تویوتا کرولا مدل ۲۰۱۴-۲۰۱۶

بروزرسانی در: پنج شنبه 12 بهمن 02 ساعت 13:06
تویوتا کرولا مدل 2014-2016

بررسی تویوتا کرولا مدل ۲۰۱۴-۲۰۱۶

تویوتا کرولا به عنوان یک خودروی اقتصادی و کوچک شهری و همچنین پرفروش ترین خودروی جهان طی دهه های اخیر در یازدهمین نسل خود در سال ۲۰۱۳ تولید شد و در مدلهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ به بازارهای جهانی عرضه شد که در بازاهای ژاپن و آمریکای شمالی چهره متفاوتی نسبت به بازارهای بین المللی و خاور میانه دارد. همزمان با عرضه کرولا در بازارهای جهانی، ایرتویا واردات نسل جدید کرولا را در سال ۲۰۱۴ بر عهده گرفت که در مدلهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ و تعداد انگشت شماری با مدل ۲۰۱۷ در بازار ایران موجود است. کرولا ۲۰۱۴-۲۰۱۶ در دو تیپ اصلی XLI و GLI عرضه شده است که تیپ GLI فول که نسخه فول آپشن محسوب میشود مواردی نظیر تهویه اتوماتیک، سانروف، استارت دکمه‌ای و روکش چرم فرمان را اضافه تر از تیپ XLI دارد.

تویوتا کرولا خودرویی است که با شنیدن نام آن به یاد کیفیت، سواری نرم،  استهلاک پایین، اقتصادی بودن، کم دردسر بودن و قیمت مناسب می افتید که همه این موارد به جز قیمت آن در ایران در رابطه با این نسل کرولا نیز صدق میکند و باعث میشود کرولا انتخاب اول کسانی باشد که به دنبال یک خودروی خانوادگی راحت و کم دردسر و بدون هرگونه زرق و برقی هستند. هر چند که کرولا امکانات رفاهی و ایمنیش مطابق معمول چنگی به دل نمیزند و حتی در سال ۲۰۱۴ بر خلاف تمامی رقبایش همچنان با ۲ ایربگ عرضه شده است اما طراحی به روز و قابل قبولی پیدا کرده است و از آن طراحی به اصطلاح پیرمردی نسل قبل بسیار فاصله گرفته است و اوضاعش از برخی رقبایش نیز حتی بهتر است.

تویوتا کرولا اگر چه در بازار جهانی خودرویی اقتصادی و بادوام است و در بسیاری از کشورهای خاورمیانه به عنوان تاکسی از آن استفاده میشود اما در ایران با این قیمتها که برای این خودرو اعلام میشود از نظر قیمتی خودرویی غیر اقتصادی به شمار میرود و بواسطه قیمت غیر منطقی آن بازار خرید و فروشش نسبت به رقبایی نظیر النترا و سراتو ضعیف تر است. کرولا باید به مصاف رقبایی نظیر هیوندای النترا ، کیا سراتو و مزدا ۳ نیو برود که از نظر کیفیت ساخت، جاداری کابین، دوام و استهلاک نسبت به رقبایش برتری دارد.

در بخش نمای ظاهری در نمای جلو شاهد چراغهای کشیده و کروم کاری جلو پنجره هستیم که جلوه خوبی به آن داده است و نسبت به رقبای خودش اوضاع خوبی دارد. نمای جانبی کرولا نسبتا ساده طراحی شده است و در نسخه های GLI دارای رینگ ۱۶ اینچی و در نسخه های XLI دارای رینگ ۱۵ اینچی می باشد که باتوجه به فاق لاستیک خوبی که دارد سواری نرمی ارائه میدهد. در نمای عقب نیز از جذابیت بصری کمتری نسبت به برخی رقبای خودش برخوردار است اما قابل قبول ارزیابی میشود.

در بخش نمای داخلی نیز از ترکیب رنگ کرم و مشکی استفاده شده است که طراحی آن ساده اما شکیل است.صندلی های کرولا برای مسافرتهای طولانی مدت راحت نیستند و دربرگیرندگی خوبی ندارند ولی برای استفاده های شهری مناسب ارزیابی میشود. ردیف عقب نیز فضای بسیار خوبی برای پا و سر دارد و افراد قد بلند نیز در ردیف عقب نیز مشکل خاصی نخواهند داشت که از این نظر نسبت به رقبایش نظیر سراتو، النترا و مزدا ۳ برتری محسوسی دارد. خوشبختانه در رودری های ردیف جلو و عقب از پد نرم استفاده شده است که کمی احساس کیفیت را القا میکند. فرمان تویوتا کرولا بسیار نرم است که برای استفاده شهری بسیار مناسب و راحت است اما برای مسافرت یا سرعتهای بالا این نرمی فراوان میتواند خطر‌آفرین باشد.

در بخش امکانات رفاهی اوضاع نسخه GLI فول آپشن به طرز محسوسی بهتر از نسخه XLI است و از جمله امکانات نسخه GLI فول آپشن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

سیستم صوتی با قابلیت پخش CD و ورودی های USB - مجهز به ۶ بلندگو - بلوتوث - مانیتور ۷ اینچی وسط داشبورد - صفحه نمایش ۳.۵ اینچی روی صفحه کیلومتر (مابین سرعت و دور موتور) - فرمان تلسکوپی - روکش چرمی غربیلک فرمان - کیلس استارتر - چراغ های نمایش حین ورود به خودرو (چراغ سقفی و دور مغزی سوئیچ) - کنترل های صفحه نمایش بر روی فرمان - سنسور پارک عقب و جلو - کروز کنترل - صندلی عقب با قابلیت تاشو و قابلیت دسترسی به صندوق - آینه داخل با امکان تنظیم نور متناسب با شب و روز - سیستم تهویه خودکار - دستگیره درب داخل اتاق همرنگ با رنگ رو ردی - چراغ سقفی با جعبه نگهدارنده لوازم - دارای جا لیوانی جلو با حلقه استیل - زیر بازویی عقب با جا لیوانی و درب استیل - صفحه کیلومتر اپتیترون - آینه های بغل برقی و همرنگ با بدنه و با قابلیت جمع شوندگی - مه شکن عقب - چراغ های روشنایی در روز (DRL) - چراغ های جلو از نوع LED - تنظیم خودکار ارتفاع چراغ های جلو - سپرهای همرنگ با بدنه - جلو پنجره مشکی با نوار کرومی - دستگیره های همرنگ با بدنه - درب صندوق عقب با زه استیل - سانروف - رینگ اسپرت ۱۶ اینچی به جای ۱۵ اینچی.

نسل جدید تویوتا کرولا به جای پیشرانه ۱.۸ لیتری نسل قبل از پیشرانه قدرتمندتر ۲ لیتری ۴ سیلندر و ۱۶ سوپاپ بهره میبرد که قادر به تولید ۱۴۳ اسب بخار قدرت و ۱۸۷ نیوتن متر گشتاور است و این نیرو را از طریق یک گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک به چرخهای جلو منتقل میکند که انتظار این را داشتیم حداقل در سال ۲۰۱۴ و در نسل جدیدش از گیربکس ۵ یا ۶ سرعته تیپ‌ترونیک بهره میبرد. البته از حق نگذریم عملکرد گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک کرولا خوب است، تعویض دنده ها نرم انجام میشود و هماهنگی خوبی نیز با موتور دارد اما همین ۴ سرعته بودن باعث راندمان کمتر و مصرف سوخت نسبتا بیشتری خواهد بود چرا که تقریبا میتوان گفت تمامی رقبای هم رده کرولا و حتی ارزان تر از کرولا از گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک تیپ‌ترونیک بهره میبرند. شایان ذکر است گیربکس کرولا صرفا در برخی مدلهای ۲۰۱۶، چهار سرعته اتوماتیک تیپ‌ترونیک است و در سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ تیپ‌ترونیک ندارد.

تویوتا کرولا طبق عدد اعلامی کاتالوگ قادر است در عرض ۱۰.۵ ثانیه از صفر به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد که البته در شهری مثل تهران این عدد در حدود ۱۱ الی ۱۱.۵ ثانیه می باشد که برای جثه ۱۳۰۰ کیلوگرمی کرولا چندان بد نیست و البته خوب هم نیست! باک کرولا ۲۰۱۴-۲۰۱۶ معادل ۵۵ لیتر گنجایش دارد و مصرف ترکیبی آن ۷.۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده است که در عمل بین  تا ۸ تا ۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر بسته به نوع رانندگی می باشد.

طول، عرض و ارتفاع کرولا به ترتیب ۴,۶۲۰ میلیمتر، ۱,۷۷۵ میلیمتر و ۱۴۶۰ میلیمتر و فاصله محوری آن ۲.۷ متر است که نسبت به نسل قبلی ۱۰ سانتی متر افزایش یافته است و فضای کابین جادارتری نسبت به رقبای خودش دارد و نیازهای یک خانواده ۴ نفره و بعضا ۵ نفره را به خوبی برآورده میکند.

تویوتا کرولا از نظر دوام فنی و کم‌استهلاکی یک سر و گردن از رقبای خودش بالاتر است و به بنزین نیز حساسیت خاصی ندارد و همینطور سیستم تعلیق نرمتری دارد اما از نظر امکانات رفاهی نسبت به رقبای خودش بسیار ضعیف تر است و در بحث هندلینگ نیز به پای مزدا ۳ نیو نمیرسد.

به طور خلاصه از مزایای تویوتا کرولا ۲۰۱۴-۲۰۱۶ میتوان به کیفیت ساخت بالا، دوام بالا، عدم حساسیت موتور به کیفیت بنزین، سواری نرم و فضای جادار کابین اشاره کرد و از معایب و نقاط ضعف آن نیز میتوان به صندلیهای نه چندان راحت، آپشنهای رفاهی و امنیتی کم، بازار ضعیف تر از رقبا نظیر سراتو والنترا و گیربکس ۴ سرعته در این رده قیمتی نام برد.

امنيت تویوتا کرولا مدل ۲۰۱۴-۲۰۱۶

تویوتا کرولا در سال 2013 در نسخه ای که مجهز به 8 ایربگ بود موفق به کسب 5 ستاره ایمنی موسسه اروپایی یورو‌انکپ شد که نشان از امنیت بالای این خودرو دارد، البته متاسفانه نسخه های موجود در ایران 2 ایربگ هستند و احتمالا در خوشبینانه ترین حالت اگر مورد تست قرار میگرفت موفق به کسب 4 ستاره ایمنی میشد.

ارزش خريد تویوتا کرولا مدل ۲۰۱۴-۲۰۱۶

با توجه با قیمت غیر منطقی تویوتا کرولا در ایران و کمبود آپشنهای رفاهی نسبت به رقبا و از طرفی با در نظر گرفتن کیفیت ساخت و دوام بالا و کم استهلاکی این خودرو میتوان ارزش خرید متوسطی را برای این ژاپنی پرفروش در نظر گرفت. در رنج قیمتی تویوتا کرولا با توجه به قیمت غیر منطقیش حتی میتوان به سراغ یک سگمنت بالاتر رفت. به طور مثال خودروی DS5 LS یک خودروی با کیفیت و مجهز فرانسوی در این رده قیمتی و یک سگمنت بزرگتر می باشد که از لحاظ اقتصادی بودن نقطه مقابل تویوتاست و نسبتا لوکس به حساب می آید. یا مثلا هیوندای سوناتا LF که در یک سگمنت بزرگتر می باشد را میتوان با بودجه تقریبا مشابه نسبت به تویوتا کرولا خریداری کرد که علاوه بر فضای کابین بزرگتر، امکانات فراوانی را نیز در اختیارتان قرار میدهد و همچنین در کل استهلاک هیوندای سوناتا LF نیز نسبتا پایین است.

10
0 5.5

رقبای تویوتا کرولا مدل ۲۰۱۴-۲۰۱۶

از جدی ترین رقبای تویوتا کرولا 2014-2016 میتوان به هیوندای النترا 2016 و نسل بعدش یعنی النترا 2017-2018 و همچنین کیا سراتو 2016 و فیس لیفتش یعنی سراتو 2017-2018 اشاره کرد که تقریبا میتوان گفت با بودجه یکسان، خودروهای کره ای رقیب را میتوانید با مدلِ 2 سال جدیدتر نسبت به کرولا خریداری کنید و علاوه بر آن امکانات رفاهی و امنیتی بیشتری نیز دریافت کنید و همچنین هنگام فروش خودروی خود با سرعت بیشتری آن را به پول نقد تبدیل کنید البته باید قید سواری نرم تر را هم بزنید! در این رده قیمتی میتوانید به سراغ نسخه های صفرکیلومتر  سراتو آپشنال یا در حد صفر مزدا 3 نیو نیز بروید که انتخاب مناسبی برای کسانی است که حوصله برخی دردسرهای خودروهای کارکرده را ندارند و به دنبال یک خودروی با قابلیتهای اسپرتی بیشتر هستند.


مشخصات فنی تویوتا کرولا مدل ۲۰۱۴-۲۰۱۶

نام لاتین خودرو Toyota Corolla
کلاس بدنه سدان
سگمنت جهانی C
کشور سازنده ژاپن
سال طراحی 2013
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده ایرتویا
حجم موتور 2000 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 4 سرعته اتوماتیک
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 16
قدرت 143 اسب بخار در 6200 دور بر دقيقه
گشتاور 187 نيوتن متر در 3600 دور بر دقيقه
حداکثر سرعت 195 کيلومتر بر ساعت
شتاب 0-100 10.5 ثانيه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی تزریق غیرمستقیم
سیستم تعلیق جلو تعلیق مستقل از نوع مک فرسون و موجگیر
سیستم تعلیق عقب تعلیق یکپارچه از نوع میله پیچشی و موجگیر
نوع فرمان برقی/ حساس به سرعت
طول 4620 میلیمتر
عرض 1775 میلیمتر
ارتفاع 1460 میلیمتر
فاصله محوری 2700 میلیمتر
وزن 1295 کیلوگرم
حجم صندوق 452 ليتر
رینگ و لاستیک جلو 205/55R16
رینگ و لاستیک عقب 205/55R16
مصرف سوخت ترکیبی 7.7 لیتر در صد کیلومتر
حجم باک 55 لیتر
استاندارد آلایندگی يورو 5
ستاره ایمنی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ
سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا 6 اسپیکر - مانیتور 7 اینچی- Bluetooth - USB - CD - AUX
غربیلک فرمان روکش چرم - دکمه‌های کنترلی
سیستم صندلی های جلو روکش پارچه-صندلی‌ راننده 6 حالته دستی - سرنشین جلو 4 حالته دستی
سیستم صندلی های عقب روکش پارچه-تاشو دوتکه-دسترسی به صندوق
سیستم روشنایی جلو LED پروژکتور-دی‌لایت-ارتفاع نور اتوماتیک - چراغ مه‌شکن
سیستم روشنایی عقب چراغ مه‌شکن
سیستمهای کمکی راننده کروز کنترل-سنسور جلو و عقب-دوربین عقب
سیستم آینه ها آینه جانبی تاشو برقی
سیستم شیشه ها برقی
سیستهای سقف سانروف
کیسه های هوا 2 عدد - راننده و سرنشین جلو
سیستم های امنیتی و حفاظتی سیستم کلید هوشمند ضد سرقت - ریموت کنترل - سیستم باز و بسته شدن دربها بدون کلید - دکمه استارت خودرو
ترمزهای جلو: دیسکی خنک شونده
ترمزهای عقب دیسکی
سیستم فرمان و هدایت پذیری برقی
سیستم های ترمز و پایداری ABS - EBD - ترمز کمکی
نام لاتین خودرو Toyota Corolla
کلاس بدنه سدان
سگمنت جهانی C
کشور سازنده ژاپن
سال طراحی 2013
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده ایرتویا
حجم موتور 2000 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 4 سرعته اتوماتیک
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 16
قدرت 143 اسب بخار در 6200 دور بر دقيقه
گشتاور 187 نيوتن متر در 3600 دور بر دقيقه
حداکثر سرعت 195 کيلومتر بر ساعت
شتاب 0-100 10.5 ثانيه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی تزریق غیرمستقیم
سیستم تعلیق جلو تعلیق مستقل از نوع مک فرسون و موجگیر
سیستم تعلیق عقب تعلیق یکپارچه از نوع میله پیچشی و موجگیر
نوع فرمان برقی/ حساس به سرعت
طول 4620 میلیمتر
عرض 1775 میلیمتر
ارتفاع 1460 میلیمتر
فاصله محوری 2700 میلیمتر
وزن 1280 کیلوگرم
حجم صندوق 452 ليتر
رینگ و لاستیک جلو 195/65R15
رینگ و لاستیک عقب 195/65R15
مصرف سوخت ترکیبی 7.7 لیتر در صد کیلومتر
حجم باک 55 لیتر
استاندارد آلایندگی يورو 5
ستاره ایمنی 5 ستاره ایمنی از یورو انکپ
سیستم تهویه مطبوع دستی
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا 6 اسپیکر - مانیتور 7 اینچی-Bluetooth - USB - CD - AUX
غربیلک فرمان دکمه‌های کنترلی
سیستم صندلی های جلو روکش پارچه-پشت‌سری فعال-صندلی‌ راننده 6 حالته دستی - سرنشین جلو 4 حالته دستی
سیستم صندلی های عقب روکش پارچه-دسترسی به صندوق
سیستم روشنایی جلو هالوژن-دی‌لایت-مه‌شکن
سیستم روشنایی عقب مه‌شکن
سیستمهای کمکی راننده کروز کنترل-سنسور جلو و عقب-دوربین عقب
سیستم آینه ها آینه جانبی تاشو برقی
سیستم شیشه ها برقی
کیسه های هوا 2 عدد - راننده و سرنشین جلو
سیستم های امنیتی و حفاظتی سیستم کلید هوشمند ضد سرقت - ریموت کنترل - سیستم باز و بسته شدن دربها بدون کلید
ترمزهای جلو: دیسکی خنک شونده
ترمزهای عقب دیسکی
سیستم فرمان و هدایت پذیری برقی
سیستم های ترمز و پایداری ABS-EBD-ترمز کمکی

عکس تویوتا کرولا مدل ۲۰۱۴-۲۰۱۶

نمای داخلی تویوتا کرولا 2014-2016

نمای داخلی تویوتا کرولا 2014-2016

تویوتا کرولا 2014-2016

صفحه کیلومتر تویوتا کرولا 2014-2016

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

2 دیدگاه ها برای "تویوتا کرولا مدل ۲۰۱۴-۲۰۱۶"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
مهدی
مهمان

ای کاش واردات این خودرو تو کشور آزاد میشد و قیمت آشغال های مثل شاهین و دنا که خیلی بیشتر از ارزش شون هست شکسته میشد

حامد
مهمان

علیرغم معایبی که براش گفته. برنده تویوتا برای این ماشین مثل مهر اعتبار میمونه. اصلا نام تویوتا غیر قابل انکاره.