پاجرو خودرویی از شرکت میتسوبیشی است که برای اولین بار در سال ۱۹۷۳ در نمایشگاه خودرو توکیو به نمایش گذاشته شد، اما از سال ۱۹۸۲ به بازار عرضه گردید. این خودرو با هدف رقابت با محصولاتی چون تویوتا لندکروز و نیسان ساخته شد و هم اکنون نیز یکی از گزینههای مورد علاقه آفرود سواران است. میتسوبیشی پاجرو سابقه شرکت در مسابقات رالی داکار را نیز در کارنامه خود دارد و یکی از موفقترین خودروهای تاریخ داکار نیز محسوب میشود. سابقه حضور پاجرو در ایران به دهه هفتاد باز میگردد، اما شرکت بهمن موتور از اوایل دهه هشتاد مونتاژ پاجرو را برای بازار ایران آغاز کرد و این مونتاژ در سال ۱۳۸۶ متوقف شد. پاجرو یکی از موفقترین خودروهای آفرودی است که بازار ایران پا گذاشته و هنوز هم طرفداران خاص خود را دارد.
پاجروهایی که بین سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۴ تولید شدند تقریبا طراحی یکسانی دارند. با توجه به اینکه پاچرو خودرویی است که بیشتر مورد توجه آفرود سواران قرار میگیرد، بنابراین طراحی پر زرق و برقی ندارد. اندازه بزرگ چراغهای جلو به همراه یک جلو پنجره کرومی رنگ را در این خودرو میتوان دید. طراحی نماهای کناری و پشتی نیز به خوبی صورت گرفته است. طراحی پاجرو به گونهای است که اصالت خود را در نسلهای مختلف حفظ کرده و ایراد خاصی نمیتوان به طراحی آن وارد کرد. برای کاهش هزینهها، در ساخت کابین هم از متریال پلاستیک استفاده شده است که کیفیت نسبتا مطلوبی دارد.
پاجرو تا به امروز با پیشرانههای مختلفی در بازارهای جهانی و بازار ایران عرضه شده است. اما پیشرانه رایج نصب شده روی محصولات پاجرو یک پیشرانه ۶ سیلندر با حجم ۳۸۲۸ سی سی است که میتواند ۲۴۷ اسب بخار قدرت در ۶۰۰۰ دور در دقیقه را تولید کند و مقدار گشتاور تولیدی آن نیز ۳۲۹ نیوتن متر در ۲۷۵۰ دور در دقیقه است. نیروی این پیشرانه به واسطه یک گیربکس ۵ دنده اتوماتیک تیپ ترونیک به چرخهای عقب خودرو منتقل میشود. البته امکان انتقال نیرو به هر چهار چرخ خودرو نیز وجود دارد. همچنین برخی نسخههای پاجرو با گیربکس دستی روانه بازار میشوند. شتاب ۰ تا ۱۰۰ پاجرو ۱۰.۸ ثانیه اعلام شده است که برای یک خودروی آفرود ۲۱۷۵ کیلوگرمی شتاب مناسبی است. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو نیز ۱۳.۷ در هر صد کیلومتر است.
با توجه به ماهیت آفرودی بودن پاجرو، نمیتوانیم آپشنها پر زرق و برق را در آن میبینیم، اما هر آپشنی که برای یک سفر آفرود نیاز دارید در این خودرو وجود دارد. سنسور پارک، سنسور باران، کروز کنترل، سانروف، مه شکن جلو و عقب، آینههای برقی به همراه گرمکن و تاشوندگی برقی، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک و صندلیهای برقی به همراه گرمکن از جمله آپشنهایی هستند که در پاجرو میتوان یافت که برای خودرویی در این سطح بسیار عالی است.
میتسوبیشی پاجرو ۴ در یک خودروی آفرود بسیار با کیفیت است که با وجود نشستن گرد پیری روی چهره آن، اما هنوز هم در زمینه آفرود حرفهای زیادی برای گفتن دارد و بسیاری از مالکان به دلیل کیفیت بالا و استهلاک کم حاضر به فروشش نیستند. در شرایط فعلی بازار ایران اگر بخواهید یک خودروی آفرودی تهیه کنید، پاجرو قطعا یکی از بهترین گزینهها برای شما خواهد بود. این خودرو از مزیتهایی مانند کیفیت ساخت بالا، سواری نرم و راحت، استهلاک کم، تواناییهای آفرود فوق العاده و آپشنهای مناسب برخوردار است. تنها ایرادی که شاید بتوان به پاجرو وارد کرد، دسترسی سخت به قطعات یدکی است.
امنيت میتسوبیشی پاجرو ۴ در
مدلهای ساخت 2013 به بعد میتسوبیشی پاجرو توانستهاند 5 ستاره ایمنی را از موسسه ANCAP استرالیا دریافت کنند، اما در مورد تست تصادف و ایمنی مدلهای قبل از 2013 اطلاعاتی در دست نیست. با توجه به ژاپنی بودن خودرو و کیفیت بالای ساخت، میتوان تا حد زیادی به ایمنی پاجرو امیدوار بود. همچنین تجهیزات ایمنی بسیار خوبی برای این خودرو در نظر گرفته شده است که از جمله آنها میتوان به 8 عدد کیسه هوا، ترمز ABS و سیستمهای EBAC - ASC - ETC - EBD - MBOS – ASTC اشاره کرد. بکارگیری چنین سیستمهایی علاوه بر بالا بردن ایمنی، در افزایش توانایی آفرود خودرو نیز موثر هستند.
ارزش خريد میتسوبیشی پاجرو ۴ در
در حال حاضر میتوان مدلهای 1990 تا 2014 میتسوبیشی پاجرو را در بازار ایران پیدا کرد. مدلهای جدید 2006 تا 2014 این خودرو در بازار ایران با قیمتهایی بین 250 تا 550 میلیون تومان معامله میشوند. با توجه به اینکه در بازار ایران انتخاب یک خودروی آفرود باکیفیت با محدودیتهایی همراه است و البته قیمت محصولات آفرود شرکت تویوتا سر به فلک کشیده، پاجرو با توجه به مزیتهای گفته شده و قیمت مناسب گزینهای مناسب برای علاقهمندان به آفرود است. بنابراین یک ارزش خرید بالا را برای این کهنه کار ژاپنی میتوان در نظر گرفت.
10
05
رقبای میتسوبیشی پاجرو ۴ در
در بازار داخلی تنها خودروهایی که میتوانند با هیبت و توان میتسوبیشی پاجرو رقابت کنند تویوتا لندکروز 2007، تویوتا پرادو 2006، میتسوبیشی اوتلندر 2017 و هیوندای سانتافه 2015 است. از میان این خودروها اگر به دنبال یک شاسی بلند مدرن، راحت و خانوادگی هستید که از امکانات متنوعی و خدمات پس از فروش مناسبی هم برخوردار باشد بهترین انتخاب هیوندای سانتافه خواهد بود. اما اگر در جستوجوی یک شاسی بلند آفرود برای سفر به دل طبیعت هستید میتوانید میتسوبیشی پاجرو را در صدر لیست انتخابهای خود قرار دهید؛ البته به شرطی که مشکلی با تهیه قطعات یدیکی آن نداشته باشید!
تویوتا پرادو ۲ در
۲۰۰۵-۲۰۰۹
تویوتا لندکروز
۲۰۰۷-۲۰۰۵
میتسوبیشی اوتلندر
۲۰۱۶-۲۰۱۸
هیوندای سانتافه
۲۰۱۳-۲۰۱۸
مشخصات فنی میتسوبیشی پاجرو ۴ در
نام لاتین خودرو
Mitsubishi Pajero
کلاس بدنه
شاسی بلند
سگمنت جهانی
J- شاسی بلند متوسط
کشور سازنده
ژاپن
سال طراحی
2006
تعداد سرنشین
5
شرکت عرضه کننده
گارانتی
حجم موتور
3828 سی سی
نوع موتور
SOHC
محل قرارگیری
موتور
محور محرک
دو دیفرانسیل
گیربکس
گیربکس ۵ دنده اتوماتیک
تعداد سیلندر
6
نوع سیلندر
خورجینی
تعداد سوپاپ
32
قدرت
247 اسب بخار در 6000 دور بر دقيقه
گشتاور
329 نيوتن متر در 2750 دور بر دقيقه
حداکثر سرعت
200 کيلومتر بر ساعت
شتاب 0-100
10.8 ثانيه
شتاب 0-400 متر
ثانيه
ضريب تراکم
نوع سوخت
بنزین
سیستم سوخت رسانی
انژکتور
سیستم تعلیق جلو
سیستم تعلیق عقب
نوع فرمان
هیدرولیکی
طول
4900 میلیمتر
عرض
1875 میلیمتر
ارتفاع
1900 میلیمتر
فاصله محوری
میلیمتر
وزن
2175 کیلوگرم
فاصله زیر خودرو تا
زمین
میلیمتر
حجم صندوق
ليتر
ظرفیت بکسل
کیلوگرم
رینگ و لاستیک جلو
265/60R17
رینگ و لاستیک عقب
265/60R17
مصرف سوخت شهری
لیتر در صد کیلومتر
مصرف سوخت ترکیبی
13.7 لیتر در صد کیلومتر
مصرف سوخت جاده ای
لیتر در صد کیلومتر
حجم باک
88 لیتر
پیمایش
642 کيلومتر
استاندارد
آلایندگی
يورو 4
میزان تولید co2
گرم در هر کیلومتر
ستاره ایمنی
5 ستاره ایمنی از یورو انکپ
ساير امتيازات
ایمنی
سیستم تهویه مطبوع
کنترل اتوماتیک
سیستم صوتی ، تصویری
و مالتی مدیا
غربیلک فرمان
سیستم صندلی های
جلو
دارای تنظیمات برقی و گرمکن
سیستم صندلی های
عقب
سیستم روشنایی جلو
زنون - روشن و خاموش شدن اتوماتیک - سیستم شستشو - مه شکن جلو
دیدگاه بگذارید
اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد