قانون ممنوعیت جابهجایی کودکان توسط سامانههای هوشمند حمل و نقل
سامانههای هوشمند حملونقل مثل اسنپ هم درست مانند هر سازمانی از قوانین و مقرراتی تشکیل شده که رعایت آنها به بهبود سرویسدهی و خدمت رسانی منجر خواهد شد.
برای استفاده از هر سامانهای باید ابتدا به قوانین و مقررات آن رجوع کنیم و در موردش بیشتر بدانیم.
ممنوعیت استفاده کودکان از سامانههای هوشمند حملونقل در دنیا
سامانههای هوشمند حملونقل مثل اسنپ هم درست مانند هر سازمانی از قوانین و مقرراتی تشکیل شده که رعایت آنها به بهبود سرویسدهی و خدمترسانی منجر خواهد شد. بعضی از این قوانین در اکثر این سامانههای هوشمند حملونقل به طور مشترک مورد استفاده قرار میگیرد؛ مانند قانون ممنوعیت جابهجایی کودکان، بدون حضور والدین. درست است که با بزرگ شدن کودکان و نوجوانان و افزایش دغدغههای شخصی والدین، حملونقل آنها گاهی به یک معضل تبدیل میشود ولی نباید این مسئله را فراموش کنیم که طبق قوانین سامانههای هوشمند حملونقل این کار غیر قانونی است و نباید برای کودکان به تنهایی درخواست سفر بدهیم. با ما همراه باشید تا این قانون را در معروفترین سامانههای هوشمند حملونقل با هم مرور کنیم.
اسنپ و ممنوعیت جابهجایی کودکان، بدون حضور والدین
یکی از قوانینی که باید در خصوص استفاده از اسنپ به آن توجه کنید ممنوعیت سوارشدن افراد زیر ۱۸ سال به تنهایی است. در حقیقت برای ساخت حساب در این سامانه هوشمند حملونقل حتماً باید سن شما بالای ۱۸ سال باشد در غیر این صورت حتماً باید به همراه یک بزرگسال از اسنپ استفاده کنید. این قانون را پیش از درخواست سفر برای کودکانتان حتماً در ذهن داشته باشید چون کاربران راننده اسنپ میتوانند در مواجهه با این موقعیت سفر خود را لغو کنند.
قانون اوبر برای روشن شدن سن مسافر
قانون اوبر هم سوار شدن کودکان زیر ۱۸ سال را بدون حضور والدینشان ممنوع اعلام کرده است. این سامانه که به عنوان نخستین سامانه هوشمند حملونقل در جهان شناخته میشود این قانون را به طور مشخص در بخش شرایط و قوانین اپلیکیشن خود یاد کرده است. در اوبر اگر رانندهای احساس کند که سن یک فرد کمتر از ۱۸ سال است میتواند از او درخواست کند تا مدرک شناساییاش را نشان دهد و در غیر این صورت از انجام سفر انصراف دهد. کودکان برای استفاده از این سامانه باید حتماً باید همراه والدین یا بزرگسالان باشند.
ممنوعیت جابهجایی افراد زیر ۱۸ سال در لیفت
در سامانه هوشمند حملونقل لیفت هم قانون منع سوار شدن کودکان بدون حضور والدین یاد شده است. این سامانه که از نظر شمار سفرهای روزانه ششمین سامانه هوشمند حملونقل در جهان است به طور مشخص از منع رفت و آمد تنهایی کودکان در شرایط و قوانین خود ذکر کرده است. رانندگان این سامانه میتوانند در صورت شک کردن به سن مسافر از آنها در این خصوص سؤال کنند و در صورت زیر ۱۸ سال بودن مسافر از پذیرش سفر خودداری به عمل آورند.
همان طور که اشاره شد در اکثر سامانههای هوشمند حملونقل دنیا ممنوعیت استفاده کودکان بدون حضور والدینشان مورد اشاره قرار گرفته است، پس بهتر است ما هم این مورد را با دقت بیشتری مورد توجه قرار دهیم.
فارس
دیدگاه بگذارید
اولین نفر باشید که دیدگاه خود را می نویسد