معرفی کارما اینویکتوس
این نسخه تولید محدود از رِوِرو از بدنه سبکوزن فیبرکربنی و ۵۴۳ اسب بخار قدرت سود میبرد.
خودروسازی کارما اتوموتیوز یکی از برندهای نهچندان مطرح در صنعت خودرو به شمار میرود که به حرکت آرام خود ادامه میدهد. این برند آمریکایی بهتازگی از خودرویی جدیدی رونمایی کرده است که مانند تمام مدلهای قبلی از همان چهره آشنای فیسکر کارما استفاده میکند. با این وجود، سازنده آن را یک نسخه عملکردبالا و متمرکزتر از سدان لوکس رِوِرو میداند.
شرکت کارما برای تمایز این خودرو از سایر محصولاتش از مواد اولیه خاصی چون فیبرکربن استفاده کرده است؛ اینویکتوس از کاپوت، سقف، طاق چرخ و در صندوق کربنی بهرهمند شده است که بههمراه مواد سبکوزن دیگر بهکاررفته در جلوپنجره، گلگیرهای جانبی، اسپیولر عقب و دیفیوزر وزن بدنه اینویکتوس را بیشازپیش کاهش دادهاند. رینگهای ۲۱ اینچی این خودرو هم از جنس آلومینیوم تهیه شدهاند تا کارما در دستیابی به هدفش موفق باشد؛ ناگفته نماند که تمام مجموعه با تکیهبر لاستیکهای عملکردبالای میشلین پایلوت اسپرت ۴S به حرکت درمیآیند.
با وجود اینکه جنس مواد بهکاررفته در تولید بدنه تغییر کرده اما ظاهرا بدنه بیرونی تقریبا بدون تغییر باقی مانده است. این مسئله درباره کابین هم صدق میکند؛ جایی که ظاهر تنها تغییر محسوس آن، طرح دوخت روی صندلیها و پنل درها با الهام از ساختمانهای مشهور شهر نیویورک است.
کارما اعلام کرده این خودرو هم مانند برادر ارزانتر و نهچندانویژه خود، از یک موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژر استفاده میکند که بههمراه دو موتور برقی دیگر قدرت موردنیاز را تولید میکند. یک بسته باتری ۲۸ کیلووات ساعتی وظیفه تامین نیروی الکتریکی خود را بر عهده دارد و به پیشرانه درونسوز کمک میکند تا رویهمرفته ۵۴۳ اسب بخار قدرت و ۷۴۵ نیوتن متر گشتاور را به چرخهای عقب منتقل کند. ناگفته نماند که این باتری نهچندان بزرگ این خودرو با هر بار شارژ کامل توان پیمایش مسافتی ۱۲۹ کیلومتری را دارد.
کارما مدعی شده که اینویکتوس برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت تنها به ۳.۹۷ ثانیه زمان نیاز دارد. این رقم برای نسخه معمولی رورو برابر ۴.۵ ثانیه اعلام شده بود. همین پیشرفت نهچندان چشمگیر نشان میدهد که کاهش وزن بیتاثیر نبوده و حتی چسببندگی خودرو را هم بهبود بخشیده است.
از دیگر بخشهای بهبودیافته این خودرو در مقایسه با رورو میتوان به سیستم تعلیق ارتقایافته بههمراه فنرهای کویلاور «اولینز» و «سوییفت» اشاره کرد. سازنده آمریکایی میگوید که فرمانپذیری اینویکتوس هم دقیقتر شده و بهواسطه ارائه چسبندگی بهتر، رفتاری قابل پیشبینیتر را به راننده خود ارائه میدهد؛ چه مسیر پیش رو هموار باشد یا پستی و بلندیهایی را سر راه راننده قرار دهد.
کارما تولید این سوپرسدان فستبک را به ۳۰ دستگاه محدود کرده و هنوز حرفی از قیمت نهایی و زمان تحویل آن نزده است. هر چند کارما دیگر با شرکت شکستخورده فیسکر ارتباطی ندارد و هماکنون بخشی از «گروه چینی وانشیانگ» محسوب میشود اما همچنان روندی کندی را طی میکند.
پدال
دیدگاه بگذارید
اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد