مقایسه صنعت خودرو با موشک سازی و جواب مدیرعامل سایپا
در یکی دو سال اخیر و پس از بروز مشکلات گسترده در صنعت خودرو و ایرادات گسترده کمی و کیفی در تولید خودروهای داخلی سوالاتی در خصوص تفاوت صنعت خودرو و صنایع موشک سازی به وجود آمد و وارد رسانه های کشور شد.
این سوال به خصوص پس از ابراز تمایل نهادهای نظامی برای ورود به صنعت خودرو و انتقال سرریز تکنولوژی های موشکی به این صنعت، بارها و بارها از سوی مقامات نظامی، سیاسی و دولتی مطرح شد.
هر چند سوال ها در قالبی متفاوت مطرح میشد اما مضمون همگی آنها یک چیز بود.
چرا در حالی که صنایع نظامی ما با تکیه بر توانمندی داخلی موفق به ساخت موشک های پیشرفته شدند اما این پیشرفت در صنعت خودرو رخ نداده است؟
هر چند بسیاری از رسانه ها و کارشناسان در حد توان خود سعی در تشریح تفاوت های این دو صنعت داشتند اما هیچ گاه مدیران رده بالای صنعت خودرو به این سوال نپرداختند.
برای اولین بار مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با ارائه توضیحاتی در این خصوص و تفاوت های موشک سازی و خودروسازی نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.
محمدعلی تیموری که در جمع تعداد زیادی از قطعه سازان ایرانی سخن میگفت با اشاره به سوالات زیادی که همواره در خصوص اینکه چرا در صنایع موشکی موفق هستیم اما در خودروسازی خیر؟ تصریح کرد: اولین تفاوت این است که در صنایع نظامی و موشکی، انسان های متعهد، متخصص و ایثارگر مشغول فعالیت هستند که جانشان را هم می دهند و این روحیه را باید در صنعت خودروسازی نیز تقویت کنیم و انسان هایی را انتخاب کنیم که این روحیه را داشته باشند و جانشان را برای تولید بدهند.
وی از تفاوت در فضای کسب و کار بی صنعت خودروسازی و صنایع موشکی به عنوان دومین تفاوت یاد کرد و افزود: فضای کسب و کار صنعت خودرو آرام نیست اما در صنایع نظامی محیط آرام و ۱۰۰درصد تمرکز برای تولید و پیشرفت است.
مدیرعامل گروه سایپا " مقوله امنیت" را سومین نکته در تفاوت این دو صنعت عنوان کرد و گفت: در صنایع موشکی کالایی که امنیت مردم را تامین میکند میتواند اقتصادی نباشد اما خودروساز باید کالایی تولید کند که مردم حق انتخاب آن را دارند. بنابراین وظیفه داریم انسان های متعهد، متخصص و ایثارگر پرورش دهیم تا ضمن ایجاد احساس آرامش در صنعت خودرو، بتوانند تولیدات اقتصادی را عرضه کنند که ضمن قیمت مناسب و کیفیت خوب، به موقع تحویل مشتریان نیز شود.
پرشین خودرو
دیدگاه بگذارید
51 دیدگاه ها برای "مقایسه صنعت خودرو با موشک سازی و جواب مدیرعامل سایپا"
دروغه،همش دنبال روزمرگی و تنبلی و جلوگیری از ورود افراد نخبه هستند و محدودیت را زیاد کردن و شعارشان سود بیشتر با تولید قدیمی و فرسوده منسوخ شده است ،خارجی ها چطور عمل می کنند
قضیه خودروسازی باموشک سازی واسلحه سازی دومقوله جداازهم هستش که خیلی باهم فرق میکنه توی دنیا کلی کشورهستش که ازنظر موشکی واسلحه سازی وسلاحهای پیشرفته ازما خیلی جلوترند مثل روسیه وکره شمالی وپاکستان وهند آیا اینها صنعت خودروسازی پیشرفته دارن چون در صنعت خودروسازی باید درهمه ضمینه های مهندسی سرآمدباشی وکلی تجربه داشته باشی وازبهترین متخصصان جهان استفاده کنی وازنظرقیمت هم بتونی رقابت کنی
صنعت موشک تکنودوژی نیست.کره شمالی هم در این زمینه بسیار از ما پیشرفته ترست. اصول انتقال فن آوری موشک شش ماه بیشتر طول نمیکشد ولی خودرو ۱۰ سال.
آخه چرا اونوقتی که رئیس هوافضا گفت که خودروسازی را فقط ۴سال بدید دست ما؛ ندادید. اونکه ایثارگر داشت.
از نظر من که دانشجوی این مملکت هستم و از تولید داخل بسیار حمایت میکنم. ولی خریدن محصولات داخلی که کیفیتی ندارند و باعث مافیا میشود، حرام است. چه میخواد خودروسازی باشه و یا تلفنهمراه.
واقعا که باید خجالت بکشید با این تحلیل ؛ داداش پراید شده ۱۸۰ میلیون شاید معنی اقتصادی متوجه نیستی
خودرو هایی میسازید که جان هموطنان را میگیرد و بعد میگویید تولیدات خودرویی به اندازه موشک با امنیت مردم سرکار ندارد؟
خداییش باید در این قضیه و تولید خودروی درجه یک اقدام کنیم که اگر روزیدر عراق این خودروی ایرانی با یک خودروی امریکایی تصادف کرد وجه مردم ایران در ذهن عراقی ها خراب نشود و وجهه امریکایی ها بزرگ جلوه بدهد و دست کم رو ایرانی ها به خاطر این تصویر ذهنیشون بگذارند و دست بالا روی امریکایی ها بگذارند همه چی موشک نیست بلکه تبلیغات و تفکر مردم جهان به اسطه تولیدات با کیفیت و مقاوم هم است.
چرا مردم رو مثل خودتون حساب کردین!!
همه چیز تو خودرو سازی سیاست کثیفتونه اینا همه بازی که دارین واسه مردم درمیارید