رتبه ۲۰ ایران در سازمان بین المللی استاندارد (ISO) از بین ۱۶۵ کشور !
رییس سازمان ملی استاندارد از ارتقای رتبه ایران در سازمان بینالمللی استاندارد خبر داد و گفت: اجرای تکالیف و ماموریتهای قانونی معوقه، توقف تولید هشت خودرو، انجام آزمونهای مختلف، تولید جعبه امن نمونه برای مشتقات نفتی، کسب رتبه شفافیت در دستگاه های اجرایی و کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی رقم خورد که منجر به افزایش کیفیت خواهد شد.
مهدی اسلام پناه، رئیس سازمان استاندارد در مراسم گرامیداشت هفته استاندارد گفت: رتبه ایران در سازمان بین المللی استاندارد (ISO) از بین ۱۶۵ کشور از جایگاه ۲۶ به ۲۰ ارتقا یافته است.
اسلام پناه ادامه داد: در دوره ۳۵ ماه تحولی سازمان استاندارد دستاوردهای کمی و کیفی به نحوی تغییر یافت که جایگاه نظام استاندارد در سطح منطقه ای و بین المللی تغییر کرد.
وی اظهار کرد: مهمترین اقدامات دوره تحولی شامل تاکید و اهتمام به جوانگرایی و چرخش نخبگانی، ارتقای جایگاه زنان، هوشمندسازی و ارتقای شفافیت با حذف امضاهای طلایی و سامانه محوری، تاکید بر حکمرانی عالمانه و حقوق عامه، ارتقای چشمگیر جایگاه سازمان استاندارد و عضویت در ۷۰۲ کمیته تخصصی است.
رئیس سازمان استاندارد گفت: ثبت ۶۵ هزار و ۶۹۵ رای در استانداردهای بین المللی اتفاق افتاده است و تلاش برای عضویت در مجامع بین المللی که از فرایندهای سخت بود محقق شد که بدون شک زحمات شبانه روزی همکاران بوده است.
وی با اشاره به جهانی شدن امضای ایرانی و همترازی ها استاندارد ایران در عرصه بین المللی گفت: از افتخارات سازمان استاندارد اجباری کردن استانداردها بود که در همین راستا استانداردهای پوشاک، نوشت افزار و کاغذ کتاب درسی به روز رسانی شد.
اسلام پناه خاطرنشان کرد: همچنین اجرای تکالیف و ماموریتهای قانونی معوقه، توقف تولید هشت خودرو، انجام آزمونهای مختلف، تولید جعبه امن نمونه برای مشتقات نفتی، کسب رتبه شفافیت در دستگاه های اجرایی و کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی رقم خورد که منجر به افزایش کیفیت مردم خواهد شد.
وی با بیان اینکه اقدامات تحولی در سازمان استاندارد منحصر به فرد بوده است گفت: این برنامه ها با حداقل نیروی انسانی و بودجه سازمانی بوده است. که نیت ما در سازمان پشتیبانی حقوقی از مدیران کیفیت کنترل و خانواده استاندارد است.
رئیس سازمان استاندارد با تاکید بر اینکه افزایش کیفیت و استانداردسازی بدون بخش خصوصی محقق نمیشود گفت: استانداردسازی بدون همکاری تشکل ها، نخبگان و اتاقهای بازرگانی از مرحله نظارت تا فرهنگسازی امکان پذیر نخواهد بود. با شکل گیری تشکل ها و انجمن ها شاهد ارتقای کیفیت خواهیم بود.
وی از دولت چهاردهم درخواست کرد تا در جهت قانون تقویت و توسعه استاندارد یاری کرده و در تامین نیروی نخبه، بودجه سازمانی و تجهیز ازمایشگاهها حمایت کند تا استانداردسازی و کیفی سازی به طور کامل محقق شود.
ایلنا
دیدگاه بگذارید
اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد