اطلاعات شخصی صاحبان خودرو چگونه به دست شرکتهای خدماتی می افتد؟
صاحبان خودروها سؤال دارند که اطلاعات شخصی آنها چگونه به دست شرکتهای خدماتی میافتد که در این رابطه نام چند دستگاه مطرح است.
حتماً برای تمام صاحبان خودرو پیش آمده است که شرکتهای بیمه، شرکتهای فروش کپسولهای آتش نشانی و یا تجهیزات ایمنی با آنها تماس گرفتهاند و به فروش خدمات خود اصرار کردهاند و یا حجم بسیاری از پیامکهای تبلیغاتی فروش خدمات را دریافت کردهاند.
این شرکتهای خدماتی خصوصی با استخدام چند اپراتور با مالکان خودرو تماس میگیرند و میگویند: «شما برنده شدهاید و میتوانید خدمات شرکت ما را با پرداخت وجهی کمتر دریافت کنید، در صورت گذشت زمان باید مبلغ بیشتری را پرداخت کنید».
نکته قابل توجه در این رابطه این است که شرکتهای خدماتی خصوصی شماره ثابت صاحبان خودرو را همراه با نام و نام خانوادگی افراد، شماره پلاک خودرو و شماره همراه آنها در اختیار دارند.
زمانی که صاحبان خودرو از اپراتور این شرکتها سؤال میکنند که شماره آنها را از کجا به دست آوردهاند، آنها مطرح میکنند که شما در زمان خرید خودرو تمام اطلاعات خود را ثبت کردهاید.
این شرکتها با استخدام چند اپراتور قصد دارند به هر قیمتی که شده محصول خود را به مردم عرضه کنند، به همین دلیل از هر دروغی استفاده میکنند.
سازمانهای گوناگون هم بارها نسبت به فعالیت این شرکتها هشدار دادهاند، در آخرین هشدارها وزارت بهداشت و تأمین اجتماعی اعلام کردند که تماسها برای ارائه پوشش بیمهای در طرح تحول سلامت دروغی بیش نیست و شهروندان نباید به این تماسها اعتماد کنند.
سازمان راهداری و حملونقل جادهای هم قبل از این اعلام کرده بود که صدور کارت اشتراک امداد خودرو، بازاریابی شرکتهای خصوصی بوده و از نظر این سازمان دریافت آن اجبار قانونی نداشته و تهیه آن از طرف شهروندان کاملاً اختیاری است و در صورت تهدید از طرف تماس گیرندگان، کلاهبرداری تلقی شده و قابل پیگرد قانونی است.
از جمله سازمانها و دستگاههایی که در زمان خرید خودرو با خریداران در ارتباط هستند که انگشت اتهام فروش اطلاعات مالکان خودرو به سمت آنها دراز است و میتوان از پلیس راهور، گروههای خودروساز و شرکتهای بیمه شخص ثالث نام برد. البته بعضی از شرکتهای ارائه دهنده خدمات تبلیغاتی ادعا میکنند که شماره موبایل مردم همراه با آدرس آنها را از شرکتهای ارائه دهنده خدمات تلفن با مبالغ بالا خریداری میکنند و مخابرات به راحتی تلفن همراه مردم را بدون اطلاع آنها، در اختیار این شبکهها قرار میدهد تا آنها هم به شرکتهای تبلیغاتی ارسال پیامک بفروشند.
رمضانی معاون عملیات گروه ایران خودرو هفته پیش با حضور در یک برنامه تلویزیونی در رابطه با فروش اطلاعات صاحبان خودرو به شرکتهای خدماتی، توپ را به زمین پلیس راهور و شرکتهای بیمهای انداخت و اظهار کرد: بخشی از خودروهای در حال رفت و آمد در سطح کشور متعلق به گروه ایران خودرو است و ما نمیخواهیم برای مشتریان ما از این ناحیه ناراحتی پیش آید.
وی افزود: زمانی که خودرو به صاحب آن تحویل داده میشود، نیاز دارد هر سال بیمه شخص ثالث آن تمدید شود و اطلاعات صاحبان خودرو در شرکتهای بیمه ثبت میشود.
رمضانی افزود: پلاک خودرو مثل کد ملی اشخاص است و در زمان صدور پلاک هم اطلاعات صاحبان خودرو به نام آنها ثبت میشود.
معاون عملیات گروه ایران خودرو افزود: ممکن است اطلاعات صاحبان خودرو از طریق شرکتهای بیمه در زمان خرید بیمه شخص ثالث و یا پلیس راهور در زمان صدور پلاک به شرکتهای خدماتی خصوصی نشت کند.
رمضانی معاون عملیات گروه ایران خودرو تاکید کرد: اگر اپراتورهای این شرکتها اعلام میکنند که در صورت عدم خرید از آنها کارت گارانتی خودرو افراد منقضی میشود، صحت ندارد و این گفتهها دروغ است و ما آن را تأیید نمیکنیم.
در صبحتهای معاون عملیات گروه ایران خودرو اتهام فروش شماره تلفن به شرکتهای بیمه شخص ثالث و پلیس راهور وارد شده است.
این موضوع از پلیس راهور پیگیری شد که با عدم پاسخگویی آنها رو به رو شد.
مسئول ارتباط با رسانه پلیس راهور بیان کرد که هر شخصی که ادعای فروش اطلاعات مالکان خودروها را دارد، خودش باید پاسخگو باشد و این ادعا را ثابت کند.
باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاه بگذارید
اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد