دوو سیلو

بروزرسانی در: پنج شنبه 12 بهمن 02 ساعت 16:23
دوو سیلو

بررسی دوو سیلو

دوو سیلو را می‌توانیم آغازگر حضور قدرتمند کره‌ای‌ها در بازار خودرو کشور بدانیم. این خودرو در سال ۱۹۹۵ معرفی گردید و در سال ۱۳۷۵ نیز توسط کرمان موتور به بازار ایران آمد. سیلو تا سال ۱۳۸۳ روی خط مونتاژ کرمانی‌ها قرار داشت و سپس به دلیل خرید سهام شرکت دوو توسط جنرال موتورز آمریکا و مسئله تحریم‌ها مونتاژ آن متوقف گردید. سیلوو در دو نمونه دنده دستی و اتوماتیک به بازار ایران وارد شده است که البته نمونه اتوماتیک آن کمیاب است. دوو سیلو از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۷۸ به صورت وارداتی در کشور عرضه می‌شد، اما استقبال بسیار خوب باعث شد تا کرمان موتور مدل‌های ۷۸ تا ۸۳ را به صورت مونتاژ شده در داخل کشور به دست مشتریان برساند.

طراحی خودرویی که در دهه ۹۰ میلادی روانه بازار شده است قطعا با هیچکدام از معیارهای فعلی طراحی، سازگار نخواهد بود؛ ازهمین‌رو طراحی دوو سیلو نیز به هیچ عنوان نمی‌تواند نظر مشتریان امروزی را به خود جلب کند. البته در سال‌های ابتدایی که سیلوو به بازار عرضه شده بود، یک خودرو خوش استایل محسوب می‌شد. در داخل کابین نیز مطابق انتظار با یک فضایی ساده و پوشیده از پلاستیک مواجه هستیم که البته برای خودرویی در آن زمان چندان هم عجیب به‌نظر نمی‌رسد.
دوو سیلو با یک پیشرانه ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر موسوم به MPFI به بازار ایران آمد. این پیشرانه می‌تواند ضمن تولید ۷۵ اسب بخار قدرت و ۱۲۴ نیوتن متر گشتاور، نیرو خود را به واسطه یک گیربکس ۵ سرعته دستی به چرخ‌های جلو منتقل کند. برخی نمونه‌های دوو سیلو با گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک نیز وارد بازار کشور شده‌اند که البته بسیار کمیاب هستند. شتاب ۰ تا ۱۰۰ حدود ۱۲.۵ ثانیه‌ای و مصرف ترکیبی ۶.۳ لیتر در هر صد کیلومتر از دیگر موارد فنی هستند که می‌توانیم برای سیلو ذکر کنیم.
در زمانی که دوو سیلو وارد بازار ایران شد، مشتریان ایرانی هنوز با بسیاری از آپشن‌های رایج در خودروهای مدرن بیگانه بودند و سیلو با آپشن‌هایی همچون سیستم تهویه دستی، بالابر برقی برای ۴ شیشه، چراغ‌های مه شکن جلو و عقب، کلید درب باک و صندوق به صورت برقی و گرمکن شیشه عقب توانست مورد توجه قرار بگیرد و فروش بسیار موفقی را تجربه کند.
در اوایل دهه هفتاد که زمزمه‌های حضور کره‌ای‌ها در بازار خودرو ایران شنیده می‌شد، دوو سیلو توانست تاحد زیادی مشتریان ایرانی را با محصولات کره‌ای آشنا کند و کیفیت بالای آن باعث شد تا ایرانی‌ها به کره‌ای‌های بعد از سیلو نیز روی خوش نشان دهند. کیفیت ساخت بالا، هندلینگ و سواری مناسب، آپشن‌های خوب و مصرف سوخت بهینه مزایای سیلو هستند. از سوی دیگر اگر قصد خرید این خودرو را دارید باید با معایبی همچون دسترسی سخت به قطعات یدکی، بازار دست دوم نامناسب و ترمزهای نسبتاً ضعیف نیز کنار بیایید.

امنيت دوو سیلو

دوو سیلو خودرو چندان ایمنی نیست و در تست‌های انجام گرفته توسط موسسه UCSR توانسته فقط 1 ستاره ایمنی را نصیب خود کند که از ایمنی نه چندان بالای آن حکایت دارد. در سیلو تقریبا هیچ آپشن ایمنی وجود ندارد و حتی از ایربگ و ترمز ABS نیز خبری نیست. بنابراین به هیچ عنوان به ایمنی دوو سیلو دلخوش نباشید.

ارزش خريد دوو سیلو

مونتاژ سیلوو در سال 1383 متوقف شده است و این خودرو هم اکنون فقط در نمونه‌های دست دوم قابل خریداری است. سیلو خودرو باکیفیتی است و در زمان خود از مزایای قابل توجهی نیز برخوردار بود، اما ما اکنون در عصری هستیم که سیلوو دهه هفتادی هیچ جایی در آن ندارد و یک خودرو کاملا از مد افتاده محسوب می‌شود. با این تعاریف، باید یک ارزش خرید پایین را برای این سدان کره‌ای خاطره‌ساز در نظر بگیریم.  در رنج قیمتی دوو سیلو می‌توانید به سراغ خانواده پراید بروید. خانواده پراید محصولاتی هستند که پای ثابت بازار خودروهای اقتصادی کشورند و نیازی به تعریف و معرفی ندارند. هرچند که کیفیت پایین، نبود آپشن و ایمنی ضعیف معایب پراید است، اما در عوض با خرید یک پراید مشکلی بابت تامین قطعات یدکی و فروش مجدد نخواهید داشت.

 
10
0 2.8

رقبای دوو سیلو

مشخصات فنی دوو سیلو

نام لاتین خودرو Daewoo Cielo
کلاس بدنه سدان
سگمنت جهانی C - سدان خانوادگی جمع و جور
کشور سازنده کره جنوبی
سال طراحی 1994
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده کرمان خودرو
حجم موتور 1498 سی سی
نوع موتور MPFI
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 5 سرعته دستی
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 8
قدرت 75 اسب بخار در دور بر دقيقه
گشتاور 124 نيوتن متر در دور بر دقيقه
حداکثر سرعت 165 کيلومتر بر ساعت
شتاب 0-100 12.5 ثانيه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی انژکتور
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
نوع فرمان هیدرولیکی
طول 4482 میلیمتر
عرض 1662 میلیمتر
ارتفاع 1393 میلیمتر
فاصله محوری 2520 میلیمتر
وزن 1120 کیلوگرم
حجم صندوق 390 ليتر
رینگ و لاستیک جلو 185/65R13
رینگ و لاستیک عقب 185/65R13
مصرف سوخت ترکیبی 6.3 لیتر در صد کیلومتر
حجم باک 43 لیتر
پیمایش 682 کيلومتر
ساير امتيازات ایمنی 1 ستاره ایمنی از موسسه UCSR
سیستم تهویه مطبوع دستی
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا کاست پلیر _ 4 عدد اسپیکر
سیستم صندلی های جلو روکش پارچه‌ای، تنظیمات دستی
سیستم روشنایی جلو هالوژن، مه شکن جلو
سیستم شیشه ها شیشه بالابر برقی شیشه های جلو
سیستم های امنیتی و حفاظتی قفل مرکزی
ترمزهای جلو: دیسکی
ترمزهای عقب کفشکی با کاسه چرخ

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

6 دیدگاه ها برای "دوو سیلو"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
علی
مهمان

لطفا راهنمایی کنید دوو بخرم یان سیلو؟

علی
مهمان

دوستان من میخام دوو سیلو بخرم چه جوریه ماشین خوبیه قطعاتش پیدا میشه بعد ترمزش ضعیفه میشه تقویت کرد؟

سهیل
مهمان

واضح و روشنه پشت سی الو ننشتی و الا حرف مفت نمیزدی.سی الو حتی اگه ۳ کار کنه دنده سه ۱۱۰ میره به راحتی .

Mahdi B
مهمان

دوو سیلو سلطان جاده و سواری .باید پشت فرمونش نشسته باشی بعد نظر بدی .قطعاتش هم استوک هست هم نو .اگه تحریم نمیشد و مدلهای جدید یا بقولی آپشن دار امروزی رو تولید میکرد کسی پراید .پژو .پرشیا .نمی‌خرید .پژو مدل ۸۱رو با سیلو ۸۱مقایسه کنی .میفهمی سیلو سلطان جاده .هنوزم با بیست سال کارکرد سواری میده لذت ببری

صدرا
مهمان

چرا مزخرف میگی – قطعات دوو بسیار فراوان تر از پژو و پراید پیدا میشه حتی اصلیش – قیمتش هم مناسبه – ضمن اینکه اجناس فابریکش تا سالها نیاز به تعویض نداره

Mr. Saeed
مهمان

با این اوضاع اقتصادی بهترین ماشین خارجی که میشه سوار بشی سیلو هست. بازار قطعات هم خیلی بهتر از ریو، گل، پروتون، ورنا، و قدیمیتر ها میباشد. و اصلا با پراید قابل مقایسه نیس با سیلو پژو رو جمع کردم ولی چیزیش نشد
مکانیک دوو هم خیلی فراوان هست. شما ماشین با این همه اپشن زیر ۱۰۰ میلیون پیدا نمیکنید یا باید پژو مدل پایین با موتور سرطان بخرید یا یه دبه حلب به اسم پراید