کیا سید

بروزرسانی در: پنج شنبه 12 بهمن 02 ساعت 02:16
کیا سید

بررسی کیا سید

کیا سید (Ceed) که تا قبل از سال ۲۰۱۸ با نام Cee'd شناخته میشد یک هاچبک کامپکت در سگمنت C می باشد و اولین نسل آن در سال ۲۰۰۶ معرفی شد و اکنون که در سال ۲۰۲۳ هستیم در سومین نسل خود به سر میبرد. جالب است بدانید کیا سید در کره جنوبی تولید و مونتاژ نمیشود و در ۲ کشور اسلواکی و روسیه به نمایندگی از کیاموتورز مونتاژ آن صورت می‌گیرد. کیا سید بر پایه پلت فرم مشترک هیوندای و کیا یعنی K2 ساخته شده است که خودروهای زیادی از کمپانی کیا و هیوندای نظیر هیوندای i20 ، هیوندای i30 ، کیا سلتوس، کیا سونت، کیا ریو، هیوندای کرتا بر پایه همین پلت فرم مشترک تولید شده اند.

پلت فرم یکسان کیا سید و هیوندای I30

حال که واردات خودرو در سال ۱۴۰۲ آزاد شده است شرکت کوشا خودرو واردات محصولات کیا را بر عهده گرفته است و قرار است انواع خودروهای کیا از جمله سلتوس، سونت، پگاس،ریو، سراتو و اسپورتیج را به کشور وارد کند و یکی از این خودروها نیز کیا سید ۲۰۲۳ می‌باشد.کیا سید در کلاسهای مختلف هاچبک، استیشن واگن و شوتینگ بریک به تولید رسیده است و کوشا خودرو صرفا قصد واردات نسخه هاچبک را دارد.  کیا سید علاوه بر کلاسهای مختلف بدنه با پیشرانه های متعدد دیزلی و بنزینی عرضه شده است که از جمله مشخصات کیا سید با پیشرانه‌های مختلف میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ۱.۶ لیتری GDi پلاگین هایبرید با ۱۴۲ اسب بخار
  • ۱ لیتری هایبرید با ۱۲۰ اسب بخار قدرت
  • ۱.۴ لیتری توربو GDI با ۱۳۸ اسب بخار قدرت
  • ۱.۵ لیتری توربو GDI با ۱۵۸ اسب بخار قدرت
  • ۱.۶ لیتری MPI با ۱۲۸ اسب بخار قدرت
  • ۱.۶ لیتری توربو GDI با ۲۰۱ اسب بخار قدرت

کیا سید

متاسفانه به احتمال زیاد با توجه به سقف ارزی واردات خودرو شاهد نسخه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی با ۱۲۸ اسب بخار قدرت در بازار ایران باشیم. کیا سید در بازارهای جهانی رقیب مستقیم هیوندای i30 می‌باشد که البته همانطور که اشاره شد از پلت فرم مشترکی با آن بهره میبرد. کیا سید یکی از پرطرفدارترین خودروهای کیا در اروپاست چرا که در حدود ۳۰% از خودروهای کیا که به اروپایی ها فروخته میشود کیا سید می‌باشد! در ادامه با بررسی کیا سید و مشخصات کیا سید و مزایا و معایب این خودرو با Z4Car همراه باشید.

طراحی ظاهری کیا سید

با دیدن نمای ظاهری کیا سید در بخش جلو سریعا متوجه شباهتهای زیادی با کیا فورته یا همان سراتو نسل جدید میشویم که این شباهتها شامل جلو پنجره و فرم چراغهای کشیده و رو به بالا تا اواسط کاپوت میشود، به طور کلی تمامی خودروهای کیا در بخش نمای جلویی امضای مخصوص خود با همان جلوپنجره ای که به پوزه ببر کیا مشهور است را دارا می‌باشد.

کیا سید 2023

در بخش نمای جانبی بیش از هرچیزی رینگهای ۱۰ پر خاص و کروم کاری های دور شیشه جلب توجه‌ می‌کند و هارمونی خوبی بین اجزای آن دیده میشود.در نمای عقبی نیز شاهد چراغهایی با گرافیک جذاب LED هستیم که در بین آنها لوگوی کیا خودنمایی می‌کند و همینطور سر اگزوزها نیز به بهترین شکل طراحی شده اند و به طور کلی از طراحی کیا سید راضی هستیم و خصوصا رنگهای خاص آن مثل نارنجی بیش از پیش بر جذابیت این خودرو افزوده است.

کیا سید

طراحی کابین کیا سید و امکانات آن

وقتی به کابین کیا سید وارد میشویم آن حال و هوای اسپرت ظاهری را در داخل خودرو نیز مشاهده میکنیم اگرچه که کابین خودرو برای سال ۲۰۲۳ چندان مدرن به نظر نمیرسد اما راضی کننده است. کابین کیا سید کاملا راننده محور ساخته شده است و داشبورد کمی به سمت راننده متمایل است.  در وسط داشبورد یک مانیتور ۸ اینچی و در برخی نسخه ها ۱۰.۲۵ اینچی نصب شده است و در زیر مانیتور شاهد تنظیمات تهویه اتوماتیک این خودرو هستیم.

داخل کیا سید

نمای داخل کابین

در قسمت پشت آمپر یا همان کیلومتر شمار ۲ صفحه دایری شکل را میبینیم که به صورت آنالوگ هستند و یکی دور موتور و دیگری سرعت را به ما نشان میدهد و در وسط این دو نیز یک مانیتور ۴.۲ اینچی قرار دارد که اطلاعات مناسبی نظیر دمای هوا، مصرف سوخت، پیمایش و ... در اختیار راننده قرار میدهد. فرمان سه پره کیا سید بسیار خوش دست است و مجهز به دکمه های کنترلی روی فرمان نیز می باشد که برای تنظیمات کروز کنترل، سیستم صوتی و ... کاربرد دارد. هنوز مشخص نیست نسخه های وارداتی به ایران دارای چه آپشنها و امکاناتی می‌باشند اما اگر در نسخه پایه عرضه شود که احتمال آن هم زیاد است برخی آپشنهای ایرانی پسند نظیر سانروف، استارتر دکمه ای و.. را نخواهد داشت!

بررسی مشخصات کیا سید

بررسی و مشخصات کیا سید : کیا سید وارداتی به ایران به احتمال زیاد در بخش فنی از یک پیشرانه ۱۵۹۱ سی سی یا اصطلاحا ۱.۶ لیتری بهره میبرد که قادر به تولید ۱۲۸ اسب بخار قدرت و ۱۵۷ نیوتن متر گشتاور است و این نیرو را از طریق یک گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک به چرخهای جلو منتقل میکند. وزن کیا سید در حدود ۱۳۵۰ کیلوگرم می‌باشد و احتمالا در عمل این پیشرانه برای این جثه ضعیف خواهد بود  و ای کاش شاهد نسخه های توربو GDi این خودرو در ایران باشیم که از مشخصات فنی بسیار قوی‌تری بهره مند هستند. پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی کیا سید وارداتی به ایران دقیقا همان پیشرانه است که روی النترا و سراتوهای وارداتی وجود دارد و از حیث فنی تفاوتی بین مشخصات کیا سید و دو خودروی دیگر  در نسخه‌های وارداتی به ایران وجود نخواهد اشت!

مشخصات کیا سید و ابعاد آن

طول، عرض و ارتفاع این خودرو به ترتیب ۴۳۱۵ میلیمتر، ۱۸۰۰ میلیمتر، ۱۴۴۷ میلیمتر و فاصله محوری آن نیز ۲.۶۵ متر می باشد که فضای پای خوبی چه بری سرنشینان عقب و چه سرنشینان جلو به ارمغان می آورد اما فضای سر کمی برای افراد قد بلند در ردیف عقب محدود است. حجم صندوق کیا سید در حدود ۴۰۰ لیتر است که برای یک خودروی هاچبک سگمنت C مناسب ارزیابی میشود.

قیمت کیا سید 

قیمت کیا سید ۲۰۲۳ در نسخه های پایه در حدود ۲۰ هزار یورو است و میتوان انتظار داشت با بتوجه به یورو ۵۳ هزار تومانی در شهریور ۱۴۰۲ با ورود به ایران قیمتی در حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تا ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان پیدا کند.

امنيت کیا سید

کیا سید در سال 2019 در نسخه ای که دارای 6 ایربگ بوده است در تست ایمنی موسسه اروپایی یورو انکپ شرکت کرده است و موفق به کسب 4 ستاره ایمنی شده است و از این حیث میتوان به امنیت این خودرو خوش بین بود.

ارزش خريد کیا سید

نسخه پایه کیا سید در بازارهای جهانی حدود 20 هزار یورو قیمت دارد و این یعنی اینکه این خودرو در بازار ایران در محدوده قیمتی 2 تا 2.5 میلیارد تومان قرار میگیرد که در این رنج قیمتی انبوهی از خودروهای چینی وارداتی و مونتاژ با آپشنهای پر زرق و برق و پیشرانه های توانمندتر حضور دارند. اگر قیمت کیا سید در بازار ایران در رده قیمتی کمتری نسبت به خودروهای صفرکیلومتری نظیر پژو 2008، سیتروئن C3، دیگنیتی پرستیژ و ... قرار بگیرد ارزش خرید خوبی پیدا میکند.  

10
0 6

رقبای کیا سید

رقبای زیادی در سگمنت C هاچبک برای کیا سید در ایران وجود ندارد اما برخی از این رقبا که صفر کیلومتر هم نیستند عبارتند از : لکسوس CT200H  ، ولوو V40 و هیوندای ولستر 2016 که البته هیوندای ولستر در رده قیمتی بسیار پایین تری نسبت به 2 خودروی دیگر قرار میگیرد و باید دید کیا سید چه قیمتی در بازار ایران پیدا میکند تا بهتر بتوانیم با رقبای آن مقایسه کنیم. اما به طور کلی اگر کیا سید 2023 در بازه قیمتی کمتر نسبت به رقبایش نظیر ولوو V40 و لکسوس CT200H عرضه شود فروش خوبی را تجربه خواهد کرد و خرید آن به عنوان یک خودروی صفرکیلومتر بی دردسر کره ای ترجیح پیدا میکند!


مشخصات فنی کیا سید

نام لاتین خودرو KIA Ceed
کلاس بدنه هاچ بک
سگمنت جهانی C
کشور سازنده کره جنوبی
سال طراحی 2018
تعداد سرنشین 5
شرکت عرضه کننده کوشا خودرو
حجم موتور 1600 سی سی
نوع موتور تنفس طبیعی
محل قرارگیری موتور جلو
محور محرک دیفرانسیل جلو
گیربکس 6 سرعته اتوماتیک تیپ ترونیک
تعداد سیلندر 4
نوع سیلندر خطی
تعداد سوپاپ 16
قدرت 132 اسب بخار در 6300 دور بر دقيقه
گشتاور 157 نيوتن متر در 4850 دور بر دقيقه
حداکثر سرعت 185 کيلومتر بر ساعت
شتاب 0-100 11 ثانيه
نوع سوخت بنزین
سیستم سوخت رسانی تزریق مستقیم
سیستم تعلیق جلو مک فرسون
سیستم تعلیق عقب مولتی لینک
نوع فرمان برقی
طول 4310 میلیمتر
عرض 1800 میلیمتر
ارتفاع 1447 میلیمتر
فاصله محوری 2650 میلیمتر
وزن 1380 کیلوگرم
حجم صندوق 390 ليتر
رینگ و لاستیک جلو 205/50R16
رینگ و لاستیک عقب 205/50R16
استاندارد آلایندگی يورو 5
ستاره ایمنی 4 ستاره ایمنی از یورو انکپ
سیستم تهویه مطبوع دستی
سیستم صوتی ، تصویری و مالتی مدیا 6 عدد بلندگو-صفحه نمایش لمسی 9 اینچی-اپل کار پلی و اندروید اتو-بلوتوث-USB و رادیو
غربیلک فرمان غربیلک فرمان 3 شاخه با روکش چرمی و کلید های کنترل
سیستم صندلی های جلو صندلی های جلو دارای روکش پارچه ای و تنظیم دستی
سیستم صندلی های عقب قابلیت تا شدن-سیستم اتصال آسان صندلی کودک ISOFIX
سیستم روشنایی جلو هالوژن دارای مه شکن و سنسور نور برای روشنایی خودکار چراغ ها
سیستم روشنایی عقب LED-مه شکن
سنسورهای پیش فعال سیستم نمایش لحظه ای فشار باد تایرها TPMS
سیستمهای کمکی راننده کروز کنترل-دوربین دید عقب
سیستم آینه ها آیینه های جانبی تاشو برقی
سیستم شیشه ها شیشه های جلو و عقب برقی-گرمکن شیشه عقب
کیسه های هوا 6 عدد-راننده و سرنشین جلو-جانبی و پرده ای
سیستم های امنیتی و حفاظتی ضد سرقت ایموبلایزر-قفل مرکزی با ریموت
ترمزهای جلو: دیسکی خنک شونده
ترمزهای عقب دیسکی
سیستم های ترمز و پایداری کنترل پایداری ESP-کنترل کشش TCS-سیستم ضد قفل ABS و توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD-سیستم کمکی ترمز BA

عکس کیا سید

تازه ترين اخبار

دیدگاه بگذارید

8 دیدگاه ها برای "کیا سید"

avatar
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
ali
مهمان

خیلی زیباست، بیاد میخرمش

میلاد
مهمان

حرف نداره این ماشین
یکی از ماشینهای پرفروش جهانی هست

باقران
مهمان

ولستر افتضاحه اصلا سراغش نرید موقع فروش پوره میشید ! فقط قیافه داره اصلا را نمیره

طاها
مهمان

ولو و لکسس و ترجیه میدم تا کیا با ٢/۵ میلیارد

مهدوی
مهمان

نمیدوم چرا کیا سیّد خوندم

ali
مهمان

مشخصاتش انصافا خیلی ضعیفه بدرد نمیخوره

پژوسوار
مهمان

طراحیش نسبت به پژو ۲۰۰۸ خیلی بهتره که

Vanda
مهمان

ولی ۲۰۰۸ یه چیز دیگه ست