دلیل حذف هواکش کاپوت پژو ۲۰۷ اعلام شد

بروزرسانی در: پنج شنبه 2 شهریور 02 ساعت 13:45
دلیل حذف هواکش کاپوت پژو 207 اعلام شد

بروزرسانی ۲ شهریور ۱۴۰۲: در پی انتشار تصویر محصول ۲۰۷ تولید شده مطابق با استانداردهای ۸۵ گانه در شبکه‌های اجتماعی، ایران‌خودرو درخصوص علت جابه جایی هواکش روی درِ موتور این خودرو توضیح داد.

  جابه جایی هواکش از روی درِ موتور محصول پژو ۲۰۷ بر اساس الزامات استاندارد ۸۵ گانه، به منظور اجرای استاندارد حفاظت از عابر پیاده و حذف اجسام سخت و برآمده روی در موتور انجام شده است.

در محصولات خانواده ۲۰۷، با اعمال استاندارد حفاظت از عابر پیاده، محل عبور هوا مانند محصول رانا به صورت شبکه ای بر روی حصیری زیر شیشه جلو در نظر گرفته شده است.

هواکش روی درِ موتور یکی از مشخصات ویژه ۲۰۷ محسوب می شود که مورد علاقه مشتریان جوان این خودرو است، اما براساس استاندارد حفاظت از عابر پیاده، حذف زائده های روی سطح درِ موتور الزامی است، زیرا فرض بر این است که در برخورد سپر جلو با پای عابر پیاده، عابر باید روی سطح در موتور پرتاب شود و هر گونه زائده و برجستگی روی در موتور باعث‌ صدمه به ناحیه سر می‌شود و به همین دلیل دریچه روی درِ موتور ۲۰۷ جابه جا شده است.

گفتنی است، ۲۰۷ با استانداردهای ۸۵ گانه، هنوز تجاری‌سازی و وارد بازار نشده است.

 

بروزرسانی ۱ شهریور ۱۴۰۲: تصاویری از خط تولید ایران خودرو منتشر شده که نشان میدهد هواکش کاپوت پژو ۲۰۷ در حال حذف شدن از این محصول است.

هواکش های روی کاپوت (هود کاپوت ) به فرم دریچه‌های برجسته‌ای هستند که بخشی از هوای جریانی بر روی کاپوت را به داخل فضای موتور هدایت می‌کنند.

دریچه‌ی هوای تعبیه شده بر روی کاپوت خودروهای اسپرت می‌توانند دارای دو عملکرد متفاوت باشند. دریچه‌های هوای نوع اول که در اصطلاح ونت (vent) نیز نامیده می‌شوند، هوای ورودی از دریچه‌ی جلوی پنجره خودرو به داخل فضای موتور را خارج می‌کنند. این جریان خروجی از داخل موتور می‌تواند دارای دو مزیت کلیدی در جهت تقویت عملکرد خودرو باشد.

در خصوص مزیت اول؛ هوای ورودی به داخل فضای موتور، پس از عبور از روی سطح موتور و تقویت روند خنک‌کاری موتور از دریچه رو کاپوت خارج می‌شود. با این کار می‌توان به بهبود کارکرد موتور خودرو اقدام نمود و تنها رادیاتور خودرو نقض خنک‌کاری موتور را انجام ندهد. مزیت جذاب دیگر این نوع دریچه، کاهش میزان نیروی پسا (درگ) وارده به سطح مقابل پنجره و سقف خودرو و ایجاد نیروی لیفت معکوس بر روی خودرو است.

در واقع جریان خروجی از دریچه هوای کاپوت، به صورت یکنواخت بر روی شیشه جلو خودرو و سقف حرکت کرده و این عمل سبب افت میزان نیروی بازدارنده درگ می‌شود و این امر سبب بهبود میزان سوخت مصرفی می‌گردد. از جهت تقویت نیروی لیفت معکوس بر روی خودرو منجر به بهبود میزان شتاب‌گیری و سرعت بیشینه خودرو می‌گردد. در توضیح بیشتر نیروی لیفت معکوس می‌توان به تغییر ارتفاع خودرو و کاهش فاصله خودرو با زمین اشاره نمود.

ایران جیب

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar