مراقب این روش کلاهبرداری جدید در فروش اقساطی خودرو باشید

بروزرسانی در: جمعه 18 آبان 97 ساعت 00:36
مراقب این روش کلاهبرداری جدید در فروش اقساطی خودرو باشید

بتازگی تعدادی از شرکتهای لیزینگ اتومبیل اقدام به عقد قراردادهای غیر منصفانه برای فروش اتومبیل می‌کنند و از این راه همه جوره به متقاضیان ضرر و زیان وارد می‌کنند.

در سال‌های گذشته شاهد کلاهبرداری و خلف وعده تعدادی از شرکت‌های لیزینگ فاقد مجوز رسمی بودیم و حالا سر و کله شرکت‌های فروش اتومبیل با تزهای تازه‌ای از کلاهبرداری و نابودی حقوق متقاضیان هستیم.

به شیوه‌ای که این شرکت‌ها در قراردادهای خود با متقاضیان این بند را اضافه کرده‌اند که در صورت انصراف از خرید مبلغ ۱۰ درصد مبلغ پرداختی کسر و تازه پس از ۲ ماه پول به متقاضی عودت داده می‌شود.

جالب داستان اینجاست که تمام خودروسازان برای متقاضیانی که اتومبیل پیش خرید می‌کنند سودهایی را در نظر می‌گیرند و حتی در مواقعی که متقاضی به هر علتی از خرید خود انصراف می‌دهد، بهره مشارک را محاسبه و پرداخت می‌کنند. ولی در قرارداد این شرکت‌ها به طور غیرعادلانه نه تنها بهره‌ای برای سپرده پول در شرکت به متقاضی پرداخت نمی‌شود بلکه ۱۰ درصد مبلغ اصلی که به دست متقاضی پرداخت شده کم و باقی مانده پول ظرف ۲ ماه عودت می‌شود.

یکی از شرکت‌هایی که این روزها تبلیغات گسترده‌ای در فضای مجازی و روزنامه‌ها دارد، شرکت ... (نام شرکت مورد اشاره در اختیار مسئولین مربوطه جهت پیگیری و رسیدگی قرار گرفته) است که با ثبت قراردادهای این چنینی بسیار غیرعادلانه از متقاضیان کم اطلاع خود پول دریافت می‌کند.

مطلب قابل تأمل داستان اینجاست که اتومبیل‌های فروخته شده مدت‌ها بعد از زمان مقرر در قرارداد، باز هم تحویل متقاضیان نمی‌شود و کار به جایی می‌رسد که اغلب متقاضیان وقتی متوجه می‌شوند اتومبیلی در کار نیست، به کسر مبلغ ۱۰ درصد اصل پول خود قانع می‌شوند و ترجیح می‌دهند که از خرید اتومبیل از این شرکت انصراف دهند.

اکنون تصور کنید این شرکت که هم اکنون در خیابان جمهوری و نواب چند شعبه راه اندازی کرده، بدون هیچ عملیات خاصی و ارائه خدماتی بابت فسخ هر کدام از این

قراردادها و کسر مبلغ ۱۰ درصد از اصل پول متقاضی آن هم پس از چند ماه، چقدر پول بادآورده و نامشروع به جیب می‌زند.

تازه اگر فرض بر پرداخت وجوه مردم باشد و کلاهبرداری کل پول متقاضیان در کار نباشد.

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

200 دیدگاه ها برای "مراقب این روش کلاهبرداری جدید در فروش اقساطی خودرو باشید"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
Amir
مهمان

کلاهبرداری علنی شرکت فیدار خودرو. هر روز داره آگهی کذب میده و قسط بندی و مبلغ رو دروغ اعلام میکنه ۲۵ میلیون پیش ماهی یک و دویست ۴۸ ماهه برای پژو ۲۰۷ و به قیمت کارخانه و زمان ثبت نام گفت هزینه ای دیگه لازم نیست پرداخت بشه …. الان که حواله صادر شده گفته ۵۰ میلیون دیگه علاوه بر اقساط باید پرداخت کنید !!!!

رضا
مهمان

سلام منم تو فیدار خودرو ماشین نوشتم بعداز کلی تماس بالاخره حواله اومد بعدش شرکت بدون اطلاع قبلی میگه بجز اقساط توافقی باید ۲۱ درصد سود بانکی به اقساط تعلق گرفته که قیمت ماشین تا ۱۲ ملیون بالا برده وما میگیم این از کجا اومده میگن روز اول ما به شما اعلام کردیم که اصلا از این خبرا نبوده اینم یک روش کلاهبرداری جدیده که فیدار خودرو تازه در صورت انصراف میگه ۸۰۰ هم از پول به عنوان کارمزد کسر میشه والباقی تا دو ماه به حساب مشتری عودت میشه .گول حرف روز اول نخورین عین کلاهبرداریه ….

عباس خان نژاد
مهمان

داداش راهنمای کن

عباس خان نژاد
مهمان

سلام من فیدار خودرو ثبت نام کردم اذیتم نکنن

رضا
مهمان

سلام چیکار کردی بلاخره ماشین گرفتی

انیررضا
مهمان

گرفتی ماشینتو؟

مهدی
مهمان

اگه بخوایم دنبال کلاهبرداره برگردیم نتنها به کلاهبردار نمی‌رسیم بلکه ضرر هم میکنیم مشکل از خودمونه که از شرکت های اصلی یا نمایندگی های فروش خودرو استفاده نمی‌کنیم و گول حساب و کتاب های گیج کننده می‌شویم و بعد میگویم کارشان درست است

محمد
مهمان

سلام خوب دادش نمایندگی های ثبت‌نام نمیکنن فقط برای خودشونه وگرنه چرا بریم گول این کلاهبردار بیفتیم نمایندگی ایران خودرو برای ۲۰۰۸ رفتم شمار ه منو گرفت دو ماه هم منطزر شدم خودم هی پیگری کردم خبری نشد

حسن
مهمان

سلام با تشکر از اطلاع رسانی … لطفا در مورد نحوه ی کلاهبرداری شرکت مدیران خودرو در نحوه ارائه ی سرویس های دوره ای و نحوه ی تیغ زدن ملت به بهانه ی گارانتی رو هم تحقیق کنید و مطلب بگذارید .چرا که ما ملت بدبخت ایران صدامون به جایی نمیرسه …

مجید
مهمان

اینجا ایرانه لعنتی شوخی نیستش

محمد
مهمان

خودم یکی ار این قربنیان هستم الانم شکایت کردم هنوزم هم طرف راست راست داره کلاهبرداری میکنه میگن در دسته پیگری هست بعدشم خوب پول زد تو جیب فرار میکنه میره خارج از کشور گول کانل های خرمشهر خودرو و دیگه سایت ها نخوررین

عبدالعزیزبیرامی
مهمان

سلام لطفا اسم شرکت ها را هم ذکر کنید

علی
مهمان

سلام غیر ناعادلانه میشه عادلانه دوتا پیشوند منفی سر یک کلمه از نظر دستوری و معنی غلط میباشد