۱۲ قطعه از ۳۵ قطعه به تولید انبوه رسید
طبق اعلام مدیرکل دفتر حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت، ۱۲ قطعه از ۳۵ قطعه میز اول ساخت داخل در صنعت خودرو، به تولید انبوه رسیده و ۲۳ قطعه تا پایان سال وارد چرخه تولید انبوه خواهد شد.
سیدرضا مفیدی در "دومین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو" اظهار کرد: ایجاد سامانه توانیران برای پیگیری ساخت داخل یک ابتکار بوده است تا سرمایهگذاران به سمت اطلاعات درست هدایت شوند.
وی افزود: همافزایی و تأمین نیاز از طریق محصولات داخلی، تشکیل نشستهای هیات نظارت، اطلاع رسانی و تدوین آییننامههای قانونی در راستای ساخت داخل انجام شده است. بررسی و پاسخگویی به استعلام سازمانها و شرکتها در مورد اقلام قابل تولید در داخل و حذف ثبت سفارش کالای خارجی از اهم اقدامات در راستای تعمیق ساخت داخل بوده است.
مدیرکل دفتر حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) تصریح کرد: ۲۲۳ شرکت در نمایشگاه اول ساخت داخل حضور داشتند که بیشترین شرکتکنندهها از مخابرات و خودروسازی و صنایع کوچک بودند. همچنین شمار نیازمندیهای اعلام شده برای حضور در نمایشگاه بالغ بر ۲۰۰۰ قطعه بوده است.
وی ادامه داد: ارزش ریالی قراردادهای میز اول ساخت داخل ۷۴۰ میلیارد تومان و میزان کاهش ارزبری بالغ بر ۸۵ میلیون یورو بوده است. در میز اول، ۳۵ شرکت سازنده تولید ۳۲ قطعه را بر عهده گرفتند. ۱۲ قطعه از ۳۵ قطعه میز اول ساخت داخل به تولید انبوه رسیده و ۲۳ قطعه تا پایان سال وارد چرخه تولید انبوه خواهد شد.
مفیدی با ذکر اینکه سرمایهگذاری کم و متوسط برای داخلیسازی قطعات راهبردی خودرو از ویژگیهای میز دوم تعمیق ساخت داخل صنعت خودرو است، عنوان کرد: در میز دوم خواستیم محصول قطعهسازان کوچک و متوسط را تحت پوشش قرار دهیم. همچنین در میز دوم برای داخلیسازی ۴۲ قطعه با ۳۶ قطعهساز قرارداد بسته شد.
امروز دومین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت خودرو در محل وزارت صمت با حضور وزیر صنعت، مدیران خودروساز و مدیران قطعهساز برگزار شد. در میز نخست تعمیق ساخت داخل قراردادهایی بین ساپکو، سازه گستر و مگاموتور با ۳۲ شرکت قطعهساز با هدف تولید ۳۵ قطعه برای یک سال مصرف ایران خودرو و سایپا منعقد شد.
ایسنا
دیدگاه بگذارید
اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد