اعلام شرایط مزایده خودروهای وارداتی رسوبی در بنادر / مهر ۱۴۰۲

بروزرسانی در: شنبه 22 مهر 02 ساعت 15:45
اعلام شرایط مزایده خودروهای وارداتی رسوبی در بنادر / مهر 1402

بروزرسانی ۲۲ مهر ۱۴۰۲: سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی شرایط فروش خودروهای در اختیار خود را برای عرضه در مزایده‌های سراسری و فوق العاده اعلام کرد.

به نقل از سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، پیرو دستور معاون اول رئیس جمهور مبنی بر تسریع در تعیین تکلیف کالاهای متروکه در بنادر و گمرکات استان هرمزگان، سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با همکاری و هماهنگی دستگاه‌های ذی ربط، در نظر دارد یک‌هزار و ۳۸ دستگاه خودروی سواری، سنگین، ماشین آلات راهسازی را در مزایده های فوق العاده ۵۸۰ مخصوص هرمزگان و مزایده سراسری الکترونیکی فوق العاده ۵۸۱ وسایل نقلیه را به فروش برساند.

بر اساس اطلاعات جدول زمان بندی، علاقه‌مندان می‌توانند با دریافت اطلاعات مزایده از طریق سامانه ستاد تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) یا تارنمای سازمان اموال تملیکی،‌ مورخ ۲۴ مهر از خودروهای عرضه شده بازدید به عمل آورده و پیشنهادهای قیمتی خود را در سامانه مذکور ثبت کنند.

متقاضیان برای خرید خودروهای عرضه شده می توانند «شرایط شرکت در مزایده» و «شرایط خودروهای عرضه شده» را در سایت www.tamliki.ir مشاهده کنند.

بروزرسانی شهریور ۱۴۰۲: معاون اول رئیس دولت طی بازدیدی که از بندرهای شهید رجایی و باهنر داشت، دستور تخلیه هرچه سریع‌تر این خودروهای رسوب‌شده را صادر کرد. اما جه خودروهایی به مزایده گذاشته می‌شود؟

حدود یک هفته از بازدید محمد مخبر، معاون اول رئیس دولت، از بندرهای شهید رجایی و باهنر می‌گذرد. طی این بازدید، مخبر دستور تخلیه هرچه سریع‌تر این بندرها را صادر کرد. به باور او، پیش از آغاز مرتب ثبت سفارش خودرو و واردات گسترده، باید خودورهای متروکه‌ای که از سال ۱۳۹۷ و پس از توقف واردات، امکان ترخیص از گمرک را نداشتند، تخلیه شده تا اندکی از نیاز بازار کاسته شود و فضای بندرها جهت واردات خودرو آزاد شود.

مخبر جهت ترخیص خودرو از بندرها ضرب‌الاجل یک ماهه تعیین کرده و براساس آن، طی یک ماه آینده مزایده خودروهای وارداتی باید انجام بگیرد. باید توجه داشت که این مزایده فوق‌العاده، کلیه خودروهای سبک و سنگین موجود را شامل خواهد شد.

کدام خودروها در مزایده حضور خواهند داشت؟
مسئولان اموال تملیکی وظیفه برگزاری این مزایده فوق‌العاده را برعهده دارند.

بر این اساس عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در گفتگو با تجارت‌نیوز اظهار کرد: از لحاظ نوع خودروهای متروکه موجود در گمرکات کشور، خودروهای راه‌سازی، سنگین و خودروهای سواری سبک را شامل می‌شود. به دلیل اینکه این خودروها متروکه هستند، تعدادی خودروی قاچاق نیز میان آن‌ها پیدا می‌شود.

وی ادامه داد: تعداد این خودروها هر لحظه ممکن است کاهش یا افزایش یابد. چراکه به دلیل فرصت داده شده جهت اعلام متروکه شدن این خودروها، هر لحظه امکان مراجعه مالکین آن‌ها و درخواست خودروی موردنظر را خواهند داشت. بنابراین آمار اعلامی، به‌صورت تقریبی است. نزدیک به پنج هزار خودروی سواری، حدود ۱۵۰۰ دستگاه خودروی سنگین اعم از کامیون‌ها و تعدادی اندکی خودروهای راه‌سازی در مجموع وجود دارد. البته غیر از این، احتمال دارد تعدادی از خودروهایی که تصمیم به عرضه آن‌ها داریم، قادر به گرفتن مجوز استاندارد نباشند و عرضه آن‌ها متوقف شود.

وی در رابطه با خودروهای موجود در استان هرمزگان گفت: مواردی که در استان هرمزگان وجود دارد، مجوزهای آن‌ها عمدتاً صادر شده و مزایده خودروهای وارداتی برای این تعداد در مهرماه برگزار خواهد شد. برای خودروهای متروکه سایر استان‌های کشور که مجوز استاندارد آن‌ها صادر نشده نیز درحال پیگیری هستیم و با صدور مجوزهای مربوطه، مزایده آن‌ها نیز انجام خواهد گرفت.

تجارت‌نیوز

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar