اجزا به همان صورت قبل در جای خود باقی هستند و هیچ تفاوتی با دنا معمولی ندارند. صندلی راننده به لطف قابلیت تنظیم در 8 جهت کاملا با فرم بدنتان هماهنگ خواهد شد، اما نسبت به صندلیهای موجود در سایر خودروهای این بازه قیمتی کمی سفت و باریک به نظر میرسند. همانطور که قبلا نیز به آن اشاره کردیم، پیشرانه این خودرو هیچ تفاوتی با پیشرانه بهکاررفته در دنا نداشته و در زمان رانندگی هیچ حس متفاوتی را در مقایسه با دنا معمولی به راننده منتقل نخواهد کرد. شتاب اولیه خودرو چندان رضایتبخش نبوده اما شتاب ثانویه در دندههای سبک تا حدودی قابلقبول به نظر میرسید. وزن 1258 کیلوگرمی این خودرو و همچنین توان نهچندان بالای پیشرانه، باعث میشود در مواقعی که ظرفیت سرنشینان خودرو تکمیل باشد، فکر سبقتهای ناگهانی و رانندگی پرشتاب را از سر بیرون کنید. یکی دیگر از نکات منفی که در بخش فنی دنا پلاس وجود دارد، ناهماهنگی میان گیربکس و پیشرانه این خودرو است که به نظر میرسد گیربکس قدیمی این خودرو نیاز شدیدی به جایگزینی با یک گیربکس مدرنتر و کم صداتر دارد.
ازجمله امکانات بسیار کاربردی دنا پلاس، دوربین دید عقب است که کیفیت قابل قبولی داشته و میتواند در حین پارک کمک بسیار بزرگی برای شما باشد. متأسفانه یکی از مشکلات عمدهای که خانواده دنا با آن مواجه است مشکلات برقی است که ازجمله آنها میتوان به ازکارافتادن لمس مانیتور خودرو، خاموش شدن ناگهانی چراغها (مخصوصا دیلایت) در حین رانندگی، روشن شدن بیدلیل چراغ چک، خرابی سنسور دربها و... اشاره کرد؛ البته ناگفته نماند شاید بسیاری از خودروهای دنا مثل نمونهای که ما در حال تست آن هستیم، حتی پس از 10000 کیلومتر رانندگی هیچ اشکالی در آن دیده نشود.
کلام آخر
صنعت خودرو کشور ما به دلیل بسیاری از سیاستهای اشتباه اتخاذ شده از سوی مسئولین، دچار بحرانهای بسیار است که قیمت غیرواقعی خودروهای تولیدشده در داخل، ایمنی و کیفیت پایین آنها و همچنین خدمات بسیار ضعیف پس از فروش، تنها بخش کوچکی از مشکلات صنعت خودرو در ایران محسوب میشود. دنا پلاس نیز یکی دیگر از محصولات رنگارنگ ایرانخودرو بوده که شاید برای بسیاری از دارندگان آن خودرویی ایده آل، کممصرف و مدرن به نظر بیاید اما اگر بخواهیم کارشناسانه به این خودرو نگاه کنیم باید قبول کرد که دنا، دنا پلاس، سمند و سورن و... همگی محصولاتی بیکیفیت، کمتوان و ناامن هستند که ما به دلایل مختلف در این رنج قیمت مجبور به انتخاب آنها هستیم و در غیر این صورت مطمئنا هیچ شخصی حاضر نیست که درازای پرداخت مبلغی در حدود 60 میلیون خودرویی را خریداری کند که تکنولوژی ساخت پلتفرم آن متعلق به 30 سال پیش است.
در آخر میتوان گفت با توجه به امکانات رفاهی و تجهیزات امنیتی دنا پلاس، باید قبول کرد که این خودرو بهعنوان یک سدان شهری میتواند گزینه مناسبی برای خانوادههای ایرانی باشد اما اگر تواناییهای فنی و قدرت بالای پیشرانه جز اولویتهای اصلی شما برای خرید یک خودرو باشد، باید به سراغ سورن توربو و ال 90 رفته که علاوه بر پیشرانه قدرتمند، از قیمت ارزانتری نسبت به دنا پلاس برخوردار هستند.
گالری تصاویر دنا پلاس ، عکسهای دنا پلاس
- عکس چراغ جلوی دنا پلاس
- عکس آینه دنا پلاس
- عکس دستیگره در دنا پلاس
- عکس چراغ عقب دنا پلاس
- عکس انتن کوسه ای دنا پلاس
- عکس مانیتور دنا پلاس
- سیستم تهویه دنا پلاس
- ریموتهای روی فرمان دنا پلاس
- عکس نمای جلوی دنا پلاس
- عکس کیلومتر شمار دنا پلاس
- عکس نمای عقب دنا پلاس
- عکس رینگهای دنا پلاس
- عکس فضای داخلی دنا پلاس
- عکس دنا پلاس
عکاس: علیرضا فاتحی
دیدگاه بگذارید
48 دیدگاه ها برای "نقد و بررسی دنا پلاس به همراه تجربه رانندگی"
دیگه ملت رو افسرده کردن
مزخرف ترین ماشین ایرانی
پراید بهترشه
لگن سوار
لطفا دنا پلاس توربو رو بررسی کنید
سلام دوست عزیز. ممنونم از پیشنهاد خوبتون. حتما طی چند هفته آینده بعد از رانندگی با نمونه توربو مقالهای هم ازش منتشر میکنیم
داداچ افسردگی نگیری؟ نگاه کن پایین علیجان ***چه خوشه با اسنپ وی اش
خخخخ بنده هم محمد ساندرو استپ وی هستم در خدمت شما
نخرید ی مدت تا این حیوانات خودروساز به خودشون بیان
کو پول؟ خخخخخ چشم نمیخریم
سمندef7 رو چراغاشو تغییر دادن 60 ملیون ب مردم فرو میکنن وای خدا ما رو کجا قرار دادی
من دنا پلاس دارم، 1200 تا کار کرده، در عقیش که جیر جیر میکنه، یکی دوتا از دکمه های فرمونیش هم کار نمیکنن، بابت یه مشکلم بردم نمایندگی، بعد کا رفتم ماشینو تحویل بگیرم دیدم کاپوتش قر شده، هیچکدومو گردن نگرفتن
بخدا صنعت خودرو سازیمون در حد ونزوئلا هم نیست
#تاسف واسه 2500 سال قدمتمون
اینکه صدا تو کابین زیاده از صدای موتور گرفته تا همچین صداهایی که شما میفرمایید درسته تا حدودی راه حل هم داره ،کدوم دکمه رو فرمون کار نمیکنه؟ در خصوص مشکلاتی که بعد از بردن به نمایندگی پیش اومده ۰۹۶۴۴۰ تماس بگیر و شکایت تنظیم کن پیگیری میکنن و خسارت میدن
در نهایت میتونی عضو گروه تلگرامی دناروید بشی تا راهکارهایی واسه مشکلات فعلی احتمالی ارائه بشه
داداش دنا پلاس رو با سورن توربو مقایسه کردی
ماشین زیبا ولی موتور ضعیف و پر درسر
ال سی دی کیفیت نامناسب
ارتفاع سقف کم
روغن ریزی از اویل ماژور
صندلی های خشک
درکل ماشینی که در حد 45 ارزش خرید داره ولی ازبس مردم ما ثروت مند هستن تو بازار آشفته الان تا 75 تومن هم پول این ماشین رو میدن
شد ایران یه ماشین بزنه از تفکر جون های ایرانی.نه.فقط کپی..صد رحمت به چین.برا مردمش ارزش قائل میشن
خدا لعنت كنه ايران خودرو كه از موقع خريد بايد تو تعمير گاه باشي….
دادا من دارم سه ساله تعمیر گاه نرفتم، ماشییننه عالیه، فقط ی کم تنگه وی کم سفته
حتما یه سر برو تعمیرگاه چون تا الان *** ماشین رو *** :))
سلام دوستان
من سه ماه دنا پلاس داشتم از نظر فنی خودرویی نیست که به دل آدم بشینه
207 دنده ای رو هم یک ماه داشتم کیفیت گیربکس واقعا افتضاح بود و کاملا راننده رو از انتخابش پشیمون میکنه
آخرش مجبور شدم ال 90 بخرم درسته قیافه و آپشن نداره ولی مطمئنم اگر پشت فرمونش بشینید از نظر کیفیت رانندگی شما رو راضی میکنه. در کل ال 90 اصالت داره و نسبت خودروهای من درآوردی وطنی دنا پلاس و 207 کیفیت بهتری داره
یه چرخ ال 90 میارزه به هیکل دنا 405 شما
واقعا این قدر پر اپشن،خوش قیافه و کم خرج،که نگو کلید شیشه بالابر ۱۰۰۰۰۰ تومان .
اصالت که نداره، ماشین داچیاس تو بازارهایی که اصلا داچیا نمیدونن چیه یه آرم رنو روش میزنن، اصالت رو برای بنز و بی ام و میگن
ولی ماشین بادوام و جادار پرستاب و نسبتا ایمنی هست
اقا علت افت توان ماشین در موتور ef7در تمام ماشینهایی که از این موتور استفاده شده زمان استفاده از کولر چیه؟
شتاب و توان خیلی کم میشه
دنا پلاس
دنا
سورن
سمند
دوست عزیز این افت توان موتور تا حدود ۵ اسب در خودرو های کمتر از شش سیلندر طبیعی هس
مال من حدود ۶ اسب افت میکنه، بردم نمایندگی، گفتن
پارس بهتر هست یا دنا ؟؟؟
پارس _(منفی). دنا +(مثبت بزارید). ممنون
امیر ، امیر ، نکن اینکار را رو؟
حیف این مردمی ک بخاطر این کشور خونشونو فدا کردن،لیاقت این مردمو ندارید
با سلام خسته نباشید خدمت گروه z4car
لطفا دنا پلاس توربو با گیربکس اتومات رو بررسی کنید.
باتشکر
دنا؟؟؟.سمند که.پالونش رو عوض کردن…ملت گاو ما البته بعضی ها چه میدونن ماشین چه که دنا یا غیره سوار میشن…بخرن حالشو ببرن…
شما برو هیوندا بخر چرا خودتو اذیت میکنی.فشارت میزنه بالا.داری تازه با قیمت جدید ۷۰ میلیون پول میدی توقع داری پورشه بدن بهت.
صد رحمت به ماشین قاچاقی که سگش می ارزه به صدتای این لگن
ینی اینجا همه طرفدار دناعن ؟!
جواد کنجه لبات، شما مشکلی داری؟ بدم حذفت کنن از سایت؟
در مورد چراغ چک اتفاقاً دیاگ زدم ایراد سنسور میل بادامکی یا همان میل سوپاپ داد. برقکار آشنا بود سنسورش را عوض کرد باز فردایش چراغ چکش روشن شد. دوستان برای خاموش کردنش راه حلی دارند؟
داداش شما درباره ماشین خودت که دنا هستش اظهارنظر کن نمیخواد تو سر بقیه ماشینا بکوبی. انگاری ال 90 رو بهتر از ماشین خودت میشناسی )))
چون داشتم.واقعیت تلخه نه.
یعنی من هر چی فکر میکنم با خودم می بینم آیا *** و *** و *** از مسئولان سایپا و ایران خودرو هم پیدا میشن؟
جواب خیره
خرید خودروی داخلی خیانت به خود و دیگران است
من که یک سال 315ام وی ام خریدم جونم راحت شد از این اشغالای ایرانی چینی درجه 10.
نمیگم ماشین لاکچری ولی به قرآن رحمت داره به ایران خودرو سایپا، حداقل نمایندگی که میری با احترام باهات برخود میشه، کیفتشم نسبت به آشغالای ایرانی بهتر….
چرا در مورد صدای جیر جیر دربهای این خودر ننوشتید من سال 82 سمند خریدم این مشکل داشت سال 90 سمند lxخریدم این مشکل داشت الانم دنا پلاس صفر خریدم دقیقا همون مشکل صدای بیش از حد دربها که خیلی زیاده داره.
مشکله اساسی همه دناها که دنا معمولی،پلاس و توربو واتر پمپ های ضعیفشون و ازون بدتر نحوه تعویضشونه.من خودم لوازم یدکی دارم.بیشترین قطعه پرتقاضا برا دنا واترپمپشونه.