جک اس ۵ بخریم یا نه؟

بروزرسانی در: چهارشنبه 2 خرداد 97 ساعت 23:34
جک اس 5 بخریم یا نه؟

در مقاله مشاوره خرید امروز مجله خودرویی اینترنتی زوم فور کار، با ما همراه باشید تا شما را با تمام مزایا، معایب و نکته‌های ریز و درشت جک اس 5 آشنا کنیم...

تقریباً از ۱۰ سال پیش بود که سگمنت شاسی بلندها و کراس اورها، در تمامی بازارهای خودرویی به یک باره بسیار محبوب شد و ایران هم از این قاعده مستثنی نبود. حضور خودروهایی کره‌ای مانند نسل دوم هیوندای سانتافه، نسل دوم کیا اسپرتیج و نسل اول کیا سورنتو در بازار ایران توانست مردم را بیشتر به خرید این نوع شاسی بلندها و کراس اورها راغب کند و محبوبیت این سگمنت را بسیار بالا برد. در آن سال‌ها به عنوان مثال سانتافه صفر کیلومتر قیمتی برابر با ۵۰ میلیون تومان داشت و سورنتو صفر را می‌توانستید با ۴۷ میلیون تومان خریداری کنید. ولی با گذر زمان و با افزایش قیمت دلار، قیمت خودروهای وارداتی سر به فلک گذاشت و چند سال بعد، مردم دیگر قادر به خرید شاسی بلندها و کراس اورهای کره‌ای نبودند.

چاره کار چه بود؟

در آن سال‌ها، صنعت خودروی چین مانند امروز پیشرفت نکرده بود و مردم به خودروهای چینی به چشم مدل‌هایی ارزان قیمت و بی کیفیت نگاه می‌کردند. ولی چینی‌ها به دلیل برنامه ریزی اصولی دولت این کشور در صنعت خودرو، به سرعت در حال پیشرفت بودند. طولی نکشید که سر و کله شاسی بلندها و کراس اورهای چینی در بازار ایران پیدا شد. خودروهایی که با آپشن ها، امکانات، تجهیزات و زرق و برق زیاد و در عین حال، قیمت اندک در مقایسه با خارجی‌های دیگر، توانستند به خوبی دل خریداران ایرانی را بربایند. شرکت جک موتورز، یکی از همین نوع کمپانی‌ها بود.

وقتی جک موتورز بازار ایران را هدف قرار داد

شرکت Anhui Jianghuai Automobile Co. که به اختصار جک موتورز نامیده می‌شود، یک کمپانی تولید کننده خودروهای سواری و تجاری دولتی چینی است. این شرکت با تولید حدوداً ۴۴۵ هزار دستگاه خودرو در سال ۲۰۱۲، یکی از بزرگ‌ترین خودروسازهای چینی محسوب می‌شود. این کمپانی، در زمینه تولید مدل‌های سواری، با شرکت کرمان موتور همکاری می‌کند و خودروهایی مانند جک اس ۵، جک اس ۵ و جک جی ۵ را وارد بازار ایران کرده است. در این مطلب، قصد داریم نگاهی تخصصی به مزایا و معایب شاسی بلند جک اس ۵ بپردازیم و شما را به طور کامل، با همه زیر و بم این خودرو آشنا کنیم.

جک اس ۵ یک شاسی بلند کامپکت است که توسط شرکت جک موتورز و تحت برند جانبی Refine تولید می‌شود. این خودرو که پیش نمایشی از آن را، کمپانی در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۱۲ توسط کانسپت جک Eagle SII ارائه کرده بود، نهایتاً در نمایشگاه گوانگژو ۲۰۱۲ رونمایی و از سال ۲۰۱۳ وارد بازار چین شد. در طراحی این خودرو به طور واضحی از هیوندای ix35 کپی برداری شده است و مخصوصاً در رخ جلوی خودرو به وضوح می‌توان این موضوع را دید. البته این موضوع در مورد شاسی بلند قبلی جک به نام Rein هم صدق می‌کرد که یک کپی کاری تقریباً کامل از هیوندای سانتافه بود. البته نکته‌ای باید ذکر شود این که کمپانی جک موتورز و هیوندای با هم قرارداد همکاری دارند و این کپی برداری‌ها غیرقانونی نیست.

این خودرو سال ۹۳ بود که وارد بازار ایران شد و توانست با تبلیغات زیاد کرمان موتور، توجه خیلی‌ها را به خود جلب کند. جک اس ۵ خودرویی با طراحی ظاهری بسیار زیبا، الهام گرفته از هیوندای ix35 در بخش جلو و آئودی Q3 در بخش عقب بود، امکانات و آپشن ها زیادی داشت و از یک موتور قدرتمند بهره می‌برد. از مهم‌ترین رقبای چینی این خودرو در بازار آن روزها جیلی X7 بود که از خیلی جهات در برابر این خودرو، حرفی برای گفتن نداشت. از آن زمان تاکنون، جک اس ۵ همواره فروش بسیار خوبی را در بازار ایران تجربه کرده و این روزها، کمتر می‌توان به خیابان بروید و یک نمونه از این شاسی بلند را نبینید.

شاسی بلند کامپکت جک اس ۵ از یک موتور ۲ لیتری توربو ۴ سیلندر خطی ۱۶ سوپاپ بنزینی با ۱۷۴ اسب بخار نیرو در ۵۲۰۰ دور در دقیقه بهره می‌برد که در نمونه اتومات قادر به تولید ۲۶۵ نیوتن متر و در نمونه دستی ۲۳۵ نیوتن متر گشتاور می‌باشد. این خروجی‌ها توسط یک گیربکس شش دنده دستی یا شش دنده اتومات دو کلاچه به چرخ‌های جلو ارسال می‌شوند. موتور جک اس ۵ استاندارد آلایندگی یورو ۵ را داشته و از سیستم EOBD بهره می‌برد. طبق اعلام کمپانی، جک اس ۵ در سیکل ترکیبی به ازای هر صد کیلومتر ۷.۸ لیتر بنزین مصرف می‌کند که البته گزارش‌های مالکان این خودرو چیزی دیگری می گویند و در بخش مختص خود به آن خواهیم پرداخت.

سیستم فرمان این خودرو از نوع چرخ دنده شانه‌ای با کمک برقی بوده و سیستم تعلیق آن در محور جلو از نوع فنر حلقوی با ستون مک فرسون و در بخش عقب، مستقل چند بازویی است. جک اس ۵ در چرخ‌های جلو و عقب ترمزهای دیسکی دارد و از سیستم ABS چهار کاناله بهره می‌برد. این خودرو با داشتن ابعادی برابر با ۴۴۳۰ میلی متر طول، ۱۸۴۰ میلی متر عرض، ۱۶۶۰ میلی متر ارتفاع و طول بین دو محوری معادل ۲۶۴۵ میلی متر، جزو شاسی بلندهای کامپکت دسته بندی شده و کابین جاداری دارد. جک اس ۵ همچنین از رینگ‌های آلومینیومی ۱۸ اینچی بهره می‌برد که با ابعاد نسبتاً بزرگ بدنه به خوبی هم خوانی دارند.

حال با یک پیش زمینه ذهنی کلی در مورد این خودرو، بیایید به صورت کامل مزایا و معایب آن را بررسی کرده و سپس تصمیم بگیریم که چقدر این شاسی بلند چینی، در بازار فعلی ایران ارزش خرید دارد. ابتدا باید ذکر کنیم که در سری مطالب مشاوره خرید مجله خودرویی اینترنتی زوم فور کار، هدف ما آشنا کردن هر چه بیشتر شما با خودروهای بازار است تا به هنگام خرید، با آگاهی بیشتری نسبت به انتخاب یک مدل اقدام کنید. در نقد و بررسی این خودرو همه سعی ما این است که نهایت انصاف را رعایت کرده و بدون هیچ نوع قصد و غرضی، صرفاً به بیان مزایا و معایب کارشناسی خودروهای مختلف بپردازیم.

لازم به ذکر است برخی موارد مانند طراحی ظاهری بدنه و کابین خودرو، از آن جا که جزو آیتم‌های سلیقه‌ای محسوب می‌شوند و سلایق همه نیز الزاماً یکسان نمی‌باشد، ممکن است بین نظر ما و شما اختلاف‌هایی وجود داشته باشد. برای آشنایی با مزایا و معایب و زیر و بم جک اس ۵، لطفاً در ادامه مطلب با زوم فور کار همراه شوید.

چرا جک اس ۵ بخریم؟

۱ – پیشرانه آن بسیار قوی است

همان طور که ذکر شد، جک اس ۵ به یک موتور ۴ سیلندر خطی ۱۶ سوپاپ ۲ لیتری با توربوشارژر مجهز شده است و ۱۷۴ اسب بخار نیرو و ۲۶۵ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. خروجی‌های این خودرو با موتور مذکور، آن را در حد و اندازه خودروهایی مانند هیوندای ix35 و کیا اسپورتیج قرار می‌دهد و حتی بهتر از ۲ خودروی مذکور عمل کرده و همین می‌تواند مهر تاییدی بر قوی بودن موتور این خودرو محسوب شود. یکی از نقاط قوت موتور جک اس ۵ اتومات این است که حداکثر گشتاور آن از دور موتور ۲ هزار در دقیقه در اختیار راننده قرار می‌گیرد و همین موضوع، سبب شده تا این خودرو شتاب گیری خوبی داشته باشد.

البته، این موتور بدون ایراد هم نیست و به عنوان مثال، همان طور که اشاره کردیم در بخش خود به آن خواهیم پرداخت، از نظر مصرف بنزین بسیار پراشتهاست و یا هنگام فشار زیاد به گیربکس اتومات کمی خنگ می‌شود.

۲ – طراحی ظاهری آن زیباست

همان طور که اشاره کردیم، به دلیل قرارداد همکاری بین دو شرکت جک موتورز و هیوندای، در طراحی جک اس ۵ از خودروی هیوندای ix35 الهام گرفته شده و همین، ظاهری فوق العاده زیبا و اسپرت را برای آن به ارمغان آورده است. شاید بتوان گفت زیباترین بخش این خودرو، طراحی قسمت جلوی آن باشد که ما را به شدت به یاد هیوندای ix35 می‌اندازد. طراحی زیبای کاپوت این خودرو با وجود دو خط روی آن، ظاهری عضلانی به خودرو بخشیده است. چراغ‌های جلو فوق العاده زیبا طراحی شده‌اند و در کنار جلوپنجره باریک خودرو، نمای بسیار خوبی دارند. از دیگر موارد قابل توجه طراحی جلوی این خودرو می‌توان به دو چراغ مه شکن در دو طرف سپر با قابی بسیار زیبا، یک دریچه ورودی هوای بزرگ زیر جلوپنجره و اسکید پلیت آن اشاره کرد که ظاهر قدرتمندی به خودرو بخشیده است. در نمای جانبی هم طراحان این خودرو سنگ تمام گذاشته‌اند و ارتفاع بالای خودرو و رینگ‌های بزرگی که دارد، توجه هر کسی را به خود جلب می‌کند. در کناره‌ها، شاهد دو خط طراحی زیبا روی بدنه هستیم که یکی از چراغ عقب خودرو شروع شده و عبور از روی دستگیره درب‌ها، به یک دریچه هوای کوچک روی گلگیر جلو ختم می‌شود و دیگری، روی گلگیر جلو، از بالای چراغ‌ها شروع شده و تا زیر آینه بغل‌ها ادامه پیدا کرده است. خط سقف شیب دار این خودرو هم ظاهر جک اس ۵ را بسیار زیبا جلوه می‌دهد. در بخش عقب، اولین چیزی که به چشم می زند طراحی چراغ‌ها هستند که به خوبی از روی آئودی Q3 کپی شده است. از دیگر موارد قابل توجه این بخش می‌توانیم به دو چراغ مه شکن بالای سپر، دو سر اگزوز خودرو و نهایتاً، چراغ ترمز سوم که روی باله عقب نصب شده اشاره کنیم.

۳ – کابین آن زیبا و بسیار جادار است

وارد کابین جک اس ۵ که می‌شوید، به جرات می‌توان گفت حس و حال نشستن داخل کی خودروی چینی را نخواهید داشت. طراحی کلی داشبورد و کنسول مرکزی خودرو ما را به یاد برخی محصولات هیوندای می‌اندازد. فرمان این خودرو همانند جک جی ۵ اتومات از یک طراحی سه پر زیبا برخوردار است. یکی از مهم‌ترین مواردی که داخل کابین این خودرو جلب توجه می‌کند قرارگیری یک صفحه نمایش لمسی نسبتاً بزرگ دقیقاً در وسط کنسول مرکزی می‌باشد که زیبایی‌های کابین را دو چندان کرده است. چهار دریچه ورودی هوای روی داشبورد طراحی بسیار خوبی دارند و به طور کلی، داشبورد این خودرو ارگونومی خوبی داشته و به صورتی کاملاً هماهنگ طراحی شده است. طراحی صفحه کیلومتر و آمپرهای این خودرو هم به نظر کپی برداری از هیوندای ix35 می‌رسد که می‌توان آن را اتفاق خوبی قلمداد کرد. کنترل‌های سیستم تهویه مطبوع خودرو زیر صفحه نمایش آن قرار گرفته است و کنترل‌های سیستم صوتی خودرو را می‌توانید علاوه بر اطراف و کناره‌های صفحه نمایش مذکور، روی فرمان خودرو هم بیابید. به طور کلی کیفیت ساخت کابین هم خوب بوده و در این بازه قیمتی، قطعاً شما را راضی نگاه خواهد داشت. از نظر جادار بودن کابین این خودرو، به دلیل طول بین دو محور بسیار خوبی که جک اس ۵ دارد، در ردیف عقب، سرنشین‌ها هیچ مشکلی از نظر فضای پا و سر نخواهند داشت. فضای بار این خودرو هم کاملاً خوب و مناسب یک خانواده متوسط می‌باشد.

۴ – امکانات، تجهیزات و آپشن های تقریباً کاملی دارد

خودروسازان چینی، برای جلب توجه مشتریان و به عنوان یک مزیت رقابتی در برابر دیگر مدل‌های کمپانی‌های مختلف، همیشه در این بخش کاملاً سنگ تمام می‌گذارند، از خودرویی در این رده قیمتی، چیزی کم‌تر از این هم نمی‌توان انتظار داشت. البته این نکته را هم باید بگوییم که جک اس ۵ در این بخش، با نداشتن برخی آپشن های مهم خیلی‌ها را ناامید کرده است که در بخش مربوطه، به آن خواهیم پرداخت. از بعضی آپشن های مهمی که جک اس ۵ دارد می‌توان به مواردی مانند کنسول جلو و عقب، آنتن شیشه‌ای، خروجی برق ۱۲ ولت، تنظیم صندلی راننده و سرنشین به ترتیب در ۶ و ۴ جهت، کاور موتور، فرمان چرمی، روکش چرم صندلی‌ها، کامپیوتر سفری، شش بلندگو، بلوتوث، سیستم پخش MP5 با پشتیبانی از USB، AUX و آیپاد، سنسور دنده عقب، تهویه مطبوع، قابلیت تنظیم غربیلک فرمان در دو جهت، فرمان الکترونیکی + Servomotor، اخطار دهنده فشار باد چرخ‌ها، سان روف، آینه‌های برقی تاشو همراه با گرم کن، تنظیم ارتفاع نور و چند مورد دیگر اشاره کرد.

۵ – خودرویی با ایمنی بسیار خوب محسوب می‌شود

جک اس ۵ را از نظر ایمنی خودرویی بسیار خوب و با عملکردی عالی می‌توان توصیف کرد و کسب ۵ ستاره ایمنی از تست تصادف‌های موسسه سی انکپ می‌تواند گواهی بر این ادعای ما باشد. جالب است بدانید استانداردهای تست تصادف موسسه سی انکپ با توجه به استانداردهای سخت گیرانه یورو انکپ تدوین می‌شوند و از همه استانداردهای اجباری ایمنی کشورهای مختلف پیشرفته دنیا بالاتر است. جک اس ۵ از نظر تجهیزات ایمنی هم تقریباً می‌توان گفت چیزی کم نگذاشته و شاهد مواردی مانند سیستم ضد سرقت، سیستم ISOFIX، ‌ ترمز ضدقفل ABS، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD، سیستم پایداری الکترونیکی ESC، سیستم کنترل سرعت خودرو در سرازیری HDC، سیستم کنترل ایستایی در سربالایی HAC، ترمز پارک برقی EPB، سیستم کنترل فشار بر تایرها TPMS، ۴ کیسه هوای جلو و جانبی و سنسور پارک جلو و عقب در این خودرو هستیم.

۶ – سواری خوب و نرمی دارد

یکی از مهم‌ترین مواردی که اگر حتی یک بار با جک اس ۵ رانندگی کرده باشید قطعاً متوجه آن شده‌اید، فرمان بسیار نرم این خودرو است. همان طور که گفته شد، سیستم فرمان این خودرو از نوع چرخ دنده شانه با کمک برقی است و به قدری نرم می‌باشد که رانندگی با این شاسی بلند در شهرهای شلوغ را به کار بسیار راحتی تبدیل کرده است. به طور کلی، سواری خوب و نرمی را جک اس ۵ در اختیار شما قرار خواهد داد و سیستم تعلیق آن، در رسیدن به این مهم قطعاً بی تأثیر نبوده است.

چرا جک اس ۵ نخریم؟

۱ – عدم ارائه برخی آپشن ها و امکانات مهم و مفید

همان طور که در توضیح امکانات و آپشن های این خودرو گفتیم، جک اس ۵ تقریباً از مجموعه کامل از امکانات، تجهیزات و آپشن ها بهره می‌برد. ولی این که چرا خودرویی در این سطح و این رده قیمتی نباید آپشنی مانند کروز کنترل داشته باشد سوالی است که دوست داریم پاسخ آن را از مسئولان کرمان موتور بشنویم. همچنین برخی از مالکان این خودرو گزارش کرده‌اند که کرمان موتور برخی قطعات مانند سینی موتور را به صورت فابریک روی این خودرو نصب نمی‌کند و برای محافظت از موتور و زیر بندی خودرو، حتماً باید بعد از خرید خودرو خودتان نسبت به اضافه کردن این مورد اقدام کنید، موضوعی که باز هم برای ما بسیار تعجب آورد می‌باشد.

۲ – کیفیت ساخت شانسی!

موردی که شاید به جرات بتوان گفت فقط مختص صنعت خودروی ایران می‌باشد. قطعاً شما هم تاکنون شنیده‌اید که کیفیت ساخت خودروهای تولید داخل در کشورمان کاملاً شانسی است و اگر خوش شانس باشید، خودرویی با کیفیت نصیب شما خواهد شد و اگر شانس با شما یار نباشد، که در اکثر مواقع هم به همین صورت است، خرید خودروی صفر کیلومتر شما را بسیار اذیت خواهد کرد. کرمان موتور در ابتدای فعالیت خود، همواره به عنوان یکی از بهترین کمپانی‌ها از نظر کیفیت مونتاژ مطرح بود، ولی متاسفانه موردی که اخیراً خیلی زیاد شده و گزارشات مختلفی هم از سوی مالکان این خودرو در فضای مجازی وجود دارد، کیفیت مونتاژ پایین جک اس ۵ است که خود را به صورت بروز مشکلاتی اساسی در خودرو نشان می‌دهد. در آخرین گزارش کیفی خودروهای تولید داخل متعلق به فروردین ۹۷، جک اس ۵ توانسته سه ستاره کیفی را به خود اختصاص دهد.

۳ – مصرف سوخت بسیار بالا

همان گونه که در بخش‌های ابتدایی مطلب اشاره کردیم، طبق اعلام کرمان موتور، جک اس ۵ به صورت ترکیبی به ازای هر صد کیلومتر ۷.۸ لیتر بنزین مصرف می‌کند. قبلاً هم بارها اشاره کرده‌ایم که این اعداد را شرکت‌ها در محیط‌های آزمایشگاهی و توسط راننده‌های آموزش دیده و حرفه‌ای به دست می‌آورند و در شرایط رانندگی واقعی، اوضاع اندکی متفاوت است، ولی نکته جالب در مورد جک اس ۵ این که، این تفاوت اصلاً اندک نبوده و مالکان بسیاری از پرمصرف بودن این خودرو بسیار شاکی هستند. طبق گزارش مالکان متعدد این خودرو، جک اس ۵ در شهر به ازای هر صد کیلومتر حدوداً ۱۱.۵ لیتر و در جاده تقریباً ۸ لیتر به ازای هر صد کیلومتر مصرف بنزین دارد، با این اوصاف می‌توان گفت مصرف واقعی میانگین این خودرو تقریباً به ازای هر صد کیلومتر ۱۰ لیتر است.

۴ – کیفیت رنگ بدنه پایین می‌باشد

برخی شایعات وجود دارند که کرمان موتور رنگ آمیزی جک اس ۵ را به صورت دستی انجام می‌دهد و در خطوط تولید این شرکت، خبری از کوره‌های رنگ اتوماتیک نیست. باز هم تاکید می‌کنیم این مورد فقط در حد شنیده است و در صورتی که کرمان موتور توضیحی در این مورد داشته باشد، حتماً آن را منتشر خواهیم کرد. ولی جدای از این شایعه، مالکان جک اس ۵ بسیاری از کیفیت رنگ پایین این خودرو در صحبت‌های خود گله دارند و به نظر می‌رسد این مشکل در جک اس ۵ به یک اپیدمی تبدیل شده است.

۵ – عملکرد گیربکس اتومات چندان مطلوب نیست.

اگرچه گیربکس دو کلاچه جک S5 اتومات یکی از بهترین‌های این رنج قیمتی است و شتاب خوبی را تحویل می‌دهد ولی طی تست‌هایی که انجام دادیم نمونه دنده دستی علی رغم گشتاور کمتر، در شروع حرکت با اختلاف نسبتاً زیاد نمونه اتومات را جا می‌گذارد و نمونه اتومات آن طور که باید و شاید عملکرد تهاجمی ندارد و همینطور لگ توربو و تأخیر نسبی گیربکس نیز هنگام سبقت گیری در نمونه اتومات نیز کمی آزار دهنده است که با گذاشتن لیور دنده در حالت S (اسپرت) این مسئله کمرنگ می‌شود.

دو مشکل دیگری که در رابطه با گیربکس اتوماتیک دو کلاچه جک S5 می‌توان خاطر نشان کرد:

الف) دنده‌ها را خیلی زود سبک می‌کند و به اصطلاح دنده مرده می‌دهد و هنگام معکوس دادن بهتر است دنده را در حالت S قرار دهید تا از حداکثر پتانسیل گیربکس استفاده کنید.

ب) بعد از فشار زیاد و گرم شدن گیربکس کارایی آن پایین می‌آید و به اصطلاح گیج می زند که برای رانندگی در جاده‌های پر پیچ و خم کوهستانی چندان خوشایند نیست و این مسائل در کارکردهای بالاتر به مرور بیشتر نمایان خواهد شد.

البته مورد ۵ را خیلی نمی‌توان به خودروهای چینی این رنج قیمتی خرده گرفت ولی بهتر است برای خرید خودرو از تمامی زوایای آن اگاه باشیم تا انتخاب درستی انجام دهیم.

سخن پایانی

روی هم رفته، جک اس ۵ اتومات یکی از بهترین شاسی بلندهای حال حاضر بازار ایران در رنج قیمتی خود است و رقبایی چون تیگو ۵، بی وای دی S6 و هایما S7 توربو را پیش روی خود دارد که از نظر شتاب گیری و قابلیتهای حرکتی جک s5 اتومات بهتر از تیگو ۵ و بی وای دی S6 و کمی کندتر از هایما s7 توربو عمل می‌کند.

به طور خلاصه بخواهیم بگوییم، در بازار فعلی ایران اگر به دنبال خرید یک شاسی بلند کامپکت، با موتوری قدرتمند، تجهیزات و امکاناتی خوب، ایمن و با طراحی زیبا و اسپرت هستید و همچنین موارد مطرح شده در بخش دلایل نخریدن این خودرو از نظر شما قابل چشم پوشی است، از نظر ما، جک اس ۵ می‌تواند برای شما یک انتخاب بسیار خوب باشد.

در پایان، اگر مالک خودروی جک اس ۵ هستید، یا قبلاً تجربه سواری با آن را داشته‌اید، لطفاً نظرات خود را در مورد این خودرو با ما و دیگر مخاطبان زوم فور کار مطرح کنید. همچنین دوست داریم بدانیم چه میزان با موارد مطرح شده در این مطلب، به عنوان مزایا و معایب جک اس ۵ موافق یا مخالف هستید؟ منتظر نظرات شما در بخش کامنت ها خواهیم ماند.

عکاس : آریا محسنی

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

69 دیدگاه ها برای "جک اس ۵ بخریم یا نه؟"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
علی
مهمان

عالیه انصافا

تحح
مهمان

من این ماشینو دارم بی نقصه در رنج خودش من قبلا تیانا داشتم

مهدی
مهمان

سلام
در کل ماشین خیلی خوبیه
در موارد منفی کیفیت رنگ بدنه خیلی تو ذوق میزنه.
ولی رانندگی نرم و راحت و آپشن های خوبی داره.

Vahid
مهمان

مصرفش داخل شهر بالای ۱۵ و در جاده ۴۵ لیتر که زدیم ۳۵۰تا رفت