به خطر افتادن ۱۳ میلیون شغل توسط خودروهای برقی
کارلوس تاوارز، مدیر ارشد اجرایی کمپانی خودروسازی پژو فرانسه اخیراً در گفتگویی با گزارشگر روزنامه فیگارو، یادآوری کرده که اقدامات اتحادیه اروپا برای کاهش انتشار گازهای آلاینده باعث به خطر افتادن ۱۳ میلیون شغل در صنایع خودروسازی اروپا خواهد شد.
از آنجایی که در سالهای گذشته دانشمندان نهادها و سازمانهای دولتی و غیردولتی گوناگونی در جهان بارها در خصوص انتشار گازهای آلاینده و سمی به جو زمین هشدار دادهاند، کشورهای بسیاری به ویژه اعضای اتحادیه اروپا به فکر راه حل این معضل بزرگ جهانی افتاده و در تلاشند تا با مهار آلودگی هوا و همچنین تلاش برای کاهش انتشار آلایندههای سمی و خطرناک اقدامات گوناگونی را انجام دهند و در این راستا تصمیمات جدیدی را اتخاذ کنند.
اکنون اخیراً کارلوس تاوارز، مدیر ارشد اجرایی کمپانی خودروسازی پژو فرانسه در مصاحبه و گفتگویی با گزارشگر روزنامه فیگارو یادآوری کرده است که تلاشهای اتحادیه اروپا برای کاهش آلودگی هوا و برقی سازی خودروهای تولیدی، باعث خواهد شد بالغ بر ۱۳ میلیون فرصت شغلی موجود در صنایع خودروسازی اروپا از بین برود و یا به مخاطره بیفتد.
در سالهای گذشته، با توجه به توسعه و محبوبیت روزافزون خودروهای برقی، کمپانیهای خودروسازی مطرح در جهان به سمت و سوی تولید و طراحی و عرضه خودروهای برقی و الکتریکی روی آوردهاند.
بر اساس گزارش رویترز، گفتنی است که خیلی از بازارهای کشورهای اروپایی به ویژه شمال اروپا در منطقه اسکاندیناوی، از خودروهای برقی بیشتر از خودروهای بنزینی و دیزلی استقبال کردهاند و همین موضوع باعث شده است که گروههای خودروسازی توجه و تمرکز بیشتری بر روی توسعه زیرساختهای مربوط به تولید و استفاده از خودروهای برقی و الکتریکی داشته باشند.
پارلمان اروپا و کشورهای اروپایی در ماه دسامبر سال ۲۰۱۸ میلادی به توافقی دست یافتند که به واسطه آن موظف شدهاند تا سال ۲۰۳۰ میلادی، گازهای آلاینده مانند کربن دی اکسید را به میزان ۳۷.۵ درصد کاهش دهند. این در حالیست که تا سال ۲۰۲۱ میلادی، باید گازهای سمی و آلاینده منتشره به جو زمین را تا ۳۱ درصد کاهش دهند.
کارلوس تاوارز، مدیر ارشد اجرایی کمپانی خودروسازی پژو فرانسه که مدیریت انجمن تولیدکنندگان خودرو در اروپا را نیز بر عهده دارد، در گفتگویی با خبرنگار روزنامه فیگارو عنوان کرده است که این تصمیم بدون شک بر روی شرایط اشتغال زایی و فرصتهای شغلی موجود در صنایع خودروسازی تأثیرگذار خواهد بود. این بدان معناست که خیلی از کمپانیهای خودروسازی که تاکنون به ساخت خودروهای بنزینی و دیزلی اقدام کرده و همواره هم به همین کار میپردازند، دچار کاهش قابل توجهی در میزان فروش و استقبال مشتریان و در نتیجه کاهش درآمدزایی و در نهایت تعدیل نیروی انسانی خواهند شد.
وی در ادامه سخنانش همچنین یادآوری کرد که گروههای خودروسازی اروپایی باید از وابستگی خود به کارخانههای آسیایی تولید باتری بکاهند تا بتوانند به موفقیتهای بیشتری در این زمینه دست پیدا کنند.
وی تاکید کرد در صورتی که خودروسازان اروپایی نتوانند تا سالهای ۲۰۲۰، ۲۰۲۵ و ۲۰۳۰ میلادی خودروهای الکتریکی تولیدی خود را در بازارهای جهانی به فروش برسانند، دچار گرفتاریهای گوناگونی مانند پرداخت جریمههای بزرگ خواهند شد.
دیدگاه بگذارید
اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد