۳ خودروی ونوسیا در راه ایران

بروزرسانی در: شنبه 9 اردیبهشت 02 ساعت 17:53
3 خودروی ونوسیا در راه ایران

مکث موتور به‌ عنوان یکی از زیرمجموعه های شرکت ماموت خودرو سه سال است که شروع به کارکرده و تاکنون دو محصول پیکاپ کلوت(دستی و اتوماتیک) و کراس اوور تیارا را به بازار عرضه کرده است.

بعد از اخباری که در مورد محصول سوم این شرکت یعنی "تیام" که یک کراسی اوور ساب‌کامپکت است منتشرشده، اخبار جدید به دست خبرنگار خودرو امروز رسیده که نشان می‌دهد این شرکت برنامه دارد تا سه محصول از برند چینی ونوسیا که یک زیرمجموعه از گروه نیسان-دانگ‌فنگ است را به بازار ایران وارد کند.

بر اساس آنچه شنیده‌ها حکایت می‌کند در فاز اول قرار است سه محصول از این برند (دو کراس اوور و یک سدان) ابتدا به‌صورت CBU(وارداتی کامل) و سپس به‌صورت CKD(قطعات منفصله و مونتاژ داخل) به بازار کشور ارائه شود. به‌تازگی چند نسخه از این خودروها برای انجام پروسه هومولوگیشن و استاندارد به کشور واردشده است. اصلی‌ترین مشخصه‌ای که می‌تواند باعث توجه بازارها به این خودروها شود، بهره‌گیری از تکنولوژی، پلتفرم، موتور و ساختار کلی محصولات رنو-نیسان در این خودروهاست که توسط چینی‌ها و تحت لیسانی برند مادر ساخته یا مونتاژ شده است. در این مطلب نگاهی برند ونوسیا و مشخصات کلی این سه محصول جدید مکث موتور خواهیم انداخت.

نسخه چینی نیسان
شرکت ونوسیا(Venucia) از سال ۲۰۱۰ به‌عنوان یکی از زیرمجموعه‌های تولیدی گروه نیسان-دانگ-فنگ کار خود را آغاز کرد. این شرکت که وظیفه تولید محصولات سواری را بر عهده دارد تاکنون ۱۳ محصول سواری در کلاس‌های مختلف معرفی کرده است.  نخستین خودرویی که با این لوگو در سال ۲۰۱۱ ارائه شد خودرو D50 بود که یک سدان سایز متوسط به‌حساب می‌آید. در طول این سال‌ها چندین محصول دیگر با این برند تولید و روانه بازارهای جهانی شده‌اند. دو سال پیش بود که در یک کنفرانس خبری که  توسط نیسان-دانگ‌فنگ برگزارشده بود، اعلام شد که قرار است یک خودرو جدید به نام V-Online با لوگو ونوسیا عرضه شود که طراحی آن بسیار مدرن، جسورانه و همسو با برندهای روز خودروسازان جهان است. اکنون شنیده‌ها حکایت می‌کند که سه محصول از این برند قرار است توسط مکث موتور به بازار ایران وارد شوند که این سه محصول V-Online، Star و D60Plus هستند. در خصوص مشخصات فنی دقیق، قیمت و زمان عرضه این خودروها توسط مکث موتور هنوز هیچ اطلاعات دقیق و رسمی در دسترس نیست.

 

ونوسیا V-Online
همان‌طور که قبل‌تر هم گفته شد، وی-آنلاین که نخستین بار سال ۲۰۲۱ رونمایی شد یک خودرو مدرن، با طراحی جدید و مطابق با ترند روز خودروسازان بزرگ جهان است. موتوری که بر روی این خودرو نصب می‌شود معمولاً یک نمونه ۱.۵ لیتری توربو است که حدود ۱۹۰ اسب بخار قدرت و بیش از ۲۶۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. این موتور که با کد A415TD یکی از زیرمجموعه‌های میتسوبیشی به‌حساب می‌آید با یک  گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه همراه شده که بازده تولیدی موتور را به چرخ‌های جلو این خودرو منتقل می‌کند.

این کراس اوور ۴.۶ متری لیست بلندبالایی از امکانات رفاهی را در خود جای‌داده است که ازجمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به تهویه مطبوع اتوماتیک، اتوهلد، سیستم کمکی حرکت در سربالایی، ترمز پارک برقی، دوربین دید ۳۶۰ درجه، نمایشگر یکپارچه کلاستر و مانیتور ۲۴ اینچی، ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، سیستم تشخیص خواب‌آلودگی در هنگام رانندگی، صندلی چرمی با تنظیم برقی ۶ جهت برای راننده و سرنشین جلو، شارژر وایرلس و دریافت‌کننده و عملگر فرمان صوتی اشاره کرد. قیمت جهانی این خودرو ۱۳۳ هزار یوان یا معادل ۱۹ هزار دلار است که حدود یک میلیارد تومان بدون اعمال مالیات و عوارض گمرکی و... قیمت دارد.

 

ونوسیا Star
کراس اوور دیگری که در این لیست قرار دارد، نسخه استار است. استار به نسبت وی-آنلاین خودرو لوکس تری به حساب می آید. این خودرو ۴.۷ متری در سال ۲۰۲۰ تولیدشده و ازنظر ابعادی مقداری از وی-آنلاین بزرگ‌تر است. این خودرو نیز یک نسخه تک دیفرانسیل با یک موتور مشابه مدل وی-آنلاین است که ۱۸۸ اسب بخار قدرت و ۲۶۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند و به همان گیربکس ۷ سرعته اتوماتیک دوکلاچه مجهز شده است. لیست آپشن های رفاهی و مشخصات ایمنی آن نیز تقریباً مشابه همان نمونه وی-آنلاین با این  تفاوت که در این نسخه صندلی راننده به ماساژور مجهز است و سیستم تهویه آن نیز به‌صورت دیجیتالی اتوماتیک دوکاناله با پنل کنترلی لمسی است و همچنین مانیتور نصب شده بر روی این خودرو یک پنل ۱۰ اینچی عمودی است.

در لیست آپشن های فول ترین نسخه این خودرو ، سقف پانورامیک و سانروف بزرگ برقی، سیستم هشدار نقطه کور، ترمز خودکار برای جلوگیری از برخورد با مانع، هشدار جلوگیری از تصادف هنگام خروج از پارک و بسیاری آپشن های جذاب دیگر نیز وجود دارد. علاوه بر آپشن های بیشتر، این خودرو در نسخه فول آپشن به سیستم های کمکی رانندگی همانند رادار رانندگی بین خطوط، کروز کنترل تطبیقی و همچنین سیستم تابلوخوان نیز مجهز شده است. ونوسیا استار در بازار چین ۱۴۹ هزار یوآن قیمت دارد که معادل آن چیزی در حدود ۲۱.۵۰۰ دلار می‌شود. با این اوصاف قیمت ریالی آن بدون در نظر گرفتن عوارض گمرکی، مالیات و... چیزی در حدود ۱.۱۴۰ میلیون تومان خواهد بود.

 

ونوسیا D60Plus
بعد از مدت‌ها که تنها کلاس کراس اوور در لیست تولید و واردات خودروهای جدید به چشم می‌خورد، یک سدان جذاب در میان محصولات جدید مکث موتور دیده می‌شود. سال گذشته زمزمه‌هایی در مورد تولید یک خودرو سدان توسط مکث موتور شنیده می‌شد که البته آن قرار بود یکی از محصولات زیرمجموعه بایک باشد اما اکنون سدان D60Plus ونوسیا قرار است در لاین جدید محصولات این شرکت قرار بگیرد تا کلاس‌های خودرویی این شرکت را تکمیل‌تر کند. دی۶۰پلاس یک سدان ۴.۸ متری است که در دسته سدان های سایز متوسط قرار می‌گیرد.

این خودرو از یک موتور ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی با تکنولوژی رنو-نیسان استفاده می‌کند که ۱۲۰ اسب بخار قدرت و ۱۵۵ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند و این بازده خروجی را از طریق یک گیربکس CVT به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. در نمونه‌های خراجی این خودرو به آپشنهایی همچون ترمز پارک برقی، سیستم کمکی حرکت در سربالایی، اتوهلد، سان روف برقی، مانیتور لمسی مالتی مدیا ۸ اینچی، ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، کروز کنترل، صندلی چرمی باقابلیت تنظیم برقی برای سرنشینان جلو و همچنین سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک مجهز است. این خودرو در بازار چین در سه تیپ عرضه می‌شود که قیمت آن از ۸۸.۸۰۰ تا ۹۸.۸۰۰ یوآن متغیر است که معادل دلاری آن در بازه حدودی ۱۲.۸۰۰ تا ۱۴.۳۰۰ دلار قرار می‌گیرد و با این تفاسیر قیمت فول ترین نسخه آن بدون در نظر گرفتن عوارض، مالیات و... حدوداً ۷۶۰ میلیون تومان خواهد بود.

عصرخودرو

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

1 دیدگاه برای "۳ خودروی ونوسیا در راه ایران"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
ابوالفضل
مهمان

هرکی اینارو بخره و کیفیتم مثل نیسان و رنو باشه پشیمون نمیشه بخصوص اولین محصوله به دلم بدجور نشست ولی لعنتی قیمت یک میلیارد برا ما بالاست ما در همون حد سیصد چهارصد میلیون داریم بعد الان میگن یک میلیارد وارد بشه میشه یکوچهارصد دومی که یکوصدوچهل هستش میشه یکوششصد و اخری که سدان هستش و گفت هفتصدو خوردی نزدیک نهصد تا یک میلیارد میفته