نقد و بررسی اجمالی تویوتا لندکروزر ۲۰۱۸

بروزرسانی در: جمعه 18 آبان 97 ساعت 00:36
نقد و بررسی اجمالی تویوتا لندکروزر 2018

نگاهی کوتاه به خودرو

تویوتا لندکروزر ۲۰۱۸ قدرتمندترین و گران قیمت‌ترین شاسی بلند دو دیفرانسیل تویوتا است که در خانواده محصولات این شرکت جایگاهی بالاتر از سکویا دارد. لندکروزر به عنوان یک مدل فول آپشن در آمریکا به فروش می‌رسد و کمپانی فقط یک آپشن سیستم اطلاعات سرگرمی ردیف عقب را برای آن انتخاب کرده است. تاریخچه لندکروزر به چند دهه پیش و آغاز به کار تویوتا در آمریکا باز می‌گردد.

نگاه کلی

تویوتا لندکروزر ۲۰۱۸ قدرت مورد نیاز خود را از یک موتور ۵.۷ لیتری هشت سیلندر خورجینی با ۳۸۱ اسب بخار نیرو و ۵۴۳ نیوتن متر گشتاور تأمین می‌کند و به یک گیربکس ۸ دنده اتومات مجهز شده است. سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا میزان مصرف سوخت این خودرو را ۱۸ لیتر به ازای هر صد کیلومتر در شهر و ۱۳ لیتر در بزرگراه اعلام کرده است. با تجهیزات مناسب، تویوتا لندکروزر ۲۰۱۸ می‌تواند تا ۳۷۰۰ کیلوگرم را بکسل کند. فضای بار برای یک شاسی بلند با سه ردیف صندلی بسیار خوب است و معادل ۴۵۶ لیتر پشت ردیف سوم صندلی‌ها، ۱۲۱۷ لیتر پشت ردیف دوم و ۲۳۱۳ لیتر پشت ردیف اول صندلی‌ها می‌باشد.

از تجهیزات، امکانات و آپشن هایی که روی تویوتا لندکروزر ۲۰۱۸ ارائه شده می‌توان به مواردی مانند سیستم تعلیق Kinetic Dynamic تویوتا، سیستم Crawl Control، سیستم Multi Terrain Select، چراغ‌های جلوی تمام LED، رینگ‌های آلیاژی ۱۸ اینچ، تهویه مطبوع ۴ منطقه‌ای، شارژر تلفن همراه بی سیم، صندلی‌های قابل تنظیم برقی گرم شونده و تهویه دار جلو، صندلی‌های گرم شونده ردیف دوم با قابلیت تاشوندگی ۴۰/۲۰/۴۰، ردیف سوم با قابلیت تا شوندگی ۵۰/۵۰، روکش چرمی، ورود و استارت بدون کلید، سیستم صوتی JBL، سیستم اطلاعات سرگرمی Entune تویوتا با نویگیشن و یک صفحه نمایش ۹ اینچی لمسی، بلوتوث، دوربین دید عقب و دوربین‌هایی نصب شده در جلو و کناره‌های خودرو اشاره کرد. سیستم اطلاعات سرگرمی مستقل عقب تنها آپشن ارائه شده برای این خودرو است.

ایمنی

سیستم تویوتا Safety Sense روی تمام مدل‌های لندکروزر ۲۰۱۸ به صورت استاندارد ارائه شده است. این پکیج شامل مواردی مانند نوربالای اتومات، کروز کنترل هوشمند، هشدار خروج از خط، هشدار تصادف شاخ به شاخ، تشخیص عابر پیاده و ترمز اضطراری خودکار می‌شود. سیستم تشخیص نقاط کور و هشدار ترافیک عبوری عقب هم به صورت استاندارد روی تویوتا لندکروزر ۲۰۱۸ ارائه شده‌اند.

نظر ما در مورد آن چیست

در یک تست مقایسه‌ای که مرسدس بنز جی کلاس و جیپ رانگلر آنلیمیتد هم شرکت داشتند، تویوتا لندکروزر به لطف توانایی‌های آفرود فوق العاده خود و همچنین یک سواری بسیار نرم و راحت در جاده‌های عادی توانست برنده شود. کابین این شاسی بلند ژاپنی هم بسیار ساکت بوده و به خوبی عایق کاری شده است، ترمزهای آن کمی حساس هستند و گیربکس خودرو به گونه‌ای تنظیم شده است تا خودرو کم‌ترین میزان مصرف سوخت ممکن را داشته باشد. کابین این خودرو در مقایسه با مدل قبل از فیس لیفت، اکنون مواد اولیه با کیفیت‌تری دارد و موتور ۵.۷ لیتری ۸ سیلندر خورجینی آن در مقایسه با موتور مدل ۲۰۱۶ این خودرو که قبلاً تست کرده بودیم عملکرد بهتری از خود نشان داده است.

آن چه در مدل ۲۰۱۸ جدید است

کمپانی برای تویوتا لندکروزر ۲۰۱۸ یک آپشن سیستم اطلاعات سرگرمی مستقل ارائه کرده است.

نکته جالب

تویوتا لندکروزر یکی از اولین مدل‌های این شرکت بود که پکیج Toyota Safety Sense-P به عنوان یک پکیج استاندارد روی آن عرضه شد.

رقبای اصلی

  • لندروور رنج روور
  • مرسدس بنز جی کلاس
  • جیپ رانگلر آنلیمیتد
  • نیسان آرمادا
  • لکسوس ال ایکس

مزایا

  • قابلیت‌های آفرود فوق العاده
  • سواری بسیار نرم در جاده‌های عادی
  • کیفیت ساخت کابین بهتر شده است

معایب

  • گیربکس خودرو طوری تنظیم شده تا مصرف سوخت خودرو کاهش یابد
  • ترمزهای بسیار حساس
  • مصرف سوخت آن بالاست

موتور:

  • هشت سیلندر خورجینی ۵.۷ لیتری

گیربکس :

  • ۸ دنده اتومات با امکان انتخاب حالت دستی

قدرت موتور:

  • ۳۸۱ اسب بخار در ۵۶۰۰ دور در دقیقه

میزان مصرف سوخت

  • ۱۸ لیتر در شهر / ۱۳ لیتر در بزرگراه (به ازای هر صد کیلومتر)

بادی استایل:

  • شاسی بلند

سیستم انتقال قدرت:

  • دو دیفرانسیل

نوع سوخت:

  • بنزین سوپر

ظرفیت سرنشین (استاندارد / حداکثر): 

  • ۸/۸

منبع ترجمه: وب سایت موتور ترند

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

8 دیدگاه ها برای "نقد و بررسی اجمالی تویوتا لندکروزر ۲۰۱۸"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
احمد
مهمان

اینا قیمتشون بالاست هیچ پژو و سیتروئن از ایران خداحافظی کرد حالا ماشین ها از این به بعد همه بی کیفیت هستن

مهدی
مهمان
میدونید سران این کشور لیاقت ۹۵% مردم این کشور بیشتر از پراید و ماشینای عهد بوق و از رده خارج و به واقع ارابه های مرگ نمیدونن … و یجوراییم ملت عادت کردن به این شرایط و بی عارو درد و بی غیرت شدن واسه ی پراید ک خیلی خیلی بیارزه ۲ میلیون که نمی ارزه بیش از ۲۵ میلیون پول میدن تازه جدیدا سایپا چون دیده ملت یولن زه بغلم گذاشته جز آپشنا ضبطم که تعطیل چون حرامه…. ای داد بیداد خدایا نبود ی زلزله ۹ ریشتری این کشور محو بشه دنیا راحت بشه مردمم خلاص از دست جنایتاکارای… بیشتر
مهدی
مهمان

بدرد شهر نمیخوره باید جاده سوارش شی تا حال بده بهت مصرفش چقدر زیاده همش باید تو پمب بنزین باشی

حسن
مهمان

امیدوارم قیمت ماشین ها واقعی بشه تا همه بخرن

امید
مهمان

سلام

توضیحات خیلی ناقصی بود
چرا فقط در نقد و بررسی ها مصرف بنزین خار توی چشمه
توقع دارید یه موتور ۵.۷ لیتری اونم با وزن این غول جاده و بیابون چقدر باشه پس ؟ به نسبت اگه محاسبه کنیم و موتور پراید رو به این حجم برسونیم داره صدی ۳۰ میسوزنه

این همه امکانات
خواهشا فنی و کارشناسی مطلب بذارید نه عامیانه

ممنون

آمنه
مهمان

آیا عموم مردم ما با طرز تفکرات و سبک زندگی جهان سومی لایق خودروهای با کیفیت دنیا هستند یا کماکان باید خودروهای بی کیفیت داخلی را سوار شوند
به واقع که مغرور ترین و متکبرترین مردم دنیا هستیم
نسبت به اخلاق عموم مردم لایق خودروی بی کیفیت هستیم

محمد
مهمان

چرا هیچ اشاره ای ب طراحی جدیدترش نداشتید فقط نوشتید کیفیت کابین بهتر شده..
ب قول داداشمون مصرف سوخت بالا عیب نیست اونی ک اینو میخره اصلا از ماشین پیاده نمیشه واس بنزین اون ماییم ک تو صف گاز عمرمون هدر رفت تا هزار تومن صرفه جویی کنیم.. بهر حال امیدوارم همه قدرت خرید داشته باشند…

امیر
مهمان

داداش مصرف سوخت واسه منی که سوار پراید میشم جز معایب به حساب میاد اون بنده خدایی که لندکروز سوار میشع اصلا پول بنزین و این جور سوسول بازی هاش براش مطرح نیست.مصرف سوخت واسه پژو و پراید به عنوان عیب به حساب میاد نه لندکروز یک میلیارد تومنی