معایب ساندرو دنده ای و اتوماتیک (به این ۷ دلیل رنو ساندرو نخرید)
طراحی خارجی و داخلی ، نبود امکانات رفاهی ، مصرف سوخت نسبتا بالا در نمونه اتومات از معایب ساندرو می باشد.
شرکت رنو در کشور ایران همواره در طول سالها فعالیت خود، با اقبال مردم روبرو بوده است و مدلهای این کمپانی فرانسوی در بازار کشورمان، همیشه فروش خوبی داشتهاند. این موضوع را به وضوح میتوان از اولین مدلهای رنو که وارد ایران شدند تا همین اواخر که محصولات وارداتی و مونتاژی آن در ایران با استقبال خوبی مواجه شدهاند دید.
بررسی ویدیویی ساندرو استپ وی در یوتوب Z4CAR
رنو ساندرو آخرین مدل مونتاژی این کمپانی میباشد که چند سالی میشود وارد بازار ایران شده است. این خودرو روی پلت فرم تندر ۹۰ ساخته شده و دو سال پس از آن وارد بازارهای جهانی شد. در همان سال ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ که تولید ساندرو در سایتهای اصلی رنو در سراسر جهان مانند رومانی، کلمبیا، برزیل و روسیه شروع شد، قرار بود این خودرو در کنار تندر ۹۰ در ایران هم وارد خطوط تولید پارس خودرو شود، موضوعی که نهایتاً به علت تأخیر در قرارداد رنو در سال ۱۳۸۵ با تأخیر متوجه شد.
موضوع وقتی جالب میشود که بدانید این تأخیر به قدری طولانی شد که در این مدت نسل دوم این خودرو هم رونمایی شده و در کشورهای دیگر، تولید و به بازار عرضه میشود و مدلی که از سال ۲۰۱۵ تولید آن در ایران شروع شده، در واقع نسل اول رنو ساندرو است. نسل دوم این خودرو علاوه بر بهبودهایی در طراحی ظاهری، در بخش فنی هم پیشرفت زیادی داشته و پلت فرم آن تغییرات زیادی به خود دیده است. پارس خودرو به این بهانه که تولید نسل دوم ساندرو در ایران گرانتر تمام میشود، نسل اول و قدیمی آن را وارد خطوط تولید خود کرده است.
شاید ایران تنها کشوری در دنیا باشد که علاقه خاصی به تولید نسلهای قدیمی یک خودرو دارد. البته احتمالاً در این کار منفعت خوبی برای به اصطلاح خودروسازها باقی میماند و همین موجب میشود تا مردم شانس سوار شدن به خودروهای جدید و بروز دنیا را از دست بدهند. این خودرویی که به نام ساندرو در ایران این روزها به حدوداً ۶۰ میلیون تومان در بازار خرید و فروش میشود، تولید آن از سال ۲۰۱۲ در خطوط تولید مختلف رنو و داچیا متوقف شده و جای خود را به نسل جدید آن داده است. ظاهراً تنها کشور بدبخت دیگری که نسل اول ساندرو را بعد از ۲۰۱۲ تولید میکرد کلمبیا بود که خطوط تولید آن هم نهایتاً در سال ۲۰۱۵ برچیده شد. جالب است بدانید که این تعطیل شدن آخرین خط تولید نسل اول ساندرو در کلمبیا همزمان شده است با شروع تولید این نسل در کشور عزیزمان، ایران!
در این مقاله قصد داریم به ذکر ۷ نقطه ضعف این خودرو بپردازیم ، اگر دلایل ذکر شده در مقاله جزء پارامترهای اصلی شما برای خرید خودرو می باشد ، رنو ساندرو را به شما پیشنهاد نمیکنیم،در غیر این صورت رنو ساندرو را به عنوان یکی از با کیفیت ترین خودروهای این رنج قیمتی جزء گزینه های احتمالی خود برای خرید قرار دهید، در ادامه با معایب رنو ساندرو با Z4CAR همراه باشید.
امکانات رفاهی؟ بی خیال!
