ترانزیت ۱۰۶ هزار خودرو از بندرلنگه به آسیای میانه
۱۰۶ هزار و ۵۷۹ دستگاه خودرو از ابتدای سالجاری تاکنون از بندرلنگه به کشورهای آسیای میانه ترانزیت شد که در همسنجی با پارسال سه درصد افزایش نشان میدهد.
مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه گفت: هر دستگاه خودروی ترانزیتی ۲۳۰ دلار برای اقتصاد ایران ارزآوری به دنبال دارد.
قاسم عسکری روز چهارشنبه درهمین زمینه افزود: بندرلنگه چهار راهی امنی برای ترابری دریایی و زمینی ترانزیت خودرو به کشورهای آسیای میانه است که توانسته در این بخش از عملیات حمل و نقلی در سطح بنادر ایران رتبه نخست را به خود اختصاص دهد.
وی بیان داشت: استفاده از توان فنی ۲۲ شرکت کارگزار ترانزیتی و بهره گیری از موقعیت راهبردی و ایجاد زیر ساختها و روساختهای لازم در بندرلنگه، بستر مناسبی را فراهم کرده تا به ازای هر سرمایه گذاری، بیش از ۲۰ تا ۲۵ خانوار از سفره ترانزیت بهره مندشوند.
مدیر بندرلنگه اظهارداشت: این بندر به عنوان قلب تپنده ترانزیت خودرو در ایران، دارای نزدیکترین مرز دریایی به کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس و به لحاظ ترانزیت خارجی خودرو هم یکی از بنادر مهم کشور است.
عسکری ادامه داد: این جایگاه راهبردی بندرلنگه میتواند زمینه ساز رونق ترانزیت دیگر کالاها از جمله موادغذایی هم شود.
وی تفکیک اسکله تخلیه وبارگیری خودرو از دیگر کالاها، حذف زمان انتظار شناورهای ترانزیتی، ارائه خدمات شبانه روزی عملیاتهای دریایی و بندری، افزایش پسکرانه ها، کاهش تشریفات اداری و بهره برداری از سکوی ویژه بارگیری خودرو را عامل اصلی رونق فعالیتهای ترانزیتی در بندرلنگه عنوان کرد.
عسکری یادآوری کرد: بهره گیری بندرلنگه از نیروی انسانی جوان، متخصص وکارآمد موجب شده تا به منظور برآورده کردن تقاضای مشتریان و ذی نفعان بندری از امکانات، تجهیزات، تاسیسات، اراضی و تجهیزات بندری،
انبارها، تمامی زیربناها و زیر ساختها و روساختهای موجود، استفاده بهینه انجام گیرد.
بندر لنگه به عنوان اصلیترین بندرهای فعال در غرب هرمزگان، علاوه بر ترانزیت کالا، فعالیتهای صادراتی، وارداتی و کاپوتاژ (حمل کالا بین بندرهای داخلی) را هم پشتیبانی میکند.
شهرستان بندرلنگه پس از بندرشهید رجایی و باهنر سومین بندر تجاری با پیشینه تاریخی بالا در ۲۴۰ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد.
ایرنا
دیدگاه بگذارید
اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد