آشنایی با ردیاب بیسیم، ویژگی و مزایای آن
یکی از وسایلی که امروزه از ارزش بالایی برخوردارند، خودروها هستند که همواره صاحبان آنها نگران امنیتشان بودهاند. بهخصوص امروزه که سارقان از ترفندهای جدید و پیشرفته جهت سرقت خودروها استفاده میکنند و همین امر موجب شده تا دیگر استفاده از قفل فرمان و یا قفل پدال راهحلی مناسب برای پیشگیری از سرقت نباشد.
با پیشرفت تکنولوژی در دنیای مدرن، هم شرکتهای حملونقل و هم افراد از ابزار ضدسرقت جدید و ایمنی به نام ردیاب استفاده میکنند. البته بسیاری از مردم هنگام خرید این ردیابهای GPS خودرو دچار سردرگمی میشوند زیرا هم در انتخاب نوع جی پی اس (سیمی یا بیسیم بودن آن) مردد هستند و هم از مزایای آنها اطلاع ندارند.
به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا در این مطلب علاوه بر نگاهی گذرا بر انواع ردیاب، با ردیاب بیسیم و ویژگی و مزایای آن بیشتر آشنا شویم تا بتوانید بهراحتی برای خرید بهترین ردیاب آهنربایی اقدام کنید. با ما در وایزر همراه باشید.
ردیاب جی پی اس چیست و چگونه کار میکند؟
پیش از آن که با ردیاب بیسیم و ویژگی و مزایای آن آشنا شویم، بهتر است که مختصری در مورد ردیابهای جی پی اس صحبت کنیم تا با اساس کار این تکنولوژی آشنا شویم.
دستگاه ردیاب GPS یک ابزار کوچک و قابلحمل است که به کاربران و مدیران ناوگان امکان نظارت و ردیابی موقعیت وسیلهای را میدهد که روی آن نصب شده است. برای مثال، اگر روی خودرو ردیاب جی پی اس نصب کنید، میتوانید موقعیت آن را در هر لحظه مشاهده کنید.
اگرچه دستگاههای ردیابی شبیه به سیستمهای ناوبری یا رهیاب خودرو هستند، اما چند تفاوت کلیدی با رهیابها دارند. سیستمهای ناوبری GPS موقعیت مکانی رانندگان را بر نقشه دیجیتال نشان میدهند و سپس مسیرهای مناسب را برای رسیدن به نقطه تعیینشده ارائه میدهند و ویژگی ضدسرقت ندارند.
اما ردیابهای جی پی اس از فناوری موقعیتیابی جهانی برای ردیابی موقعیت فعلی خودرو و تاریخچه سفر استفاده میکنند. سپس دادههای GPS به رایانه، تلفن هوشمند یا تبلت ارسال میشوند. ردیابهای GPS ویژگی ضدسرقت دارند.
نحوه کار ردیابهای جی پی اس به این صورت است که با نصب دستگاه جی پی اس روی وسیله موردنظر (مانند خودرو)، ردیاب به ماهوارههای موجود در اطراف زمین متصل میشود و اطلاعات دقیق از موقعیت وسیله را به صاحب آن ارسال میکند.
موقعیتیابی مکانی تنها یکی از قابلیتهای ردیاب جی پی اس است. تعریف محدودیت سرعت و محدودیت جغرافیایی، برقراری ارتباط صوتی با فضای داخل خودرو، کنترل سرعت و نظارت بر رفتار راننده از جمله قابلیتهای ردیاب جی پی اس است.
آشنایی با انواع ردیاب جی پی اس
در حال حاضر و در بازار فعلی ردیابهای GPS خودرو، انواع مختلف جی پی اس وجود دارد که هریک عملکردی منحصربهفرد دارند؛ اما بهطور کلی دستگاههای موقعیتیابی GPS خودرو به دو نوع تقسیم میشوند:
- ردیاب سیمی خودرو
- ردیاب بیسیم خودرو
همانطور که از نام این دو ردیاب مشخص است، تفاوت آنها در نحوه اتصال و منبع تغذیه آنها است. ردیابهای سیمی بهکمک سیم به سیستم برق خودرو متصل میشوند، در حالی که ردیابهای بیسیم بهکمک آهنربا در داخل خودرو نصب میشوند.
از نظر کارکرد، هر دو نوع ردیاب دقت بالایی دارند. از آنجایی که موضوع این مقاله در رابطه با ردیاب بیسیم و ویژگی و مزایای آن است، در ادامه با این نوع ردیاب بیشتر آشنا میشویم.
ردیاب بیسیم چیست؟
ردیاب جی پی اس بیسیم که با نام ردیاب مغناطیسی، ردیاب آهنربایی و ردیاب وایرلس نیز شناخته میشود، یکی از انواع ردیاب خودرو است که بدون هیچگونه سیم خارجی کار ردیابی را انجام میدهد. منبع تغذیه این نوع ردیاب باتری است و نصب آن بدون نیاز به سیمکشی داخلی انجام میشود.
عمر باتری ردیابهای بیسیم بر اساس فرکانس موقعیتیابی تعیین میشود؛ هرچه فرکانس موقعیتیابی بالاتر باشد، عمر باتری کوتاهتر خواهد بود. باتری ردیاب بیسیم GPS بهطور کلی در حالت آمادهبهکار ۲ تا ۳ سال عمر دارد.
باتری ردیابهای بیسیم از نوع شارژی است و نیاز است تا بهطور میانگین هر ۱۵ روز یکبار شارژ باتری انجام شود. در صورتی که شارژ باتری تمام شود، بلافاصله دستگاه ردیاب هشداری از طریق پیامک به صاحب خودرو ارسال میکند تا اعلام کند که باتری باید مجدداً شارژ شود.
ردیاب مغناطیسی به کمک قطعه آهنربایی به قسمت فلزی خودرو متصل میشوند؛ این آهنربا از نوع آهنربای بسیار قوی است و به همین دلیل هنگام حرکت خودرو، از محل اتصال جدا نمیشود. در ادامه با ویژگی و مزایای ردیابهای بیسیم بیشتر آشنا خواهیم شد.
نحوه موقعیتیابی ردیاب بیسیم
ردیابهای بیسیم موقعیت وسیله نقلیه را به دو صورت نشان میدهند:
- موقعیتیابی آنلاین: در این صورت موقعیت خودرو با اتصال به اینترنت و بهصورت آنلاین و لحظهای قابلمشاهده است.
- موقعیتیابی آفلاین: در این روش ردیاب اطلاعات را ذخیره میکند و سپس در زمانهایی که از پیش تعیین شده، دادهها را به صاحب خودرو یا مدیر ناوگان ارسال میکند.
مزایای جی پی اس بیسیم
مهمترین مزیت جی پی اسها، چه جی پی اس سیمی و چه جی پی اس بدون سیم، ویژگی ضدسرقت آن و افزایش امنیت خودرو است. اما مهمترین مزایای جی پی اس بیسیم عبارت است از:
- ۱. برای نصب جی پی اس بیسیم نیازی به حضور نصاب نیست
از آن جایی که جی پی اسهای بیسیم بدون نیاز به سیمکشی هستند و فقط با استفاده از آهنربا متصل میشوند، برای نصب آنها بر خلاف جی پی اسهای سیمی نیازی به کمک گرفتن از نصاب نیست. راحتی نصب یکی از مهمترین مزایای جی پی اس بیسیم است.
- ابعاد کوچک و پنهان بودن از دید سارق
یکی دیگر از مهمترین مزایای جی پی اسهای بیسیم، ابعاد کوچک آنها است. ردیابهای آهنربایی دستگاههای کوچک و قابلحملی هستند که به دلیل ابعاد کوچک آنها، میتوان در هر جایی از وسیله نقلیه بهدور از چشم سارقین آنها را نصب کرد.
