مخالفت مدیرعامل ایران خودرو با واردات خودروی دست دوم
مدیرعامل ایران خودرو گفت: در خصوص واردات خودروی دسته دوم، مخالف واردات آن چیزی هستیم که ظرفیت تولیدش در داخل کشور وجود داشته باشد و طبق سیاست های کلان کشور نباید ظرفیت اشتغال داخل را به واردات و ایجاد اشتغال برای دیگران ترجیح داد، از طرفی بعضی از این خودروها با استانداردهای موجود قابلیت استفاده ندارند و ممکن است در ابتدا خرید این خودرو ها ارزان باشد اما با توجه به دست دوم بودن نگهداری و مصرف آنها حتما هزینه های بالایی برای مصرف کننده و کشور خواهد داشت.
فرشاد مقیمی روز پنجشنبه ۲۵ دی در بازدید از سه واحد قطعه ساز خودرو در شهرصنعتی کاوه شهرستان ساوه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هدف از سفر به استان مرکزی بازدید از پروژههای ساخت داخل بود که از دورههای گذشته آغاز به کار کرده بودند که در این مجموعه ها اقدامات خوبی در حوزه ساخت داخل شکل گرفته است.
وی افزود: در این کارخانهها مقرر شده بود بخشی از نیازمندیهای که در گذشته از خارج از کشور تامین میشد به ساخت داخل تبدیل شود که خوشبختانه در این واحدها تا به امروز ۷۰ درصد نیازمندیها به ساخت داخل تبدیل شده و ۳۰ درصد مابقی هم از طریق تامین منابع مالی دنبال خواهد شد تا بتوانیم به خودکفایی کامل برسیم.
وی در رابطه با خودروی تارا که در روزهای گذشته پیش فروش و ثبت نام این خودرو آغاز شده افزود: چند قطعه این خودرو در این شهرک و استان در حال تولید است که با توجه به بازدیدی که از روند کار انجام گرفت امیدواریم طبق برنامه زمانبندی بتوان خودرو را در زمان اعلام شده و بدون کمترین وقفه عرضه کرد.
مدیرعامل ایرانخودرو در مورد مطالبات مالی قطعه سازان شهرک صنعتی کاوه بیان کرد: در این راستا بخشی از مطالبات با حمایت وزیر صمت و رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران پیگیری و مصوباتی در شورای پول و اعتبار تصویب شد که با اجرای فرآیندها، تعهدات نسبت به قطعه سازان که در این مسیر سخت و دشوار فعالیت میکنند، اجرایی شود.
مقیمی بیان کرد: با توجه به سیاستهای کلی اصل ۴۴ تمایل زیادی برای سرمایه گذاری مستقیم نداریم و عمدتا سرمایه گذاری ها از طریق شبکه تامین انجام میشود و عملا سرمایهگذاریها با دنبال کردن حوزه ساخت داخل از طرف سرمایهگذاران انجام می گیرد و در ازای این سرمایه گذاری تعهد تضمین خرید محصول نهایی از سوی ما انجام میشود.
وی افزود: در راستای کمک های مالی هم تعاملاتی با بانک ها برقرار شده که سقفی در چند بانک به تصویب رسید و پروژههایی نیز در این مورد معرفی شد، یکی از واحدهای بازدید شده در شهرک صنعتی کاوه مشکلاتی در این حوزه داشت که با مدیرعامل بانک صحبت و مقرر شد با قید فوریت تامین منابع مالی انجام شود. این حمایت ها به تولید داخل و جلوگیری از خروج ارز و اشتغال و اقتصاد صنعتی داخل کمک شایانی میکند که هر دو برای ما مهم است.
وی ادامه داد: عمدتا مطالبات قطعه سازان در خصوص ماشین آلات موجود در گمرک و مسائل ارزی است که با ریاست بانک مرکزی طرح موضوع خواهد شد، بیشتر مطالبات مسائل کوچک و با تاثیر بالا ولی قابل حل است.
مدیرعامل ایرانخودرو در مورد صادرات محصولات به سایر کشورها اضافه کرد: صادرات به برخی کشورها همچنان انجام میشود و در برخی هم از سر گرفته شده و حتی در برخی تولید هم انجام میشود و با توجه به تعهد و قولی که به حاکمیت داده شده قصد داریم از محل صادرات خودرو و اجزا و قطعات خودرو بتوان کشور را از اتصال حوزه ارزی به منابع داخلی بی نیاز کرد در نتیجه این موضوع به طور جدی پیگیری میشود. فرآیند قیمت گذاری مشخص است و بر اساس قانون، شورای رقابت بر اساس مکانیزم و فرآیندها و استانداردها قیمت را اعلام میکند و ما نیز این ضوابط را اجرا خواهیم کرد.
ایسنا
دیدگاه بگذارید
4 دیدگاه ها برای "مخالفت مدیرعامل ایران خودرو با واردات خودروی دست دوم"
همینه که هست. میخواین بخاین، نمیخواین بازم بخواین.
سلام آقای مهندس که مدی عامل شرکتی هستی که بایددرقبال هم میهمانان احساس مسئولیت کنی و بهترین ماشینها که بهترین موتورروی آنها سواراست.تحویل آنهاباید نه با تبلیغ کذب موتور به اصطلاح ملی روی سمنداسمندازبس صدایش زیاد است آنها رااززندگی بیزارکنی
بیکار شدن ۱ میلیون نفر شاغل در صنعت خودرو ایران منطقی می باشد چرا که به قیمت بیکاری این تعداد حداقل ماشین باکیفیت و مطمئن وارد کشور شده که این امر موجب خود کاهش مشکلات روحی روانی دارندگان خودرو داخلی، عدم اسراف پول خرید اجباری خودرو گرانقیمت مافیایی بی کیفیت داخلی، بهبود وضعیت هوا ، کم شدن مصرف سوخت و …
بیکار نمیشن که هیچ باعث میشه ایناهم تلاش کنند تا ماشین بسازند طراحی داشته باشند ببین خودرو های که تولید کردن چی داره ابتدایی تمرین ماشین جهان هستند