در این بازه قیمتی، برای خودرویی که در سالهای آخر دهه دوم قرن بیست و یکم میلادی تولید شده است، برخی امکانات رفاهی حداقلی را میتوان متصور بود، ولی در رنو ساندرو کاملاً باید بی خیال این موضوع شوید. به جز شیشهها و آینههای برقی و کنترل سیستم صوتی زیر فرمان مشابه آن چه در پژو ۲۰۶ ۱۷ سال پیش هم وجود داشت، آپشن رفاهی دیگری در این خودرو وجود ندارد. حداقل چینیها در این بخش چیزی کم نمیگذارند!
مصرف سوخت بد
نسخه اتومات رنو ساندرو خودروی بسیار پر مصرفی است. این خودرو از یک موتور ۱.۶ لیتری ۴ سیلندر بهره میبرد و در جاده تقریباً ۸.۵ لیتر و در شهر، حول و حوش ۱۱ لیتر بنزین مصرف میکند. اعدادی که برای یک خودرو ۴ سیلندر در سال ۲۰۱۸ واقعاً چیزی فراتر از یک فاجعه است و همه کسانی که این خودرو را خریداری کردهاند، از این موضوع شکایت دارند. البته پارس خودرو در کاتالوگ رنو ساندرو، مصرف سوخت ترکیبی مدل اتومات این خودرو را ۸.۳ لیتر به ازای هر صد کیلومتر اعلام کرده که در شرایط واقعی رانندگی، بدون شک بیشتر از این عدد میباشد.
شتاب نه چندان خوب
باز هم یکی از عیبهای بزرگ این خودرو متعلق به مدل اتومات ساندرو و شتاب کند آن است. موتور ۱.۶ لیتری ۴ سیلندر ساندرو با ۱۰۵ اسب بخار نیرو و ۱۴۰ نیوتن متر گشتاور ظاهراً برای این خودرو کافی نبوده و طبق اعلام پارس خودرو، رنو ساندرو صفر تا صد را در ۱۱.۵ ثانیه میتواند پر کند که البته این عدد در بهترین شرایط ثبت شده و در شرایط واقعی رانندگی، خودرو کندتر از این حرفهاست.
مدلی قدیمی با طراحی نه چندان دل چسب
همان طور که در ابتدای مطلب اشاره کردیم، رنو ساندرویی که در ایران به فروش میرسد نسل اول این خودرو است که تولید آن از شش سال پیش در سراسر دنیا متوقف شده است. در واقع شما با پرداخت شصت میلیون تومان برای نسخه اتومات، یک خودروی قدیمی با امکانات محدود و تکنولوژیهای تاریخ گذشته خریداری میکنید. طراحی بدنه این خودرو هم اصلاً جذاب و جوان پسند نیست و به قول معروف، دِمُده است!
کابین بی روح، زشت و خسته کننده
واقعاً برای یک خودرو در این رنج قیمتی، آیا نمیتوان انتظار یک صفحه نمایش و سیستم اطلاعات سرگرمی مناسب داشت؟ یعنی ساندرو در حد کوئیک و ساینا هم نیست که کابین جذاب و زیباتری دارند؟ کابین ساندرو به طور خلاصه بخواهیم بگوییم، بسیار چیپ است و طراحی زشت و بدترکیب و استفاده از پلاستیک ارزان قیمت تا جایی که چشم کار میکند، یکی از معایب بزرگ این خودرو محسوب میشود. اگر من قدرتش را داشتم، قانونی به استانداردهای ایمنی خودرو اضافه میکردم مبنی بر این که کمپانیها اجازه نداشته باشند کابین بی روح و خسته کننده برای خودروهای خود طراحی کنند؛ کابین برخی خودروها مانند ساندرو به قدری بی روح و خسته و کسل کننده است که قطعاً در رانندگی طولانی میتواند موجب خواب آلودگی راننده شده و بالطبع، خطر تصادف را افزایش خواهد داد!!!
ترمزهای عقب کاسهای
این یک مورد هم جزو آن دسته از مواردی است که فقط در خودروهای ایرانی میتوان مشاهده کرد. استفاده از ترمزهای عقب کاسهای در بین مدلهای مونتاژ داخلی بسیار محبوب است و دلیل آن چیزی جز سودآوری بیشتر برای کمپانیها نیست. قدرت ترمزهای دیسکی در مقایسه با ترمزهای کاسهای قابل مقایسه نیست و بهتر بود در ساندرو از ترمزهای دیسکی استفاده میشد ولی استفاده از ترمزهای کاسه ای در عقب بدان معنا نیست که کیفیت ترمزگیری در ساندرو ضعیف باشد.
کابین پر سروصدا
اگر تاکنون یک بار حداقل داخل کابین ساندرو اتومات نشسته باشید، قطعاً با سروصدای بسیار زیاد آن آشنا هستید. به عنوان مثال در سرعتهای بالا، صدای موتور بسیار زیاد داخل کابین شنیده میشود و از هر کس که ساندرو اتومات دارد اگر در مورد بزرگترین ایراد آن سؤال کنید، قطعاً این موضوع را نام خواهند برد. علت این امر گفته میشود به خاطر گیربکس اتومات ۴ دنده قدیمی این خودرو است که علاوه بر کاهش شتاب خودرو و افزایش مصرف بنزین آن، سروصدای کابین را هم افزایش داده است. آن صحبتی که در مورد خوابیدن پشت فرمان ساندرو گفته بودم را پس میگیرم، با این همه سروصدا داخل کابین، هیچ کس قادر به خوابیدن داخل رنو ساندرو نخواهد بود!!!
ما در این مطلب سعی کردیم تا به طور منصفانه و بدون اغراض، معایب رنو ساندرو را برای شما لیست کنیم.اگر موارد ذکر شده در این مقاله جزء پارامترهای اصلی شما برای خرید یک خودرو می باید ، رنو ساندرو را به شما پیشنهاد نمیکنیم ولی اگر کیفیت ساخت و ایمنی جزء پارامترهای اصلی شماست بدون شک رنو ساندرو در این رنج قیمتی از این حیث بی نظیر است .
لطفاً نظر خودتان در مورد این خودرو با ما و دیگر مخاطبان زدفورکار در میان بگذارید.
دیدگاه بگذارید
120 دیدگاه ها برای "معایب ساندرو دنده ای و اتوماتیک (به این ۷ دلیل رنو ساندرو نخرید)"
یه ۲۰۶ ۸۲ تیپ ۵ دارم که با این وضعیت تا ده سال دیگه هم نمیصرفه عوضش کنم با این وضعیت
عزیزم من یه ۸۳ تیپ ۶ دارم با اینکه جلو و عقبش تو این ۱۴ سال خورده بازم بردم اوورحالش کردم تعمیر اساسی اتاق و بدنه و موتور و گیربکس کردم عین ساعت داره کار می کنه بدوم کوچکترین صدای اضافی داخل اتاق . با این وضعیت صفر داخلی واقعا افتضاحه
واقعا خرید ۲۰۶ یا ۲۰۷ بالای ۹۰ مخصوصا این صفر ۹۸ احمقانه است بخدا
بهتر از پرایده، ال ممده همینو بس
داداش گلم قیمتشون رو هم درنظر بگیر
ساندرو الآن قیمتش از ۶۰ میلیون هم رد کرده
۶۰ میلیون!!!!؟؟؟
یادش بخیر سال۹۱بود که لندکروز. ۹۷میلیون بود اونم با تعرفه دوبرابر حالا بیا به این آشغال ۶۰میلیون بده
واقعا ما از ارشهای انسان امروزی دنیا چی داریم کدوم تکنولوژی بروز دنیارو!!
بعد هم باید به ایرانی بودنمون افتخار کنیم؟؟
سال ۹۱ لند۹۷ نبود
ماشین از دی سال ۸۹ گرون شد.
که ماشین ایرانی ۲ الی ۳ تومن گرون شد تو هر هفته
ماشینای خارجی یهو ۵۰ تومن گرون شد تو هر هفته که میومد.
قربون دهنت گل گفتی.
چقدد تند …خداروشکر پول ندارم وگرنه میموندم بخرمش یا نخرمبهتر بود بجای اونهمه تعریف در پست قبل و اینهنه توپیدن توی یدونه پست یجمع بندی کلی میکردید.