- قابلیت ردیابی همه چیز با استفاده از ردیاب بیسیم وجود دارد
برخلاف جیپیاس سیمی، با استفاده از ردیاب بیسیم میتوانید هر چیزی مانند جواهرات، کیف، حیوانات خانگی و غیره را ردیابی کنید. همچنین میتوانید با کمک دستگاه ردیاب وایرلس سالمندان و کودکان را نیز ردیابی کنید.
در GPS سیمی، شما تنها میتوانید وسایلی را ردیابی کنید که دارای منبع تغذیه برق هستند؛ به این ترتیب با استفاده از ردیاب سیمی نمیتوانید چیزی را بهجز وسایل نقلیه خود مانند ماشین و اسکوتر برقی ردیابی کنید.
- افزایش امنیت وسایل
برای یک صاحب ناوگان، بسیار مهم است که کالاها بهموقع به مشتریان تحویل داده شوند. به همین دلیل استفاده از ردیاب برای شرکتهای حملونقل اهمیت بالایی دارد.
شاید بگویید که این کار میتواند با استفاده از جی پی اس سیمی هم انجام شود؛ اما استفاده از جی پی اس سیمی فقط برای خود وسیله نقلیه امکانپذیر است، نه محمولهها!
برای مثال، تصور کنید که یک ماشین حمل پول نیاز به ایمنی بیشتر حین حمل بستههای پول دارد. آیا ردیاب سیمی را میتوان در تمام کیسههای پول قرار داد تا در صورت سرقت بتوان سارق را موقعیتیابی کرد؟
مسلماً خیر! ردیاب GPS بیسیم را در داخل بستهها نیز میتوان قرار داد. بنابراین، یک دستگاه جی پی اس بیسیم نه تنها وسیله نقلیه شما را ردیابی میکند بلکه داراییهای داخل وسیله نقلیه را نیز ایمن میکند.
ویژگی ردیاب بیسیم خوب
اکنون که با مزایای جی پی اس آهنربایی آشنا شدید، اگر تصمیم به خرید بهترین ردیاب بیسیم گرفتهاید، ویژگیهای زیر را در نظر داشته باشید:
- ردیاب از کیفیت ساخت بالایی برخوردار باشد؛
- قابلیت کار با تمام اپراتورهای تلفن همراه را داشته باشد؛
- در برابر گرما و داغ شدن مقاوم باشد؛
- در برابر گردوخاک و رطوبت مقاومت داشته باشد؛
- قابلیت برقراری ارتباط صوتی با فضای داخل وسیله نقلیه را داشته باشد؛
- باتری از کیفیت بالایی برخوردار باشد؛
- گارانتی و پشتیبانی مناسبی داشته باشد.
برای خرید ردیاب بیسیم، حتماً برندهای باکیفیت را انتخاب کنید زیرا خرید ردیاب ارزان و بیکیفیت ممکن است در زمان سرقت بهدلیل اختلال عملکرد، کارایی نداشته باشد و نتوانید از سرقت خودرو یا سایر وسایل خود جلوگیری کنید.
سخن پایانی
در این مطلب سعی داشتیم تا راهنمای کاملی از ردیاب بیسیم و ویژگی و مزایای آن ارائه کنیم. راحتی نصب، قدرت بالا در موقعیتیابی و ابعاد کوچک از مزایا و ویژگیهای ردیابهای آهنربایی هستند. در صورتیکه قصد خرید بهترین ردیاب را دارید، پیشنهاد میکنیم که ردیابهای بیسیم وایزر را انتخاب کنید.
تیم وایزر تولیدکننده هریک از ردیابهای F150، ردیاب B60 و همینطور ردیاب جی پی اس f100 بوده که با مراجعه به وبسایت این مجموعه (www.wizerco.com) میتوانید علاوه بر آشنایی با ویژگیها و کاربردهای هریک از ردیابهای نامبردهشده، از قیمت ردیاب خودرو وایزر نیز اطلاعات لازم را به دست آورید. گروه وایزر با ارائه محصولات باکیفیت و پشتیبانی حرفهای، آماده ارائه خدمات به شما عزیزان است.
دیدگاه بگذارید
اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد