مقایسه چانگان CS55 پلاس با بایک X55

بروزرسانی در: شنبه 29 دی 03 ساعت 09:54
مقایسه چانگان CS55 پلاس با بایک X55

چانگان CS55 پلاس، به عنوان یکی از خودروهای وارداتی محبوب سایپا، توانسته نظر خریداران زیادی را به خود جلب کند. اما به‌تازگی، رقابت جدیدی برای این خودروی پرطرفدار به وجود آمده است: بایک X55 که توسط دیارخودرو عرضه می‌شود. این خودرو در زمینه قوای محرکه و همچنین امکانات ایمنی و رفاهی، در سطحی بالاتر از چانگان قرار دارد.

طراحی: اسپرت یا خانوادگی؟

اگر به طراحی این دو خودرو نگاهی بیندازید، به راحتی می‌توانید متوجه هدف هر کدام از آن‌ها شوید. بایک X55 با طراحی اسپرت و المان‌های کوپه، عمدتاً برای جوانان طراحی شده است. به‌عکس، چانگان CS55 پلاس، بیشتر به میانسالان و خانواده‌ها اختصاص دارد که به فضای بار بیشتر و طراحی ساده و دلنشین نیاز دارند.

در نمای جلوی X55، چراغ‌ها به روی سپر منتقل شده‌اند که این امر موجب بهبود نوردهی به راننده می‌شود. طراحی یکپارچه جلوپنجره و سپر، حس سه‌بعدی خاصی را به بیننده القا می‌کند. نمای جانبی این خودرو نیز با ویژگی‌هایی از جمله دستگیره‌های مخفی و بدنه دورنگ، حس مدرنیته را القا می‌کند. در نمای عقب، چراغ‌های باریک و اسپویلر اسپرت، نمای زیبایی را به X55 می‌بخشد.

به‌طور مقابل، چانگان CS55 پلاس از طراحی کلاسیک و بهبود یافته استفاده می‌کند. جلوپنجره و سپر این خودرو نیز مشابه X55 یکپارچه طراحی شده‌اند و به یادآور محصولات UNI K چانگان هستند. در نمای جانبی، دستگیره‌های ساده و خطوط مینیمالیستی، نمایی ساده به وجود آورده‌اند که در برابر نمای اسپرت X55 قرار می‌گیرد. چراغ‌های عقب به طور جدا از هم طراحی شده و فیک اگزوز روی سپر، حس لوکسی به خودرو می‌بخشد.

مشخصات فنی: قلب‌های مشابه

دو کراس‌اوور وارداتی به موتور ۱.۵ لیتری مجهز شده‌اند. بایک X55 با موتور ۴ سیلندر ۱۴۹۸ سی‌سی و فناوری TGDI، قادر به تولید ۱۸۵ اسب‌بخار قدرت و ۳۰۵ نیوتن‌متر گشتاور است. این خودرو به یک گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه تر مجهز است که نیرو را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. نکته مثبت در گیربکس، عدم مشکل داغ شدن در ترافیک است که از راحتی کاربر در روزهای شلوغ شهری خبر می‌دهد. با رانندگی معمولی، می‌توان مصرف سوخت ترکیبی کمتر از ۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر را ثبت کرد.

در سوی دیگر، چانگان CS55 پلاس دارای موتور ۴ سیلندر ۱۴۹۴ سی‌سی است که می‌تواند حداکثر ۱۸۰ اسب‌بخار قدرت و ۲۸۶ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. گیربکس این خودرو نیز ۷ سرعته دوکلاچه تر بوده و توان را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو ۶.۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است که با توجه به باک ۵۵ لیتری و وزن ۱۴۶۰ کیلوگرمی آن، عدد مناسبی به نظر می‌رسد.

سیستم تعلیق هر دو خودرو مستقل است. در قسمت جلو، هر دو مدل از سیستم مک‌فرسون و در عقب از سیستم چند اتصاله (Multi Link) بهره می‌برند که موجب بهبود چسبندگی در پیچ‌ها و راحتی در سواری می‌شود.

امکانات ایمنی و رفاهی: ویژگی‌های متنوع

امکانات ایمنی و رفاهی هر دو خودرو نزدیک به هم بوده و تجهیزات متنوعی را ارائه می‌دهند. بایک X55 دارای ۶ کیسه‌هوا (راننده و سرنشین، جانبی جلو و پرده‌ای)، سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش، سیستم ضد واژگونی و سیستم کمک در سربالایی و سرپایینی است که همگی برای حفاظت از سرنشینان طراحی شده‌اند.

علاوه بر این، بایک X55 به دستیارهای کمکی رانندگی متعددی مجهز شده و می‌تواند رانندگی نیمه خودکار را به راننده ارائه کند. این ویژگی‌ها شامل کروزکنترل تطبیقی، هشدار و حفظ حرکت بین خطوط، ترمز اضطراری اتوماتیک و رادار نقطه کور است.

در مقابل، چانگان CS55 پلاس نیز به امکانات رفاهی متنوعی مانند سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، سقف پانورامیک، مالتی‌مدیا ۱۲.۳ اینچی لمسی، و سیستم صوتی پایونیر مجهز شده است. این خودرو همچنین دارای ترمز پارک برقی، سنسور پارک جلو و عقب، و تنظیم حالت رانندگی است. با این حال، نبود برخی امکانات مانند اتوپارک و در صندوق برقی می‌تواند نقطه ضعفی برای این خودرو نسبت به بایک X55 باشد.

ابعاد و اندازه: هم قد و هم اندازه

این دو کراس‌اوور ابعاد نزدیک به هم دارند و فضای مناسبی برای سرنشینان فراهم می‌کنند. طول، عرض و ارتفاع بایک X55 به ترتیب ۴۶۲۰، ۱۸۸۶ و ۱۶۸۰ میلی‌متر است. در مقابل، چانگان CS55 پلاس ابعادی برابر با ۴۵۱۵، ۱۸۶۵ و ۱۶۸۰ میلی‌متر دارد.
فاصله بین دو محور بایک X55 معادل ۲۷۳۵ میلی‌متر است در حالی که این مقدار برای چانگان ۲۶۵۶ میلی‌متر است، که نشان‌دهنده فضای داخلی مناسب‌تر بایک X55 است.

اما در حجم صندوق، چانگان خود را با ۴۷۵ لیتر در حالت عادی و ۱۴۱۵ لیتر با خواباندن صندلی‌های ردیف دوم، در موقعیت بهتری قرار می‌دهد. در عوض، بایک X55 تنها ۳۵۰ لیتر فضای بار است که در این مقایسه کمتر به نظر می‌رسد.

مشخصات فنی خودروها

مدل خودرو بایک X55 چانگان CS55 پلاس
نوع موتور توربوشارژ با پاشش سوخت مستقیم توربوشارژ با پاشش سوخت مستقیم
تعداد سیلندر ۴ ۴
حجم موتور ۱۴۹۸ سی‌سی ۱۴۹۴ سی‌سی
حداکثر قدرت ۱۸۵ اسب‌بخار ۱۸۰ اسب‌بخار
حداکثر گشتاور ۳۰۵ نیوتن‌متر ۲۸۶ نیوتن‌متر
گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه تر ۷ سرعته دوکلاچه تر
وزن ۱۵۵۰ کیلوگرم ۱۴۶۰ کیلوگرم
سیستم تعلیق جلو مک‌فرسون مک‌فرسون
سیستم تعلیق عقب مولتی‌لینک مولتی‌لینک

نتیجه‌گیری

در نهایت، هر دو خودرو بایک X55 و چانگان CS55 پلاس با ویژگی‌ها و مزایای خاص خود به بازار عرضه شده‌اند. انتخاب بین این دو خودرو بستگی به نیازها و ترجیحات فردی خریداران دارد. اگر به طراحی اسپرت و امکانات بیشتر علاقه‌مندید، بایک X55 گزینه بهتری به نظر می‌رسد. از سوی دیگر، اگر به دنبال فضای بار بیشتر و کاربردی‌تر هستید، چانگان CS55 پلاس می‌تواند به انتخاب مناسبی تبدیل شود.

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد

avatar