اجرای نهضت ساخت داخل در صنعت با جدیت پیگیری شود

یکشنبه 10 شهریور 98 ساعت 15:13
اجرای نهضت ساخت داخل در صنعت با جدیت پیگیری شود

مقیمی در مراسم تودیع و معارفه سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت آغاز نهضت ساخت داخل در صنعت و تشکیل میزهای تخصصی تعمیق ساخت داخل را از یکی از مهمترین اقدامات انجام شده عنوان کرد و خواستار پیگیری اجرای این سیاست کلیدی در سرفصل برنامه‌های معاونت امور صنایع شد.

معاون پیشین امور صنایع تشکیل اتاق فکر تولید و بهره مندی از نظرات تخصصی صاحبنظران، توسعه تعمیق ساخت داخل در صنعت، ساماندهی ثبت سفارش‌ها و مدیریت واردات، تشکیل کمیته ارزی و گمرک با هدف تسریع در تأمین مواد اولیه را ازمهمترین اقدامات انجام گرفته اعلام کرد و به سرپرست جدید معاونت امور صنایع پیشنهاد داد: آیین نامه ماده۶۱ را تا تصویب در هیات وزیران و برگزاری نشست‌های گوناگون با تشکل‌ها و فعالان بخش خصوصی را در برنامه‌های خود به جدیت دنبال کند.

در این مراسم، فرشاد مقیمی با اشاره به اینکه در وضعیت کنونی ما از مسائل اصلی تحریم عبور کرده‌ایم و باید به خودسازی بپردازیم اهم برنامه‌ها و اقدامات انجام گرفته در معاونت امور صنایع را اعلام کرد.

او به تشکیل اتاق فکر تولید و استفاده از تفکر دانشی بزرگان اشاره کرد و گفت: ساماندهی ثبت سفارش‌ها، ارتباط با تشکل‌های غیردولتی و پایش تولید از جمله برنامه‌های مؤثر در این معاونت بود که اثرات خوبی را به جا گذاشت.

مقیمی با اشاره به تصویب ۳ مصوبه در ستاد تسهیل و رفع و موانع تولید به استفاده از ظرفیت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اشاره کرد.

معاون پیشین امور صنایع به احصا ۴۳ مورد از مشکلات قانونی که مانع راه تولید بودند اشاره و یادآوری کرد: شورای اقتصادی دولت ظرفیت مناسبی را برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی فراهم کرده است که ما باید از این ظرفیت استفاده مناسب در جهت رونق تولید کنیم.

مقیمی به هماهنگی با نهادی‌های بیرون از وزارت و تشکیل شورای عالی استاندارد اشاره کرد و افزود: وزارت صنعت عنوان پرچم دار رونق تولید و نهضت ساخت داخل را دارد که با توجه به نام گذاری سال رونق تولید فعالیت‌های زیادی با این محور انجام شده است که از آن جمله می‌توانیم به برگزاری میز نخست تعمیق ساخت داخل در صنعت خودور که منجر به داخلی سازی قطعات برای خودرو شد، اشاره کنیم.

معاون پیشین امور صنایع همچنین به مدیریت عرضه و تقاضا و ساماندهی بازار محصولات پتروشیمی را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و گفت: بخشی از مشکلات این حوزه در قرار گاه تولید حل شده است و با اقدامات انجام شده، اتفاقات خوبی برای بهبود شرایط صنعت پتروشیمی رخ داده است.

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش به صادقی نیارکی پیشنهاد داد: میزهای تخصصی تعمیق ساخت داخل در گروه‌های گوناگون و همچنین مقابله جدی با رانت و شفاف سازی که سبب فضای امید بخش در جامعه می‌شود را در برنامه‌های معاونت صنایع قرار دهد.

مقیمی همچنین خواست آیین نامه سیل پی گیری شود و به واحدهایی که از سیل خسارت دیده‌اند و منتظر منبع مالی هستند توجه شود.

مدیرعامل کنونی ایران خودرو پیشنهاد برگزاری شورای سیاستگذاری ریلی و خودرو و احیا واحدهای غیرفعال را به نیارکی داد.

شاتا

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar